Semne pierd logodna inel de om

Semne pierd logodna inel de om

Inel de logodna - un simbol al infinitului și dragostea de două inimi. Dar dacă omul a pierdut inelul, iar consecințele acestui eveniment? Pe aceasta și vor fi discutate în continuare.Conform tradițiilor, pentru a selecta și să cumpere aceste ornamente ar trebui viitorul sot. Ele trebuie să se potrivească descrierii următoare:

 • Nu au pietre.
 • nu au
  Semne pierd logodna inel de om
  nereguli și umflături.
 • Să fie perfect netedă, ca inel neted promite doar o viață fericită și lung.

În general, inelul va dura aproximativ o mulțime. În acest articol, ne vom concentra pe ce să facă în cazul în care a pierdut nunta.

Soția a pierdut inelul

Cum de a citi convingerile ca populare, inele de nunta ar trebui să fie întotdeauna purtat pe deget inelul soților. Dar în viață există situații diferite, se întâmplă chiar să-și piardă o astfel de lucruri valoroase și scumpe.

Practica arată că cele mai multe dintre aceste decoratiuni este oameni care își pierd. Ce faci dacă soțul tău și-a pierdut un simbol al iubirii: să se stabilească și să cumpere noi, sau de a lua-o ca o ocazie de experiență?

Conform legendelor, inelul pierdut este un precursor al necazurilor și experiențele care pot apărea în viața soților. Chiar dacă acestea nu conduc la eșecuri grave, apoi pentru o lungă perioadă de timp va lăsa reziduuri în duș. Prin urmare, pentru a evita experiențele și problemele din familie, trebuie să eliminați de bijuterii, dacă este necesar. De exemplu, dacă te duci pentru o baie, este mai bine pentru a elimina decor, pentru a nu pierde.

Semne pierd logodna inel de om

De asemenea, în unele surse puteți găsi informații despre tipul de femeie al cărei soț a pierdut inelul său, în curând văduvă și a plecat fără soțul ei. Mulți oameni de panică imediat și nu știu ce să fac: așteptați pentru moartea unei persoane dragi sau de a continua să se bucure de viață? Mai ales frica se referă la femeile care nu au dat nici o pierdere de valoare și în mod accidental aflat despre zicala.

Dar te poti calma si uita-te la statistici. De fapt, de foarte multe ori oamenii își pierd bijuterii, unele chiar le vinde în momente dificile, și nimic, continuă să trăiască până la adânci bătrâneți. Dar există, de asemenea, marturii de oameni care spun că, după dispariția inel de logodna de familie rupt, și, probabil, a fost doar o coincidență.

Conform legendelor, este necesar să se aștepte probleme, dar dacă sunt pozitive, puteți evita problemele și necazurile, care amenință să cadă asupra familiei.

Uneori, oamenii pierd accidental decoratiuni, cum ar fi în timpul curățării sau efectuarea unor cazuri. Mulți oameni se întreabă ce - pentru a pierde un om verigheta.

Dacă ați pierdut un simbol al iubirii fată, credințe populare spun că este un vestitor a ceea ce căsătoria nu va dura mult timp, mai devreme sau mai târziu, soțul favorit departe de ea. Dacă inelul este pierdut, iar soția lui foarte mult cred în prevestiri, puteți recurge la magia albă și citește complot pe inelul de soțul ei.

Ce este mai rău - pierde un inel de nunta sau o nunta?

Potrivit statisticilor, în cazul în care soțul a pierdut verigheta, nu e atât de rău pentru familie, ca și cum ar fi pierdut wedding- lui. De fapt, inelul de nunta este mult mai scump, este sacru.Diferentele constau în următoarele:

 1. Căsătoria - este doar o ștampilă în pașaport.
 2. Nunta - este aprobarea unirea bărbatului și a femeii în cer.

Dar ambele inele transporta forța și nu se recomandă să-și piardă.

Semne pierd logodna inel de om

Cum să direcționeze situația într-un mod pozitiv?

Multe femei se intreaba adesea despre ce să facă în cazul în care soțul a pierdut verigheta. Cel mai important lucru - să nu-și piardă inima și să direcționeze situația într-un mod pozitiv. Multe femei, în special femeile tinere, semn infricosator care spune despre moartea iminentă a unui soț.

De fapt, trebuie să tune la un bijuterii pozitiv și să cumpere noi, ca să spunem așa, înlocuind vechiul. Dar ele trebuie să fie netede, care simbolizeaza iubire fara sfarsit.

Doar asigurați-vă că pentru a cumpăra un inel pentru soție și pentru soția sa, iar unul dintre ei va trebui să se ascundă într-un loc retras, în cazul în care te uiți rar. Dar, dacă după un timp vei fi găsit lipsă, inelul, în care s-au căsătorit, trebuie să re-utilizarea și re-decorațiuni pune într-un loc retras.

Cum de a preveni pierderea

Dacă onorezi semnele naționale și foarte frica de a pierde inelul, verificați următoarele:

Cât de bine inelul se așează pe un deget

adesea, oamenii

Semne pierd logodna inel de om
pierde în greutate și de a schimba forma lor după nuntă. Dacă după ziua nuntii a trecut mai mult de un an, sau esti foarte subțire, acordați atenție dacă inelul stă ferm pe degetul este suficient. În cazul în vrac, ar trebui să fie doar un pic compactat, și atunci nu se poate face griji cu privire la posibila pierdere.

Nu aruncați niciodată inel în contradicție cu soțul

O femeie impulsiv în timpul certuri de familie doresc să facă dovada independenței lor și arunca un inel de nunta, care arată indiferența sa la căsătorie. Niciodată nu face acest lucru. În primul rând, inelul nu poate fi găsit, și în al doilea rând, este ca un burete care absoarbe furie și negativitatea și apoi a reveni la tine însutit.

Există un risc de a uita inelul, sau picătură

Dacă sunt utilizate pentru a elimina bijuterii înainte de a lua o baie, o fac în camera ta.

Foarte des se pierde bijuterii de aur în baie.

Înainte de a merge în vacanță la mare, cel mai bine este să părăsească inelul de nunta la domiciliu, ca un val de mare este foarte aderenta pe decoratiuni.

aspectul psihologic

Conform tradiției populare, pierderea unui inel de nunta - este un lucru teribil, dar

Semne pierd logodna inel de om
psihologi cu privire la acest subiect au un punct de vedere diferit. Și statisticile arată că nu toți oamenii cred în vechile credințe, și, prin urmare, nu toți dintre noi supărat, fiind într-o astfel de situație.

 • De fapt, o persoană reacționează la pierderea ca el vrea să răspundă. Dacă oamenii vor să creadă că acesta este un semn rău, el va crede că ar fi rău, și unirea soților nu va dura mult timp.
 • Pentru acei oameni care nu obsedează și cred că pierderea pierderii normale a lucrurilor, de obicei, nimic rău nu se întâmplă. Puteți cumpăra chiar și un ornament nou și să-l sfințească în templu, dacă este necesar.

Foarte adesea oamenii vor stabili în sine pe negativ. Și după mai multe pierderi apar astfel de gânduri: „Dacă am pierdut inelul meu, așa că familia mea va depășit în curând de eșec, și ceva este obligat să se întâmple cu soțul meu.“

De fapt, pentru a trăi bine, trebuie să se gândească pozitiv, că este, nu vă faceți griji și să fie omorât pentru nimic.

Da, desigur, dispariția lucrurilor preferate sunt întotdeauna în legătură cu tulburări, dar nu este necesar să fie asociată cu destrămarea familiei.

După cum arată practica, tonul săraci este mai ușor decât rândul său, situația într-o direcție favorabilă pentru ei înșiși. Cel mai important lucru - este să credem că totul va fi bine. La urma urmei, femeile sunt folosite pentru a regla la rău, pentru că ei cred că obiceiurile și credințele, dar nu este întotdeauna corectă.

Dacă dumneavoastră sau soțul a pierdut inelul, atunci cel mai important lucru - nu se gândește la rău, și tonul în faptul că nimic rău nu se va întâmpla. Poate că acest lucru este un semn că este timpul pentru a schimba și de a salva familia lui.

Semne pierd logodna inel de om

Conform legendei, în cazul în care o persoană, fie bărbat sau femeie își pierde verigheta, ea vorbește despre problemele de familie iminente. Dar, de fapt, soarta noastră - în mâinile noastre, și este posibil să se trimită un mod pozitiv.

Gândurile sunt materiale, și, dacă doriți să aveți totul bine în viața ta, asigurați-vă că va fi așa. Și semnele numai în stare să adiere de vânt frica în oameni. Dacă încă nu știu ce cauzează pierderea inelului, este mai bine să te despre ea, și nu să se gândească, nu să te înșele cu gânduri negative.