Semne despre cuțitul

Semne despre cuțitul
Din cele mai vechi timpuri, cuțitul este considerat un obiect magic, deoarece pe de o parte îl protejează și pe de altă parte - este destul de insidios. Din acest motiv, în jurul valorii de acest obiect de zi cu zi și a existat o mulțime de voință și superstiții, multe dintre ele vin până în ziua de azi.Semne despre cuțit: negativ

- Nu poți mânca cu un cuțit. Din cele mai vechi timpuri se credea că, dacă o persoană va mânca cu un cuțit, este rău.

- Nu poți lăsa un cuțit pe o masă pentru noapte. Strămoșii noștri au crezut că casa supărat din cauza confuziei și sacrificare stăpânul lor. Deși aceleași premoniție poate fi explicat prin faptul că, pe timp de noapte oamenii nu pot vedea cuțitul pe masă și rănit.

- furculita si cutitul Traversat - trebuie să așteptați pentru probleme, deci trebuie să-i scape unul de altul.

- Cuțitul ar trebui să fie pe masă doar lama în jos. Se crede că, dacă lama este pe partea de sus, este posibil să se certe cu cineva sau nu rănit precauție.

- Bad în cazul în care cuțitul rupt. Mulți oameni cred că doar pentru că nu se poate întâmpla, atunci se face spiritele rele, astfel încât cea mai apropiată persoană poate obține într-un accident sau altceva se întâmplă cu el este o altă problemă. Dacă toate același cuțit rupt, atunci ai nevoie pentru a arunca lama și spune aceste cuvinte: „Cuțitul a rupt, dar probleme mine și familia mea nu va atinge.“

- Nu este bine să rupă cuțitul altcuiva. Evenimentele care au loc în viața ta, poate avea un impact negativ final - înșelăciune, ceartă, furt, boli și multe altele.- Găsiți un cuțit curat și nedeteriorat este foarte proastă. Se credea, dacă este găsit pentru a ridica un cuțit, apoi cu l-ai lua toate negativitatea și proprietarul său - torturat remușcări, coșmaruri și boală.

- Găsiți cuțit ruginit. Semnul spune că prevestește separarea de un iubit.

- Sfat cuțit găsit în sus - încercările și probleme, un sfat rupt - nu sunt concepute să fie făcut.

- Trimiterea unui cuțit cuiva punct înainte - a conflictului cu acest om.

- Dă un cuțit - la scandal. Dar dacă totuși a decis să prezinte cuțitul ca un cadou, se pare că trebuie să „plătească“ dătătorul cinci monede cu imaginea din figura 5.

Semne despre cuțit: favorabile

- Cuțit a căzut la podea - așteaptă oaspeții. Pentru a veni cât mai repede posibil, este necesar să le agită în aer în cazul în care nu există nici o dorință de a primi oaspeți, este necesar să se ridice imediat cuțitul de trei ori pentru a sufla de la lama la mâner.

- Cuțitul va proteja de deochi mireasa si mirele, femeile gravide si copiii, în cazul în care au pus-o sub saltea patului.

- Când un tată dă fiului său un cuțit, apoi el a părut să transmită cunoștințele și experiența lor pentru a-l.

- În timpul nașul de botez ar trebui să tripleze cerc în jurul copilului, astfel încât el pune protecție din toate necazurile.

- Atunci când copilul face primii pași, cuțitul ascuțit el taie „cătușele“ pe care el a fugit în curând.

- În cele mai vechi timpuri, omul a rămas întotdeauna un cuțit în capul patului, protejând astfel familia de un spirit rău.

- În cazul în care cuțitul rănește o persoană, acesta este un semn că el a fost cineva vrea să se rănească - trebuie să fii atent.

- Cine se confruntă în mod constant cuțitul în timpul unei părți - persoana conceput ceva rău cuțit și avertizează, astfel, proprietarii care trebuie să fie atent cu el în declarațiile și acțiunile sale.

- Cuțitul cade din mâinile mirelui, atunci când el taie tort sau placinta, acesta este un semn că primul băiat.

- A se vedea același cuțit, acasă, cu prietenii sau vecinii - la o prietenie mare și puternic cu ei.

- În cazul în care vremyapreprovozhde comun cu Nia prieteni, cunoștințe sau rude observat că altcineva a luat cuțitul, acesta este un semn că puteți repeta unele evenimente din viața lor. Ei bine, atunci când sunteți sigur că acestea sunt favorabile, sau o nevoie urgentă de a fi eliminate din aura de cuțit - să-l pună în apă sfințită pentru o zi, și numai atunci nu pune cu cuțitele lor, cel mai bine este să-l înveliți într-o cârpă și a reveni la proprietari.