semne de nunta pe lună

semne de nunta pe lună

nunta de planificare începe de obicei cu selectarea o dată adecvată. Și aici semne populare aminteau involuntar si obiceiuri asociate cu nunta, și în primul rând - în tradiția alegerii lunii. „În luna mai, trudesc“, numai cei care nu sunt înclinați să accepte superstiție. Dar pentru cea mai mare parte, începem să ne amintim sorții bune și rele pentru nunta. Nunta Hai lunar aflăm în care luna este cel mai bine să-i spun ravnitul „da, sunt de acord.“Cât de des credințe sunt contradictorii. De exemplu, se credea că nunta de primăvară cuplu promite iubire veșnică și viața veselă. Și semnele de luni de zile nu prevestesc nimic bun de nunta de primăvară.

Strămoșii noștri, de altfel, au preferat în mod tradițional pentru a crea o nouă unitate a societății în timpul calm Agrară. De exemplu, Indian Summer și Carnavalul au fost bogate nunta zgomotoase și amuzant. Una dintre cele mai de succes pentru căsătorie a fost considerată o mijlocire de vacanță a Maicii Domnului. Dacă vorbim despre semnele de zile, cea mai favorabilă este 3,5, 7 și 9 numere.Semne de pe vremea la nuntă

Indiferent de luna sau ziua pe care o alegeți, în avans pentru a prezice vremea nu va funcționa. Și, desigur, oamenii sunt semne speciale pe vremea la nunta:

 • ploaie și zăpadă - la o viață prosperă;
 • dar furtuna sau furtună - din păcate;
 • vânt - pentru fericirea schimbătoare și vânt de viață;
 • rece amar - primul-născut va fi puternic și sănătos.

Printre cei mulți vor duce la nunta, sunt cele referitoare la rochia:

 • înainte de un important eveniment de mire nu trebuie să se vadă în imagine completă.
  semne de nunta pe lună
  Încercarea de rochie fără uzură, de exemplu, mănușa;
 • nu să încercăm pe prietenele ei rochie, deoarece acestea nu ar vrea asta;
 • schimbarea pe care le obține cu achiziționarea de orice element din garderoba de nunta, nu petrec o perioadă de trei luni;
 • rochia în sine (și lenjerie de corp) trebuie să fie în culori strălucitoare. Evitați albastru, roșu, verde sau gri.

În general, ați dat seama că nunta - este o întreagă grămadă de diversă să accepte atât de rău și bine. Fii atent la ei, dar nu locuiesc - nu toate uchtesh!