semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă

Cea mai importantă zi pentru familia este extrem de important de a organiza totul perfect, fără probleme, fără o zgudui! Din fericire, experiența generațiilor anterioare în acest - suntem în mâna ta. Bunica și stră-bunica a observat, a analizat evenimentele din jurul nunta lor, și apoi le-au transformat în semne. Crede în ele sau nu - o chestiune privată, dar cel mai bun din toate la fel să știe. Mă bucur că, va fi și în ziua nuntii pentru a determina ce este plină de decizia ta de a începe o familie.Semne inainte de nunta

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă
Se credea că în ziua și noaptea dinaintea nuntii mirii nu ar trebui să vadă reciproc. În același timp, și se plictisesc unele cu altele. În acest moment ei comunica cu rude sau prieteni apropiați.

Young nu a fost recomandat să doarmă mult, și că soția sa fie cruciș.

Portrete de asemenea, a dat în ajunul sărbătorii. Se credea că, după această separare este inevitabilă.

Dacă spălați firimiturile de pe de o parte de masă, soțul (soția) să fie chel. Poate că acest lucru și nu sperie femeile, dar bărbații ar trebui să se gândească.

Despre o rochie de mireasa

Există semne și despre rochia de mireasa. Acesta, în orice caz, nu este necesar să se arate mirelui. Să tolereze. În caz contrar, nunta poate fi supărat.

Se crede că culoarea rochie spune multe. Este un semn al binecuvântării lui Dumnezeu. Nu este inutil să coase o rochie făcută din pânză albă. Dar ce spun ei despre culorile altor oameni superstiție (sau inserții și dantelă pe rochie).

  • Când argint rochie lunga fată să fie soție. Aceasta este o alianță pe termen scurt.
  • nunta Red rochie de mireasa alege voită excentric. Prin urmare, se consideră că mariajul va fi contestată (și modul în care într-o astfel de soție?).
  • rochie albastru nu este recomandat mireasa. Pasiune și iubire, într-o astfel de uniune nu va fi amânată.
  • rochie verde prevesteste sărăciei și ambulanță galben (șase ani) de separare.
  • Rochie de mireasa cu aur selectează intuiție fină. Ea știe dinainte că viața ei de avere la vârsta foarte vechi.
  • Fata, ai cărui ochi se oprească pe o rochie roz, să depună eforturi pentru a păstra dragostea. Sentimente în căsătorie, vor fi veșnic, în cazul în care mireasa a fost într-o rochie roz.
  • Brown absolut nu au nevoie de mireasa timid. Acesta este un semn al diviziunii proprietății. Ei bine, chiar dacă soțul ei și nu ei.
  • Rochie de mireasa Black - văduvei.

credintele populare in ziua nuntii lor

Semne despre ploaie pe nunta foarte bine. Dacă cerul a plâns dintr-o dată, căsătoria va fi puternic, până la adânci bătrâneți. Este important ca cineva din casă după primul care a intrat ceremonia (în cel în care va trăi). Al cui pași picior în primul rând, STEER ar fi în familie. Uneori, în timpul ceremoniei înainte de mirii răspândit un prosop. Deci, o superstiție în ceea ce privește pragul se aplică la „mat“. Cine a pus piciorul, el este șeful.Ghinion pentru nunta mai variate

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă
Poate pentru că fiecare moloduha necazurile circumstanțe nefavorabile fac obiectul unui dumping. Cu toate acestea, mireasa instruit pentru a vedea să-l că nimeni nu a venit la oglinda în fața ei. Dacă acest lucru sa întâmplat, v-ați aștepta că soțul este îndepărtat (prietena pe care ea a blocat oglinda). Un alt rău dacă între tinere ziua nuntii (inainte de vopsire), unul devine. Acest frecvente scandaluri care conduce la divorț.

În cazul în care mirele pe mireasa se uită înapoi în timpul unei călătorii la locul căsătoriei, trebuie să ne așteptăm trădare. Young nu este în valoare de uita înapoi. Acest lucru este aproape toată ziua semn rău. În cazul în care intră într-o „viață nouă“, nu este nimic vechi cu privire la retragerea. Atunci când mirele mireasa din casa tatălui său va lua, atunci trebuie să te uiți direct. Uită-te înapoi - se va întoarce înapoi.

Slab, în ​​cazul în care mirii trec pragul, care traversează drumul. Este de certuri. Nu pot găsi o tânără armonie va argumenta întotdeauna și jur. În cazul în care mireasa a părăsit casa, nu vă puteți spăla podelele în a doua zi. Acest divorț, a revenit la tinerii părinți. Groom taie părul - copiii se nasc bolnavi. Despre coafura ar trebui să aibă grijă de câteva zile înainte de celebrarea.

Semne despre flori și buchet de mireasa

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă
La celebrarea tinerilor aduce o mulțime de flori. Nu toată lumea știe ce să dea flori posibil și despre ceea ce ar trebui să uite pentru o vreme. Nu este recomandabil să aducă tinerii trandafiri și alte plante spinoase. Acesta este un scandal.

Chiar și mireasa nu este recomandat pentru a arunca propriile prietenele buchet. Nevoia lui să se usuce și se depozitează. Semne despre buchetul de mireasa se spune, pe de o parte, că este necesar să se sacrifice pentru domnisoarele de onoare (arunca). Deci, oamenii din știu cred că acest lucru necesită un al doilea buchet (nu reale). Un magazin „propriu“ a pus - talisman pentru acasă.

Semne pentru fete necasatorite

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă
În plus față de mărcile bine cunoscute despre buchetul miresei in timpul ceremoniei altcineva poate vedea o grămadă de caractere pe care le promit aceeași vacanță. Astfel, se crede că, dacă vărsat șampanie pe costum. este timpul pentru a începe pregătirea pentru ceremonia de nunta. Ei bine, în cazul în care o fată sa angajat în tipul rotund vals așezat la celălalt capăt al mesei. Frumos, semn inspirat. Poate că acest lucru este - prințul tău?

Dar, pentru a se deda la dans cu un vecin pe masă, la toate de dorit. Deci, puteți toate pețitori potențiali de la voi descuraja. Un alt rău pentru a obține un loc pe colțul mesei. Este mai bine să schimbe imediat locuri, nu promit să vă populare credințe cuc pe raft pentru anii ce vor urma.

Alte superstitii de nunta

semne de nunta pentru mire și mireasă, întreaga listă
Interesant, martorii de la nunta ar trebui să fie alese cu înțelepciune. În mod ideal, în cazul în care acești oameni chiar nu știu va fi. În cazul în care acestea sunt compuse unele cu altele în relația de căsătorie, potrivit legendelor, familia nu va funcționa. Și într-adevăr, pentru a asista a decis să selecteze oameni care nu sunt grevate de obligațiuni. Căsătorit cu un martor la ceremonie - un semn rău.

Despre data nuntii se spune despre un număr de rău - treisprezece. Într-o zi pentru a crea o familie nu este de dorit, fericirea nu se poate vedea. Da, și cu luna trebuie sa fii atent.

Va lua în ziua nunții și după setul. Poate mai important nu se teme de acte aleatorii, ci la dragoste și respect reciproc, atunci nu există nici un motiv să se plângă de eșecurile lor și să caute cauzele de degradare a căsătoriei în superstiții.