Semne și superstiție ore pentru a găsi și de a rupe în casă și alte semne despre ceas

Un lucru foarte important în viața umană sunt cronometre. Semne despre ceasurile sunt larg răspândite în rândul populației moderne. Timp de secole, ele s-au format, modificate, completate. Persoanele asociate cu aceste evenimente detectate coincidență, transmite, stoca rezultatele pentru generații. Puteți găsi o varietate de interpretări ale superstitii privind, constatate, pierdute, uitate „deținătorii de timp“ rupte, a căror semnificație va varia în funcție de tipul de acesta din urmă (încheietura / perete).Este sigur să spun, aproape fiecare casa are modele de perete, care este motivul pentru care sunt învăluite în diverse superstiții. Voyage de timp poate închide în condiții de siguranță de ani lungi, odată ce au apărut crestfallen. Când ceasul a căzut de pe perete, un semn este un vestitor de evenimente triste. Toamna se apropie moartea unui membru al familiei, un iubit, o rudă.

Este inacceptabil să se mențină casa a scăzut, probele sparte, rupte - acest lucru are un impact negativ asupra ocupanților.

Mulți oameni, practic dormi cu cronometre lor încheietura mâinii, ceea ce dovedește organizarea lor. Cu toate acestea, uita acest lucru la distanță - apoi rupe relația cu gazda. La revenirea pentru un lucru uitat ce trebuie să stai jos pentru o perioadă scurtă de timp de la domiciliu în țara gazdă - această procedură va elimina consecințele.

Surprise sau pierdere - ce rezultat?

Semnele asociate cu ceas, oferă informații cu privire la relația dintre oameni. găsi Rar cronometre, este mult mai ușor să le piardă. De ce atunci cauzele fiecare dintre aceste acțiuni, în funcție de superstiție? Dacă pierdeți ceasul citit ca semne - se va uita în curând despre persoana.În cazul în care nu pierd, dar vin pentru a afla - vă puteți bucura cu adevărat o descoperire de succes, deoarece acesta va aduce o veste fericit - în curând o persoană va fi un prieten sau un alt important, pe care le va comoara. Un alt punct de vedere, găsiți ceas - semne, vorbind despre dezvăluirea de talente și abilități, care se va schimba complet viata. Cu toate acestea, este important să se știe - poate fi ridicat doar constatare bun, și întreaga lucrare.

Wear găsit pe ceas strada este permisă numai dacă acestea sunt de lucru, întregul.

Se crede că nu găsit în stradă obiecte, nu pot fi ridicate, mai ales să nu poarte încheietura mâinii cronometre. De ce? Orice obiecte absorb energia umană (bune și rele). Ulterior, această energie poate afecta soarta Finder. Din fericire această influență va aduce un succes fără precedent în toate eforturile tale, perdanți - durere, eșec, cad.

sticlă spartă avertizează cu privire la modificările

În fiecare casă există „deținătorii de timp“, care este o mare valoare pentru familie. Ei descompun, opri, se încadrează în spatele în grabă - ce sa schimbat comportamentul lor? Nu este întotdeauna vina eșecului sunt „curbe“ mâini uneori, cuceritori de timp aspiră la ceva prevenite. Semne bate ceasul nu prevestește nimic bun. De ce sparge - apoi așteptați pentru probleme? ceas rupt sunt prevestitori de boală și de moarte. Rupt încheietura mâinii de tip Cronometrul foreshadows o serie de eșecuri ascuțite.

Ceasul a căzut și a rupt - schimbarea vine, dar nu în mod necesar, acestea vor avea o culoare negativă. După o scădere a rămas intacte - ar trebui să reflecte în scopurile, acțiunile și aspirațiile. Acest obiect reprezinta comportamentul unui curs greșit de acțiune, timp pierdut. Ar trebui să revizuiască cazul său, pentru a direcționa energia în direcția cea bună, astfel încât să nu-și piardă un vânt coadă.

Toate semnele despre ceas

Ceasul din casa dintr-o dată pur și simplu sa oprit, sau rupt - un semn rău: în casa cuiva moare.

Se obișnuiește, imediat după moartea persoanei de a opri ceasul.

Dacă în timpul citirii Scripturii în biserică se va auzi clopotei - cineva din adunare ar muri.

În cazul în care ceasul oraș lovește în același timp cu clopotele bisericii - în parohia focului se va întâmpla în curând.

În cazul în care ceasul care sa oprit mult timp brusc începe să bată sau muzica vyzvanivat - în familie cineva moare.

Împreună cu această lectură: