semne populare de nunta sunt valori bune și rele

Mulți dintre noi în semne de nunta nu cred, dar ascultă. Ele sunt atât de ferm țesute și discret în viața noastră că noi nu observa atunci când sunt accesate, și urmați superstițiile populare mici. Și ce va ajuta la evitarea problemelor în timpul zilei, a scăpa de ghinion?Această zi interesantă ...

Ei bine, dacă astăzi una dintre cele mai importante zile din viata ta, atunci pentru finalizarea cu succes a acestuia toate bune și suntem pregătiți să devenim superstițioși. Nunta va avea de-a lungul secolelor și-a dezvoltat foarte mult și chiar și cu o dorință puternică de a observa toate acestea este imposibil. Imaginați-vă persoanele de mireasa de mire, care re-citit cu entuziasm lista va prelua întreaga ceremonie de nuntă, de teama de a pierde ceva? Nimeni nu vrea anxietate și îndoială inutile. Dar există semne de nunta, care nu poartă un sens negativ, dar numai in ziua nuntii pentru a ajuta la crearea o stare de spirit bună, formează gânduri de prosperitate, noroc și fericire în noua familie.

semne de nunta

semne populare de nunta sunt valori bune și rele

Atunci când alegeți o dată de nunta de multe ori să ia în considerare semnele naționale. Ea a supraviețuit o superstiție: mai pentru a juca nunta - atunci toată viața să sufere, ci despre celelalte luni au uitat. Și acolo erau sfaturile sale pentru întregul an calendaristic, la înțelepciunea populară.

F căsătorie evralskoe promite o viață fericită în armonie cu soțul ei.

M avertismente din Ai în viață în ziua de azi.

Și Yun este cunoscut pentru o căsnicie lungă și fericită.

Cu entyabrskaya nunta vă promite o viață liniștită și pașnică.

W găină cei tineri din casa miresei mirelui, ar trebui să-l deplaseze prin ușa pe mâinile sale, apoi pe picioarele lor nu vor dori să se întoarcă. Din acest motiv, rudele tradiției vechi mireasa sfătuiește: După tineri au părăsit biroul de registru - se spală podelele.

Am f pe drum spre biroul de registru de nunta procesiunea a întâmpinat o procesiune funerară, atunci ai nevoie pentru a merge alt mod, nu naklichesh probleme.

Înregistrare mireasa si mirele upă oaspetilor sunt trimise într-o călătorie spre locuri memorabile. Traseul este de dorit să se includă o vizită la orice sursă, care este situată aproape de orașul tău: râu, lac, de primăvară. Această tradiție își are rădăcinile în cele mai vechi timpuri, atunci când ceremonia de nunta in sine a avut loc în apropierea apei. Aceste zile, această călătorie are un sens simbolic: astăzi ești căsătorit, sunt în picioare la originile vieții de familie, iar apa - este sursa vieții. Și în acest caz, a rămas un astfel de semn: o soție tânără, ca semn al viitorului familiei bunăstării ar trebui să arunce un pic de bani în apă, pâine, inel simplu.

W găină alaiul de nunta ajunge la casa, oaspeții, care nu au participat la turul de nunta, forma între mașină și pridvorul casei și un coridor improscat în mod tradițional tineri casatoriti cu hamei, grâu, orez și monede mici de a trăi tinere din abundență.

M olodye părinții ar trebui să se plece, sarut nunta pâine, strangulează o bucată, sare și să mănânce. Existent accepta cel care smuls o bucată dintr-o mai mare, va fi familia principală.

găină W intrarea în casă, puteți observa, de asemenea, obiceiuri străvechi. Înainte de ușa tineri rupe o placă, în scopul de a atrage norocul și pentru a evita neînțelegerile. Mirele ia mireasa în brațe și trece pragul și castelul, care a fost pus pe prag în avans. Blocarea este închisă, iar cheia este aruncată pe fereastră - toată viața unică liberă în urmă, și în fața vieții de familie.In ziua nuntii mama miresei trimite fiica ei unele obiecte de familie. Acest mireasa element trebuie să păstreze pentru a vă că există prosperitate.

W găină mireasa și mirele să părăsească casa, mama în drept acoperă lacătul cheie și apoi blocați și role-cheie în direcții opuse, astfel încât nimeni nu a fost în măsură să descopere secretul fericirii familiei.

D ozhdik in ziua nuntii este un semn foarte bun.

M ONET pus în timpul mireasa ochelari de nunta si mireasa au nevoie pentru a pastra casa sub fata de masa - va fi întotdeauna o mulțime.

P, pe drumul spre mireasa de tren nunta si dus mire cu „ploaie“ de mei, hrișcă sau orez familiei a avut o mulțime de copii din boabe spikelet, și de la dulciuri sau pastile că viața a fost dulce de petale de flori sau confetti pentru la viața tinerilor a fost frumos și romantic, și de monede mici, care a fost prosperitate în familie.

H evesta nu ar trebui să fie singur pentru a trece pragul unei noi acasă. Soțul ar trebui să-l deplaseze peste prag pe mâinile lor.

Am f la mireasa biroul de registru dat, atunci el nu era sigur de alegerea lor.

M olodye nu ar trebui să fie fotografiat separat la nunta - în caz contrar s-ar despărți.

H considerată el cel mai de succes căsătorii după-amiază.

H evesta nu ar trebui să permită să devină prieten oglinda în fața lui, preferate în așa fel încât nu au fost retrase. Același lucru este valabil și pentru mire.

P mireasa odrugi nu se spală vasele, și apoi să fie în contradicție cu tinerii căsătoriți.

B La viața sa căsătorit cu mireasa a fost bine, ea ar trebui să poarte cercei matroana fericit.

Cu vadebnoe nu poate fi călcate rochie mireasa si mama ei.

D AMB masura verigheta - la soarta nefericită.

Acă te ating inelele pentru mireasa si mirele la o nunta, aceasta înseamnă - în curând la nunta ta va fi o plimbare.

H o nunta nu poate fi seturi prezente de cuțite și furculițe, pentru a evita certuri în familie.

T o fată care prinde buchetul aruncat de mireasă în spatele ei, în următorii să se căsătorească.

Am f ajunul nunta mireasa si mirele sa se strecoare mânca un baton de ciocolată pentru două, atunci viața va fi dulce.

Q nu să se certe într-o căsătorie, tânăra pauză o farfurie, iar apoi pas peste resturile împreună.

H Elzy purta sandale la o nunta - desculț viața de familie va fi.

Pierderea inele P nunta - divorț sau despărțire.

Am f mireasa a pierdut brusc o mănușă sau a rupt o oglindă înainte de nunta - un semn rău.

P conferi imagine înainte de căsătorie - un semn la despărțire.

H evesta nu ar trebui să vadă mireasa în dimineața zilei nunții, în caz contrar căsătoria nu va dura mult timp.

sticlă de șampanie R sa căsătorit mai întâi împărțit în fericire după ce a băut.

Am f nunta curea cravată două sticle de șampanie și să bea din ele, cuplul este necesar pentru a sărbători aniversarea de nunta lor și nașterea primului lor copil.

H o rochie de mireasa în ceva nou în ceva vechi în ceva împrumutat.

H Elzy oricine pentru a încerca pe bijuterii din capul miresei, astfel, mireasa dă fericirea ei.

Upă nunta sau nunta nevoia de tineri să se uite la tine în oglindă unul - ar trebui să aducă noroc.

B La cuplul a trăit cu generozitate acestea ar trebui să fie la masă pentru a pune pe o haină, de cotitură peste lână.

N Înainte de a trimite Miresei registrator, doresc ca sora ei în curând căsătorit, ar trebui să trageți ușor pânza de masă, care a acoperit masa.

Am f mirele pășit într-o băltoacă în fața casei miresei - ea a trăi cu un bețiv.

Am f dimineața strănută mireasa înainte de nuntă, deci nu va fi fericit în căsătorie.

Am f mireasa în timpul palma mâncărime nunta stânga, apoi, va trăi cu bogăția, și în cazul în care dreptul - in casa va fi întotdeauna o mulțime de vizitatori și distracție.

H eudachi de așteptare pentru mireasa pentru ziua nuntii, atunci când ea se vede în oglindă, în tinuta de nunta plina. Pentru a evita acest lucru, puteți încerca pe o rochie de mireasa fara detalii.

Am f după registratorul în prima casa vine mireasa - ea va conduce familia, în cazul în care mirele - să-l pentru a fi maestru.

W găină mirii fac patul, o perna este plasat astfel ca reducerile de cazuri tratate pernă între ele - care au trăit în armonie perfectă.

Am f în timpul nunta cu mireasa a căzut decorare - un semn rău (soțul va cheltui banii câștigați pentru reparații bijuterii sau să cumpere altele noi).

Am f mireasa înțepat degetul ei in ziua nuntii, astfel încât să fie certuri frecvente cu soțul ei.

F sau o căsnicie fericită mireasa in ziua nuntii ar trebui să plângă.

H eveste si mirele nu poate fi mâncat cu o lingură, astfel încât să nu fie nesatisfăcut și apoi reciproc.

Pe de du-te la colțul mesei de nunta - șapte ani nu să se căsătorească.

Semnele sunt necesare, dar nu la fel de important ca gândurile și acțiunile noastre. Fiecare persoană este responsabilă pentru fericirea ta, pentru puterea familiei tale. Și înțelepciunea de bază este în câteva cuvinte: modul în care ne desfășurăm viața noastră, așa că va trece.

A se vedea, de asemenea: