semne de nunta si superstitii - pagina 2 - carte de referință a miresei

semne de nuntă și superstiții

semne de nunta si superstitii - pagina 2 - carte de referință a miresei
După ce a luat decizia de a adera la căsătorie legală, oameni se tem de multe ori griji „și dacă mariajul lor va fi fericit?“ Desigur, acestea sunt în speranța pentru cel mai bun, dar se tem că sensul actual al unității și fericire poate merge, iubirea se estompează, viața de familie nu este va dezvolta ...


Cele mai multe dintre toate, după cum arată practica, se confruntă cu mireasa și mama mirelui și miresei. Ei tind să ia în considerare toate detaliile, pentru a respecta toate tradițiile, acordând o atenție tuturor semnelor. La urma urmei, ar fi de dorit la viața de familie a dezvoltat cu succes tineri pentru tineri au fost întotdeauna la fel de extrem de fericit ca ziua nuntii lor. Sa născut aici și credința în semne de nuntă, și de multe ori superstiții fanteziste.

Aici ne vom îndrepta atenția noastră de astăzi la o astfel de „fleacuri“ celebrare nunta, care este judecat pe viitoarea viață acasă mai tineri, cum se va dezvolta, ceea ce va fi relația în familie, și cât timp această căsătorie?

Deci, semne și superstiții la nuntă.

1. Inele de logodnă

- Verighete masura sa nu lase pe nimeni, fie înainte, fie după nuntă.

- Verighete trebuie să fie neapărat netede (clasic), dar nu pretențios, cu pietre, crestături - și apoi viața tinerii căsătoriți vor fi netede.

- Dupa mirele mireasa a purtat un inel de nunta, ei sau este imposibil să se ia o cutie goală de sub inelul sau o placă, pe care ea pune. Caseta este mai bine să ia un prieten necăsătorit sau un prieten.

- Dacă scăpați inelul de nunta înainte de a pune pe degetul - aceasta este o separare. Dacă acest lucru se întâmplă, apoi a fost introdus prin firul inel, care trebuie să fie pre-recoltate asistat și care va aduce semne rele, și apoi a pus pe inel. Subiect după sfârșitul înregistrării puteți arde numai, spunând că „focul arde toate necazurile și suferințele mele.“ Burns fir unul care a scapat inelul.

- Nu poți în ziua nunții pentru a purta un inel pe mâna lui, cu excepția pentru o nunta.

- Pierderea unui inel de nunta - divorț, de separare.


Rochie 2. Nunta

semne de nunta si superstitii - pagina 2 - carte de referință a miresei


- rochie alba cu un voal are doar dreptul de a purta mireasa virgină. În caz contrar, se selectează o rochie de culoare diferită (bej roz, albastru, etc.).

- Mirele nu poate vedea mireasa intr-o rochie de mireasa inainte de ziua nuntii.

- Dar mireasa inainte de nunta / înregistrare nu se vedea în oglindă în haine plin. De exemplu, poti sa te uiti la tine, fără mănuși sau rochie, dar fara voal. În caz contrar - va lasa mici, dar probleme.
Potrivit altor surse: timp, ea a purtat o rochie de mireasa, se crede că ea a fost căsătorit, și se uită la tine în oglindă, a cimentat statutul său. Deci, ECHT probabil nu se căsătorească niciodată.

- Se spune că rochia miresei ar trebui să fie ca, mai degrabă decât un corset cu fusta, altfel viața ar fi separat.

- Pe rochia de mireasa ar trebui să fie un număr par de butoane, desigur, în cazul în care acestea sunt disponibile. Lenjerie de corp mireasa ar trebui să fie doar de culoare albă, iar pantofii ar trebui să fie fără șireturi.

- Nu poți purta perle la o nunta. Este - până la lacrimi miresei.

- Nu puteți purta bijuterii de nunta si au nevoie - de bijuterii.

- Cumpărarea costum mireasa, încercați să voal și rochie au fost cumpărate pe pantofi miercuri - vineri.

- Pentru a determina la rochia de mireasa de moda, este în valoare să renunțe la decolteu prea adânc și umerii goi. Deoarece deschiderea, deși nu în întregime, piept, mireasa lasă neprotejată în fața zavistnits imprejurare, care, la multe nunti.

- Dress up mireasa nu poate fi în casa sau apartamentul. Ea a schimbat hainele in casa vecinilor. Mireasa nu se poate traduce peste drum, așa că este îmbrăcat în acea casă, care se afla pe aceeași parte ca și casa părinților ei.- Pantofi de tineret ar trebui să fie nasul închis.

- pantofi vechi pe mireasa va aduce noroc la viața de familie. Tocmai pentru că este recomandat înainte de nunta să fie ca cel puțin o zi în pantofi noi, pregătirile de nuntă.

- Semne recomanda ca pantofii de nunta au fost doar pantofi, dar nu, de exemplu, sandale. În plus, potrivit credinței populare, pantofi de mireasa fara catarame - o garanție de livrare pulmonar în viitor.

- Nu poți purta o rochie de mireasa mireasa prin intermediul picioarelor.

- Mireasa trebuie să se facă pe Tivul sau alt invizibil pentru ochi locul câteva copci de deochi.

- Iar mireasa si mirele trebuie să se stabilească pe haine de siguranță gămălie jos de deochi. Mireasa pe rochia ei, în cazul în care mirele butoniere, dar astfel încât PIN-ul nu a fost vizibil.

- În ziua nunții, părinții trebuie să se asigure că nici unul dintre invitații străini și nu au haine corecte pentru mire și mireasă.

- Nu poti vinde o rochie de mireasa. Este necesar pentru a stoca toată viața mea, pentru căsătoria nu este dizolvată.

- În cazul în care mireasa este insarcinata, ea trebuie să scape de copilul ei nenascut o panglică roșie largă sau o curea, ascunsă sub haine.

- Dacă mai devreme era firesc ca mirele a lua mireasa de la părinți acasă, iar acum, când tânăr de multe ori trăiesc împreună înainte de căsătorie, este necesar ca, înainte de nunta pentru a petrece o noapte în afară și mirele trebuie să aleagă în continuare până mireasa sau părinți, sau de la propria lor casă, unde a petrecut noaptea .

- Atunci când mirele ia mireasa de la casa părinților ei, el trebuie, în nici un caz nu poate privi înapoi.

- Mireasa si mirele nu poate fi fotografiat împreună înainte de nuntă și nunta în afară - în caz contrar s-ar despărți.

- Inainte de nunta mireasa ar trebui să fie un pic strigăt - căsătoria va fi fericit. Cel mai bine este dacă acestea sunt lacrimi de cuvinte despărțire de părinți, nu din cauza unor suprapuneri sau probleme.

- La ieșirea din casă la nunta / înregistrare este de dorit ca o mireasa are un voal de deochi. Când ea intră în casa sau festivităților în biserică, vălul poate fi pliat dacă se dorește.

- În ajunul nunții în casă în dimineața cineva strănut de la rude, mireasa va fi fericit în căsătorie.

- În cazul în care biroul de registru înainte de mirii să se strecoare mânca un baton de ciocolată pentru două - viața este dulce.

- Mireasa nu ar trebui să li se permită să devină prietene în fața lui în oglindă, astfel încât să nu aibă favorit retrase. Același lucru este valabil și pentru mire - nu lasa celălalt în fața lui, și apoi ca și cum se întâmplă ceva.

- Nimeni nu ar trebui să traverseze strada mirele si mireasa de mers pe jos pe o nuntă.

- În cazul în care logodnicul registrator dat, atunci el nu este sigur de alegerea lor, așa spune zvon.

semne de nunta si superstitii - pagina 2 - carte de referință a miresei

4. După căsătorie / nunta

- După căsătoria tânăr să se uite în oglindă unul - ar trebui să aducă noroc.

- Lăsând după nuntă, mireasa impartind amenzi, pentru a evita probleme în viața lor de familie.

- Primul pahar de șampanie, cuplul împărțit pentru noroc, și apoi uita-te pentru cioburile, care trebuie mai întâi să se nască. În cazul în care o mulțime de fragmente mari, băiat, în cazul în fragmente mici - o fată.

- Dacă se sparge toc in ziua nuntii lor, viața de familie este „lame“ voință.

- Mireasa nu ar trebui să treacă pragul unei noi acasă. Soțul ar trebui să-l mute la mâini. Apoi tinerii din noua casa va fi toată viața mea „la mâinile de uzură.“ Semnul nu se aplică în cazul în care nu se realizează și în cazul în care tinerii locuiesc deja împreună în casă, care vin după nuntă.

- Când părinții binecuvânteze tineri mireasa si mirele ar trebui să stea împreună pe un covoraș (prosop, brodate special pentru ceremonie), de a trăi în armonie cu familia și reciproc.

- În cazul în care mireasa în timpul nunta înțepat degetul, astfel încât nu se va certa de multe ori cu soțul ei.

- În cazul în care nunta curea cravată două sticle de șampanie și-l bea și se lasă - cuplul este necesar pentru a sărbători o aniversare de nunta și nașterea primului lor copil.

5. Alte semne de nunta

- Buchet mireasa mirele nu trebuie să meargă în timpul zilei.
În caz de urgență poate fi dat pentru a menține buchetul miresei sau mama. Numai la petrecerea de nunta, puteți pune pe masă în fața lui, iar seara ar trebui să-l ia în dormitor.

- Pentru cei tineri nu au nevoie de bani, mireasa in ziua nuntii ar trebui să fie pus în pantof dreptul monedei, care este apoi stocat ca o bijuterie de familie.

- Mama de mireasa si mirele ar trebui să fie îmbrăcat în haine de-o singură bucată și, în orice caz - în costume. În caz contrar, amenință să divorțeze de tineri.

- Proaspăt căsătoriți ar trebui să rămânem mereu împreună, astfel încât nimeni nu a trecut sau nu în trepte între ele, astfel încât unirea a fost indestructibilă.

- Lumanari de nunta mireasa si mirele trebuie să arunce în aer în același timp - este o viață lungă împreună.

- Dans la receptia de nunta mirii au nevoie de doar un pic împreună și cu părinții lor. Părinții după dans cu copiii lor trebuie să re-conectați-le, pentru a aduce unul altuia.

- Cu vălul și butoniera nu pot pleca. Fata și boutonniere păstrate la domiciliu, ca o bijuterie de familie, și se naște în familia unui copil, un văl, de exemplu, să acopere copilul atunci când el este bolnav sau mahmur pătuțul lui de deochi.

- Ploaie sau zapada in ziua nuntii - din fericire.

- Oaspeții nu pot purta negru la o nunta.

- martori - este diluați sa divorteze cuplurilor de a se căsători. martori Casatorit -, de asemenea, din păcate. Dacă cineva este căsătorit cu un alt martor, căsătoria se va rupe martorii.

- iubitul înainte de căsătorie haine de tricotat - pentru trădare și despărțire.

- Se spală pragul casei după plecarea miresei - la întoarcerea iminentă a părinților miresei.

- Pentru a proteja tânăra familie de deochi, ar trebui să cumpere un pic în avans icoana Maicii Domnului (mireasa) și Isus Hristos (pentru mire) sau scapularul înregistrat. In ziua nuntii, aveți nevoie pentru a ascunde aceste icoane în rochie tânără și se lasă acolo până la sfârșitul celebrării nunții.

Nu vă faceți griji dacă unele semn pierd din vedere, pentru că principala condiție pentru o căsnicie fericită - să se căsătorească cu un iubit și te iubește omul.

Puteți decide dacă sunteți pentru tine, cred în aceste superstiții sau nu, dar este întotdeauna mai bine să urmeze propria logică.