Semne despre cueveriya lama de cuțit

Semne despre cuțitul - există o mulțime de a lua pe cuțit, deoarece este foarte important și adesea simbol magic. În afară de superstiții astfel încât există o mulțime de proverbe și zicători despre cuțitele, de exemplu, după cum urmează: „Knife prost - gazdă prost, față de masă negru - hostess prost“
Semne despre cueveriya lama de cuțit
Am căzut semn de cuțit - în cazul în care sa întâmplat de cuțit a căzut din mână, superstiție se repetă - se așteaptă oaspeții. Oamenii semneze în cazul în care un cuțit cade la podea, apoi la casa unui om va veni. Cum cuțitul a căzut la podea, vorbind despre exact cine va veni la tine, dacă cuțitul blocat în plin aceasta prevestește o situație controversată.


Găsiți semnul de cuțit - în funcție de superstiție populară, cuțitele găsite în proprietăți magice vechi atribuite, se credea că, dacă ați găsit probleme nozh- nezbezhat.

Dacă se întâmplă pentru a găsi un cuțit, există o întrebare logică ce-a făcut? superstiție nu ridica oferta, nu iau un cuțit, acesta este un semn rău, deoarece cu un cuțit, puteți ridica toate moștenirea rele.
semn de cuțit rupt - în cazul în care sa întâmplat că a rupt cuțitul, acesta este un semn foarte rău, se crede că cuțitul rupt este un motiv de îngrijorare cu privire la seiful lui.

În cazul în care casa este rupt cuțit, superstiție nu este recomandat să-l stoca, este mai bine doar pentru a arunca, și pentru a elimina impactul negativ, este necesar să se spună o conspirație: „Deși cuțitul și rupe, durerea și necazul meu nu se aplică“ - și aruncă-l departe de casele lor.


Dă cuțite semneze - toată lumea știe ce să dea lamele un semn rău, pentru că Având în vedere nozh- merge cu acest om-la cuțite. Dar ce se întâmplă dacă doriți să dea un set de masă: de exemplu, un set de cuțite de bucătărie și furculițe. Dacă există un semn național, atunci ar trebui să fie opoziția față de ea.

Pentru a deșuruba probleme, aveți nevoie de aceste cuțite vândute pentru un preț simbolic, -vzyat pentru ei orice proiect de lege sau o monedă, atunci se va întâmpla nimic rău.


Un semn pentru a arunca cuțitul - a spus oamenii vechi. în cazul în care doar o femeie aruncă un cuțit, înseamnă riscuri rămâne pentru viață fără un bărbat. Dacă arunci un cuțit cu un om konchikom- rupt este inutil din punct de vedere intim. În general, nu poți arunca cutite, acesta este cel mai bine stocate într-un loc sigur. Fura un semn de cuțit - credințe populare spun că, dacă furi un cuțit, fericirea este furat de la tine.

Anterior, „semnele de cuțite“ a acordat o importanță deosebită, acordând o atenție la tot ceea ce ar putea preveni cumva omul și a efectuat un sens profetic. Omul modern, în condițiile dezvoltării intensive și progresul tehnic cu privire la semnele de cuțit nu acordă suficientă atenție.

popularitate Sonnik- de subiecte: