Semne despre cuțitul în cazul în care să-l rupe, pentru a găsi acolo cu un cuțit, iar celălalt

În viața umană cuțitul a apărut atât de mult timp în urmă, care este sigur, atunci când a aflat despre prima dată, este aproape imposibil. Există mai multe varietăți de acest subiect, fiecare dintre care are propriul său scop special. Fiecare persoană de-a lungul vieții sale recurge în mod constant în ajutor. Fie că este militar, jefuitor de stradă dacă o gospodină simplă. Ca urmare a acestei interacțiuni, el a dobândit o mulțime de superstiții și semne.Cele mai cunoscute semne de cuțit

Semne despre cuțitul în cazul în care să-l rupe, pentru a găsi acolo cu un cuțit, iar celălalt
Absolut toată lumea știe semnul, potrivit căruia nu poate fi mâncat cu un cuțit. Nu este bine, și în cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că dacă un om are un cuțit, acesta devine rău. Acest semn are o explicație logică. În acest fel am avut de a avea oameni care nu au un plug. Erau soldați, vânători, pungași, care a petrecut cea mai mare din viața sa petrecut într-un condiții destul de dure. sunt formate aceste condiții și destul de grele în natură.

Mulți știu semnul că cuțitul de masă ar trebui să stabilească o lamă, sau se va întâmpla ceartă. Și nu se poate lăsa pe masă pentru noapte, sau casa va veni în casa proprietarului, furie și sacrificare. Acest semn este asociat cu un risc mai mare de rănire din cauza lăsat pe masă un obiect ascuțit în poziție greșită, sau în întuneric. În cazul în care cuțitul de bord cruce și bifurcație, acestea ar trebui să fie imediat pus o distanță de altfel, veți găsi un eșec sau ești cu cineva ceartă.

alte semne

Semne despre cuțitul în cazul în care să-l rupe, pentru a găsi acolo cu un cuțit, iar celălalt


Un semn rău atunci când lama sa rupt brusc. Reprezentanții multor culturi cred că, dacă-l rupe accidental, atunci oamenii dragi pentru a vă va întâmpla probleme. Ele se pot obține într-un accident sau să devină victima unui atac. Break pur și simplu nu poate fi - trebuie să fie în mod necesar un motiv. Mulți cred că cuțitul descompune sub influența forțelor răului. lama rupt ar trebui să arunce imediat afară și spune următoarele:

„Deși cuțitul și rupe, eu și familia mea durerea și necazul nu se aplică“

Nu este bine să visezi că cineva a fost capabil să rupă cuțitul. Acest vis a spus că evenimentele care au loc în viața ta se poate termina prost, și mai bine să renunțe la planurile.

Găsiți cuțitul este, de asemenea, un semn foarte negativ. Potrivit credinței, împreună cu descoperirea de tine te ia toate moștenirea ei. În cazul în care utilizarea acestor arme poate cauza răni, vei fi chinuit de remușcări și coșmaruri, deși, și nu a făcut nimic greșit.

Dacă ați reușit să găsiți un cuțit, este mai bine să nu pur și simplu să-l ridice. Misticii cred că orice obiect are o memorie și o anumită energie. Semnul spune că dacă reușesc să găsească un astfel de obiect, atunci sunt în așteptare pentru lupte, scandaluri, trădare și de atac. Găsiți cuțit ruginit - pentru separarea de dragă inimă. Dacă găsiți un cuțit cu un vârf ascuțit - vă așteaptă un calvar și de anxietate, ca și în cazul în care vârful este rupt, atunci speranțele și planurile tale nu vor deveni realitate.

semne bune

Semne despre cuțitul în cazul în care să-l rupe, pentru a găsi acolo cu un cuțit, iar celălalt
Se crede că în cazul în care cuțitul cad pe podea, în curând în casa ta va fi un oaspete. Ei cred, nu numai în România, ci și în Germania, America și Japonia. Slavii au crezut că a fost subiectul vieții de familie este capabil de a proteja femeile gravide și soții ale prejudiciului și ochiul rău, și copiii de la expunerea la forțele răului. Înainte de botez în leagănul copilului este necesară pentru a pune un cuțit, și înainte de botez moasa le încercuiește de trei ori în jurul copilului. Femeile gravide care copilul a fost născut sănătos și puternic, a pus un cutit sub perna ei.

Va exista foarte mult. Dacă să-i creadă, este de până la tine. Dar, dacă ați observat în mod repetat că acestea devin realitate, este necesar să se respecte aceste semne, nu degeaba pentru el atât de natură multor generații de strămoșii noștri.