Semne de o procesiune de nunta

Semne de o procesiune de nunta

Semne procesiune de nunta

În Rusia, alaiul de nunta a fost subiectul de îngrijire specială. În secolul al XVII-mirii stil nume nobile de Printul si Printesa, iar sarcina trenului nunta deja a fost nu numai pentru a aduce tineri la locul de nunta, dar, de asemenea, în stil pentru o plimbare prin oraș. În același timp, se credea că trenul mai luxuriant nunta, mai bogat nunta, și un număr mare de echipaje, potrivit semnelor, a promis un fericit tineri casatoriti viata de familie.Se crede că în drum spre biserică tinerii căsătoriți, spiritele rele deosebit de active, încercând tot felul de modalitate de a preveni viitoare fericire de familie. Un rol semnificativ jucat în aceste credințe și povești vrăjitorilor și invidios, căutând să aducă daune tinerilor pe drum, care simboliza începutul unei noi vieți.

Până în prezent am trăit multe semne de procesiune de nunta trebuie să îndeplinească nu numai funcția de transport, dar, de asemenea, pentru a proteja tineri casatoriti de efectele forțelor răului. În acest sens, în secolul al XVII prin trei cai atârnă clopote bogat și clopote sania trasa de cai, destinate să lase clopotele de zgomot pentru a speria spiritele rele. Astăzi, rolul lor este îndeplinit de zgomote puternice de coarne, emise de nunta convoi auto. Dar, în țările occidentale la bara de protecție din spate a mașinii atașat o grămadă de cutii de conserve goale, care emit în timp ce conduceți un Strum sinistră, descurajând nu numai că tot răul, ci și trecătorilor.

Iar în secolul XIX bridegrooms a dat decorarea trenului de nunta de o importanță deosebită, încercând să se întrece pe sine prietenii lor căsătorit bogăția de decor și numărul Tarantass în cazul în care sa așezat toți prietenii și familia. Închide seria de vagoane de mai multe căruțe cu țigani, care efectuează cântece de laudă în cinstea tinerilor însurăței.Semne de o procesiune de nunta

Ceremonia a avut loc mai modeste în mediul rural, cu toate că a acordat o atenție la semnele, nu mai puțin. Fermierii nunta a luat d-nii închiriate caleașcă în cazul în care parohia a fost într-un sat din apropiere. Ei bine, când templul a fost localizat în apropiere, du-te acolo pe jos. Chaise decorate cu panglici, flori și farmece - păpuși, țesute din paie și îmbrăcați în rochii special cusute și brodate. Se credea că aceste mascote vor salva tineri de deochi. Este aceste amulete, și a servit ca un păpuși prototip atașat la bara de protecție de mașini de nunta in timpul erei sovietice, deși ele au fost folosite ca decor la momentul respectiv.

Dacă tânărul a mers la biserică pe jos, în mediul lor toate văzut să-l că nimeni nu a traversat drumul spre tinerii căsătoriți, care a fost considerat un semn rău. Astăzi, această credință este de asemenea păstrată. Din acest motiv, martorii care vin următoare, ar trebui să devanseze mirii o jumătate de pas pentru a putea în timp util pentru a preveni pericolul.

Semne de o procesiune de nunta

Depunere de flori la Flacăra Eternă

tren de nunta, revenind după nuntă, de multe ori înfășurat în cimitir, pentru a vizita mormintele strămoșilor lor, să le notifice continuarea viitoare a familiei, un omagiu și respect plătit pentru sufletele celor morți. Acest ritual a fost reluat după al doilea război mondial, a găsit o interpretare modernă în depunere de flori la Flacăra Eternă tânără. Acum este văzută ca un tribut adus tradiției, exprimând recunoștința față de cei căzuți în luptă, în scopul de a permite tinerilor să trăiască în prezent. Dar, dacă sapi mai adânc, pentru că el Eternal Flame - nu este altceva decât un simbol care combină amintirea a tot ceea ce există înainte, persoanele care au dat viață la următoarea generație ...

semne moderne de un alai de nuntă și presupune astfel:

1. Mirii sunt trimise la registratorul în diferite mașini. În această cale directă nu este recomandat pentru a merge la - este mai bine să aleagă un ocol mai complicat. (Acesta este motivul pentru care registratorul ar trebui să meargă cu timp liber)

3. Dacă pe drum spre nunta procesiune palat nunta cu o procesiune funerară, trebuie să te duci la locul de înregistrare a celuilalt mod de a evita auto-profetie.

4. Se apropie locul de celebrare sărbătoare, trebuie să vă claxona tare pentru a speria spiritele rele, și în același timp, face cunoscut celor care au adunat pentru felicitări.