semne de nunta pentru mire

semne de nunta pentru mire
Oamenii sunt multe credințe și superstiții. Ei au evoluat timp de secole și transmise din generație în generație. Un loc aparte are semne de nunta. Ele sunt atât de rele și bune. Foarte adesea oamenii care nu le place să creadă, să adere la anumite obiceiuri și tradiții în timpul nunta.Este o mare sărbătoare în viața fiecărei ființe umane, vreau totul să meargă perfect și pentru a afișa impactul pozitiv asupra vieții mai târziu. Desigur, într-o mai mare măsură aceste semne se referă la mireasa sau tineri casatoriti ca un întreg, dar au loc și superstiția lor pentru mire la o nuntă.

Semne de mireasa pre-nunta

În nici un caz mirele nu trebuie să vadă mireasa lui inainte de nunta in rochia de mireasa.

Se crede că, dacă un viitor soț cu câțiva ani mai în vârstă decât doamna lui, ei vor avea o familie puternica, atunci când mai tineri - ceva distractiv.

În cazul în care pregătirea nunta mireasa este angajată, împreună cu soția sa în viitor, acesta va fi viața de îngrijire și de familie.

Prin semne, dacă mirele cumpără verighetele împreună cu cel ales, aceasta înseamnă că în viața conjugală toate deciziile lor, și ei vor fi luate împreună.

Se spune că dacă te iubesc animalele mire o pisica, acesta va fi soț foarte afectuos, iar în cazul în care câinele - un devot.

Semne de mireasa in ziua nuntii, pentru o căsnicie fericită

Se spune că, atunci când mirele ia gâtul lui din casa părinților ei, nu poți în același timp, se transformă din nou - acest lucru înseamnă că mariajul nu va dura mult timp și el se va întoarce.

Mirele, luând mireasa din casa părinților ei, trebuie să-l mutați în mâinile prag, astfel că nu a vrut să vină înapoi.

semn popular - la nunta mireasa ar trebui să păstreze cel ales de mână, nu se va da drumul de ea - este o căsătorie puternică.

Și, desigur, pentru o căsătorie fericită, după triumful căsătoriei, soțul trebuie să plătească soția sa în casa lor comună este acum la îndemână.

semn de nunta, care a devenit deja o tradiție - ziua nuntii mireasa si mirele trebuie sa sparge placa în bucăți mici și pas cu peste ei, este pentru noroc.

În cazul în care căsătoria este în după-amiaza, este considerat a fi mai fericit și luminos.nou de viață căsătorit va fi foarte dulce în cazul în care se furișează în fața unui birou de registru va mânca un-două bomboane.

La momentul binecuvântării părinților săi pentru o căsnicie fericită, mireasa si mirele ar trebui să stea pe o saltea permisiunea în condiții de siguranță.

În cazul în care mirele în timpul unei nunți prima pus piciorul pe covor, acesta va fi în principal în familie, și vice-versa, în cazul în care se va face mireasa, capul familiei, ea va.

Mulți confirmă semn că nunta fotografiat cuplu ar trebui să fie numai împreună, le va salva de la rupere în sus.

La finalul ceremoniei de nunta, mirele indeparteaza delicat jartieră dentar al miresei, care se află sub rochia pe spate și aruncă-l în mulțimea de tineri inactiv. Se crede că cel care a prins-o mai întâi să se căsătorească în viitorul apropiat.

Dacă după nuntă, prima prin pragul de picior comun acasă set mire piciorul, acesta va fi capul familiei, și vice-versa, în cazul în care face soția - acesta va fi mai important.

semne de nunta Bad din care este important să se cunoască

În cazul în care cuplul a auzit clopotele de apel în drum spre nunta, acesta este un semn nefericit.

În cazul în care partea din față a drumului care duce la locul de nunta, dintr-o dată întâlni înmormântare neapărat mai bine decât invers ea.

Nu poate fi la nunta mirii să mănânce din același fel de mâncare, aceasta va duce la conflicte constante și discordie în familie nu va fi capabil să găsească un compromis.

Se crede că în cazul în care mireasa înainte de a veni răscumpărarea din întâmplare într-un bazin, familia mai târziu în viață, el va avea probleme cu alcoolul.

credințe populare spun, în cazul în care mirele la masa de nuntă folosește o mulțime de băuturi alcoolice și produse alimentare, noaptea nuntii nu va fi liniștit și el nu avea suficientă putere de oameni, în cazul în care dulce - un pasionat și de licitație.

Noi nu putem, pe drumul spre oficiul de registru, iar apoi cineva traversează tinerii căsătoriți drum. Se crede că acest lucru se face numai vrăjitoare rea sau cei care are gânduri rele în legătură cu tineri.

Se crede că, după ceremonia de căsătorie tineri casatoriti trebuie sa ma uit împreună într-o oglindă, conform credinței populare, aceasta înseamnă că ei vor chema la noroc și prosperitate lui.

În cazul în care mirele la nunta si dupa ce a pierdut inelul, le promite o separare rapidă și ruptura căsătoriei.

În cazul în care pragul de mire biroul registraturii se împiedică, apoi să ia îndoieli serioase cu privire la corectitudinea alegerii sale.

Nu poți fi la nunta mirele din spatele prietenilor, trebuie văzut, atunci va fi capul familiei.

Mirele nu se poate uita pe mireasa in timpul ceremoniei de nuntă, ea promite să se schimbe în curând și extinderea iubirii.

Superstiții deochi al mirelui la nunta

La nunta mire nici un ochi rău, și nu o paguba adusa asupra lui, este necesar din partea din spate a jachetei să stea cu capul în jos PIN-ul, l-ar proteja de deochi.

Mirele in ziua nuntii este recomandat pentru a pune o monedă în pantof dreaptă, ea promite o viață de familie fericită și bogată. Apoi, este necesar pentru a proteja familia, pentru a păstra ca o relicvă.

Dacă în timpul căsătoriei mirele picături inelul de nunta - este un semn rău. Dar, în acest caz, trebuie să pregătească un fir roșu și filetate prin inelul ei de credință populară, ea va avea grijă de toți săracii, că se înțelege prin acest lucru.

Credințe și superstiții sunt strâns legate în viața noastră. Cineva crede în ele, iar altele nu. Desigur, există dorința principală a ambelor părți, dragoste și respect reciproc. Pentru o viață de familie fericită ai nevoie de o bună tentativă, o mulțime de efort, dar nu uita credințele populare, deoarece acestea pot fi un sâmbure de adevăr.