Semne și superstiție rupt cuțit (mâner, lama) în mâinile

Semnele au venit la noi din cele mai vechi timpuri și este încă o parte integrantă din viața fiecăruia.

superstiție populară ar putea avea la un moment dat o mie de motive care astăzi nu-și amintește nimeni, dar chiar și astăzi o mulțime de oameni ar trebui să fie strict semne, nici măcar să ne gândim la ipotezele care apar. Credințe în diferite națiuni pot varia, dar unele dintre ele sunt comune pentru majoritatea oamenilor. Acest lucru este, de obicei, datorită faptului că obiectul sau fenomen, care este asociat cu superstiții, utilizate pe scară largă în viața de zi cu zi și este foarte important pentru oameni.Astfel, subiectul este, de exemplu, un cuțit. Primele lame, in functie de cercetare de către arheologi, conținând sute de mii de ani.

Cuțite însoțit omenirea de-a lungul evoluției sale - au fost realizate din piatră, bronz și sticlă vulcanică - Obsidian.

Daggers a avut mai multe întâlniri - arme razdelyvanie produse alimentare, participarea la ceremonii religioase și ritualuri.

Deci, este destul de firesc ca, cu cuțite în toate națiunile lumii asociate cu multe superstiții și semne. Cuțitul a fost considerat un talisman de om pe drum, atât la figurat și la propriu - o protecție împotriva animalelor sălbatice și de jaf ar putea veni mereu la îndemână. piercing lui și proprietățile de tăiere, precum și pericolul morții, care a fost reprezentat de un cuțit în mâinile capabile de ucigași profesioniști, se asociază cu arme războinice masculin.Cuțite nu sunt acceptate pentru a da. Acest lucru se datorează fricii naturale, care înzestrează dătătorul poate ucide propriul cadou. Prin urmare, în ziua de azi a rămas o tradiție de a face un cadou pentru o taxă nominală - chiar și un bănuț, pentru a simula contractul de vânzare.

Ce rupe cuțitul

lama rupt este considerat a fi un simbol al distrugerii, pierderii, neajutorare. În ciuda varietății de interpretări ale semnelor diferitelor popoare, valoarea sa negativă este stocată. rugina Flash sau numeroase fisuri în lama prevesti probleme cu vârful de oțel preia ca apărător acasă.

În cazul în care vârful cuțitului rupt, au existat chips-uri sau ciupiturile - e timpul să arunci imediat. Acest obiect va face mai mult rău decât bine. Crește energia traumatică și negativ de uz casnic are tendința de a se acumula în neregularitățile muchiei lamei.

Vârful cuțitului - punctul central al masculinității când a rupt, lama încetează să își îndeplinească funcția, și lăsați-l la domiciliu, puteți schimba doar forma și de a sculpta un nou vârf ascuțit.

Ancient slavii uneori rupt cuțit îngropat sub pragul casei de protecție împotriva forțelor răului. Dacă aveți o casa de vacanta, puteți face o procedură similară - din rău nu va. Adecvate ca secera vechi sau seceră, la mâna a doua.

Reguli interne manipularea obiectelor ascuțite, în conformitate cu Feng Shui

Conform sistemului chinez de organizare a spațiului Feng Shui, cuțite făcute pentru a stoca într-o zonă închisă pentru a evita lăsându-le la vedere. Aceasta armonizează atmosfera din cameră și elimină criminalul din energia camerei - Sha Qi.

Sunt de părere că orice element rupt sau rupt, nu pot fi stocate, iar dacă rupt cuțitul ... Poate ar trebui să ne gândim că tot nu este casual, este încă un avertisment. Universul este de foarte multe ori ne trimite semnale sub forma de vise sau că doar astfel de semne. Este important să-i învețe cum să recunoască și să trateze. Așa cum se spune - avertizată este primejdia rea

Am o lamă subțire, și a rupt în jumătate, dar a fost de tăiere de grăsime. Ce să fac?