Semne despre cuțite

Semne despre cuțite

semne de epocă despre cuțitele care au supraviețuit până în ziua de azi, de multe ori perturba inima promisiunea de vin necazuri. Cu toate acestea, strămoșii știut ce trebuie făcut pentru a se proteja de adversitate, așa că de ce nu sunt înarmați cu aceste cunoștințe?credințe cunoscute despre cuțitul

Cele mai frecvente semne ale cuțitelor sunt bazate pe acțiuni care le poate face o persoană, precum și independent de dreptul lor de proprietate a evenimentului, din care cauza instrument de ceva rece se întâmplă: eșec, care se încadrează, pierdere, și așa mai departe. Amintiți-vă ce povești despre cuțitele-ai speriat ca un copil de groază:

Nu mânca cu un cuțit - o voință rea!

A aruncat cuțitul - așteptați pentru intruși!

cuțit rupt - se așteaptă dificultăți!

Dă un cuțit (sau de a primi ca un cadou) - să se certe!

Semne despre cuțite

Dar aceasta este doar o parte a interpretărilor care explică aceste superstiții, timp de multe secole, ei au dobândit o varietate de detalii, informații despre care toată lumea ar trebui să proprii, care sunt interesați de cultura și tradițiile strămoșilor săi.

Să luăm în considerare ordinea în care promisiunea acțiunile de mai sus au avut loc cu un tacâmuri periculos și frații săi.

De ce nu pot avea un cuțit

Semne despre cuțite
Un semn de ce este mai bine să nu încercați mâncarea pe vârful unui cuțit există un timp foarte lung. Toate interpretările în acest sens nefavorabil. Și nu ca obiecte ascuțite pot răni limba ...

Despre brusc în curs de dezvoltare furie

Vechiul Cuțitul slavii făcea parte din ritualuri oculte, și, de asemenea, a servit ca un fel de talisman împotriva forțelor răului. strămoșii noștri au crezut cu adevărat că subiectul este capabil de a ucide ființe malefice din viața de apoi.

Și în ziua de azi subiect - nu doar o parte din vase, este implicat în diverse ritualuri magice. Prin urmare, în acest tip de instrumente ar trebui să fie tratate cu respect. Manipularea necorespunzătoare a cuțitului poate aduce ființe malefice din cealaltă lume, care poate provoca daune.

De asemenea, cuțitul este considerat cel mai periculos componenta de veselă. El este capabil să transmită o sarcină negativă pentru persoana care va avea un gust cel puțin o bucată mică de alimente tras în țeapă pe vârful.

Probleme de sănătate

Există o superstiție populară: „alimente lingă cuțitul - durere în inimă“ Explică acest fenomen prin faptul că tot felul de obiecte ascuțite prin manipulare necorespunzătoare efect negativ asupra biofield umane.

Din punctul de vedere al ezoterismului la sfârșitul obiectelor ascuțite acumulate de rău este o distanță destul de aproape de corpul uman este capabil să se transforme într-o sarcină de energie negativă, care amenință distrugerea integrității aura. Ca rezultat, oamenii se vor simti oboseala si disconfort, atât fizică cât și spirituală.

Probleme cu viața de familie

Există, de asemenea, semne ale valorilor numai în ceea ce privește sexul frumos:

Există un cuțit - un soț sau sopetsya se va schimba.

Picioarele din creștere în această declarație a vechi, imposibil de găsit până în prezent. Este probabil ca ea poate sa faca presiuni pentru astfel de acțiuni soțul missus după încercări din vârful mesei de cuțit, și va „tăia“ pentru soțul ei pentru nimic. Din același motiv poate strica relațiile cu mama ei în drept.

Semne despre cuțite

Iată mai plină decât obiceiul - încercați produsele la vârful instrumentului de rău augur:

 1. Puteți merge gaga - minte ca o tăietură;
 2. Consumul de alimente cu un cuțit - scurtează viața;
 3. Soțul devine chel;
 4. Cineva cu un cuțit încearcă să mănânce - care ar fi gelos;
 5. Va deveni o limbă ascuțită și oamenii sarcastice nu le place.

Do credințe au o interpretare mai precisă: din moment ce lama se referă la lucruri masculine, apoi se așteaptă o vizită ar trebui să fie un om. Și dacă vă acorde atenție la modul în care cuțitul pune pe podea, puteți stabili care va intentionate oaspete în casa ta:

 • Mâner atins etajul întâi - vă va vizita o persoană familiară.
 • Lama blocat - vine un străin.
 • În cazul în care cuțitul a fost blocat în podea, astfel încât lama este în căutarea în direcția ta - intrus va fi cu intenții rele.

Materie și că orice apariție a unui instrument căzut.

 • Dacă marginea apartamentul său - un vizitator va tine pentru o conversație plăcută, în cazul în care inegale - omul urmăresc un scop.
 • Pe mânerul cuțitului are un model - un reprezentant al sexului puternic vă va aduce unele știri.


Dacă sunteți să primiți oaspeții absolut nu sunt gata, fac un ritual simplu, care vă va ajuta pentru a evita sosirea unui vizitator neașteptat. Pick up de la podea lucru căzut, și apăsați mânerul de pe masă, spunând de trei ori:

„Casa stai, nu ies la o plimbare, iar la casa nu vine.“
Puteți utiliza și alte metode.

Țineți cuțitul lama un pic peste un foc, o freaca bine cu sare și ștergeți-l cu apă sfințită - potențialii vizitatori vor ocoli petrecerea casa ta.

Cele mai multe semn teribil a considerat cuțit care a căzut din mâinile în timp ce taiere de paine. Ea vesteste moartea iminentă a unei rude apropiate.

Pentru a preveni durerea, în familia sa, este necesar să se ridice podea săpat în instrument, și, fără să scoată un sunet, bate de trei ori pe masă cu un pix. În câteva minute, este necesar să rămână tăcut.

Acesta funcționează întotdeauna, așa că amintiți-vă acest ritual simplu, dintr-o dată veni la îndemână.

Fragmentat cuțit - probleme este inevitabilă

Semne despre cuțite
Această parte importantă de vase de bucătărie, cum ar fi un cuțit, nu nu pentru un motiv. În ciuda faptului că de uz casnic le folosesc în fiecare zi, instrument de calitate a făcut puteți servi cu credință de zeci de ani.

poate produce deteriorarea gravă în cazul în care există o căsătorie din fabrică. Dar se întâmplă, de asemenea, că un astfel de instrument indispensabil în bucătărie ruginește brusc sau chiar se destramă. Atunci ar trebui să fie precaut. După ce semn toată lumea „a rupt cuțitul - acest lucru nu este bun,“ a crezut de milioane de oameni.

 1. Deteriorarea lama indică faptul că proprietarul său a scăzut prea mult impact negativ. Poate că cineva a încercat să aducă la prejudiciul uman. iar lucrul tocmai a preluat o cotă de impact, astfel, în stare proastă căzut. Dacă sa întâmplat cu un astfel de dezastru, ar trebui să se gândească la protejarea casele lor de mașinațiunile de inamici.
 2. Accidental cuțit rupt poate indica conflicte iminente, separarea de cei dragi, pentru a clarifica relația cu familia sa.
 3. Dacă lama reperat rugina - să acorde o atenție pentru sănătatea - și rudele lor. Oțel (sau argint) este acoperit cu rugina, atunci când cineva din gospodărie, există o perturbare în aura.

Nu uita că recuzita de bucătărie periculoase înzestrată cu putere mistică. Deși la cuțitul și nici un suflet, el este capabil să fie gelos. Și, în timp ce de cumpărare de înlocuire cartografiată pereche vechi - el a simțit deja: Blunt, va aluneca din mâinile tale și te poate răni.

Ați putea întreba, ce faci cu un cuțit rupt?

Părăsiți stricat un lucru nu poate fi în bucătărie. imediat Tu ar trebui să scape de dărâmături. Puteți arunca doar de pre-învelite în hârtie, cu cuvintele:

„Să rupe acest cuțit, necazurile nu mă privesc.“

Acest ritual va ajuta să vă proteja casa ta de atacurile de inamici, vânate de ritualuri magice intunecate, sau de la ochi accidentale rău.

Găsiți și să dea cuțite - un semn rău

Semne despre cuțite
În ciuda faptului că cuțitele în bucătărie sunt pur și simplu de neînlocuit, nu le poate da oricui. Există o serie de motive:

 1. Conform credinței populare pentru a prezenta un cuțit cadou - o ceartă serioasă cu o persoană care să-l.
 2. Nu se recomandă de a alege și piercing elemente de tăiere ca un cadou pentru dragostea de spirite rele la astfel de lucruri. Se pare că prezintă un cadou cuiva, sunteți oferindu-le cu spiritele rele.
 3. Pentru tineri casatoriti donat cutitul de nunta va atrage nefericire. Datorită o astfel de surpriza de la cineva din familie oaspeții se destrame foarte curând.
 4. Pe de Anul Nou pentru a da cutite - prin urmare, anul următor va fi un eșec.

Dar ce se întâmplă dacă doriți să dea un set de gazda remarcabile cutite de bucatarie scumpe, sau poate nu te superi obtinerea o astfel de cadou? într-adevăr trebuie să renunțe la ideea de a mulțumi un om, sau de a respinge prezentarea unui cadou din inima, din cauza superstiție?

Semne despre cuțite

Deloc. Persoana care primește darul, trebuie să plătească pentru cel puțin câțiva cenți. Apoi, elementul va fi considerată acordat, dar sincer cumparat pentru bani, și toată mizeria pe care oamenii prezice predicții, te va ocoli petrecerea.

În cele din urmă, citiți avertizarea practica magicieni: găsirea unui cuțit în stradă, în orice caz, nu-l purta în casă!

Deoarece cuțitele sunt mai mult de o sută de ani, atribute ritualurile de magie neagră. ei, probabil, nu vor fi într-un loc ciudat, fără un motiv.

Cel mai probabil, cu ajutorul unei lame a avut loc unele ritual. Culegind găsiți, executați riscul de a suporta mânia forțelor supranaturale, luând energia rău, care a fost impregnat cu cuțitul în timpul unui ritual de împărtășanie. Prin urmare, soluția cea mai competentă este - nu-l ridica. Dacă aveți nevoie de un tăietor de Mighty, cumpara un nou magazin, bună alegere este imens.

Mai am foarte mult timp mama mea a spus că pentru a da cuțite, foarfece, etc - .. E un semn rău. De exemplu, am mult timp în urmă a dat prietenul ei un set de manichiura ziua de nastere, dar, în schimb i-au cerut să „cumpere înapoi“, cel puțin o monedă. A fost de 4 ani - totul este bine, nu se certau. Mulți spun că aceste semne - vestigii ale trecutului, probabil. Dar este mai bine să avertizeze și să ia încă o monedă în schimb.

Mai am foarte mult timp mama mea a spus că pentru a da cuțite, foarfece, etc - .. E un semn rău. De exemplu, am mult timp în urmă a dat prietenul ei un set de manichiura ziua de nastere, dar, în schimb i-au cerut să „cumpere înapoi“, cel puțin o monedă. A fost de 4 ani - totul este bine, nu se certau. Mulți spun că aceste semne - vestigii ale trecutului, probabil. Dar este mai bine să avertizeze și să ia încă o monedă în schimb.

Pentru a crede sau a nu crede în semne prevestitoare, o chestiune privată. De exemplu, eu cred, dar nu toate. La acea vreme, am început să verifice semnele legate de cuțite. Le-am dat de câteva ori, și nimic bun nu vine din ea. În problemele de familie a început, la locul de muncă. Și toate acestea a continuat până când, până când lama sa rupt. După aceasta a început să se gândească și să acorde mai multă atenție acestor semne. Cuțite găsite pe stradă de multe ori, dar întotdeauna lăsat în loc, și să nu aducă acasă. Și copiii lor sunt, de asemenea, predate. Este mai bine să crezi în semne, și pentru a se proteja împotriva acestei probleme inutile.

Importanța cunoașterii care copaci pot fi plantați în apropierea casei, semne și superstiții predominante în oameni convinge chiar și scepticii cei mai înfocați. Devenind un proprietar fericit.

V-ați întrebat vreodată de ce semnul „în cazul în care o nakakat pasăre - un profit“ sa bucurat de o popularitate enormă, printre alte interpretări urât p.

semne Folk determina sexul copilului - este un rezervor imens de patrimoniu ale slavilor, care în Rusia bucurat de o generatie de femei la naștere. Prin urmare.