Semnele de la nunta (nunta), nunta într-un an

Semnele de la nunta (nunta)

Ceremonia de nunta - una dintre cele mai vechi dintre cei care au supraviețuit. Peste istoria umană lung, obiceiuri de nunta cresc prea mult, ritualuri și superstiții. In acest articol vom discuta în detaliu ce să se aștepte de la vremea, ce timp cel mai potrivit pentru o nunta, si ce culoare de îmbrăcăminte pentru a alege tinerii căsătoriți.Semnele de la nunta (nunta), nunta într-un an
Vremea pentru nunta. Ceea ce să se aștepte de la ploaie. Mulți oameni frustrat atunci când nunta va ploua. La prima vedere - nu este într-adevăr o situație foarte plăcută, care poate interfera cu planurile. Dar, de fapt, ploaie pe o nunta - este un semn foarte bun. În cele mai vechi timpuri ploaia a fost considerat un simbol al recoltelor de succes. O cultură - este întotdeauna o mulțime. De asemenea, considerat un semn bun de zăpadă. În cazul în care ziua nuntii a coincis cu zăpadă, atunci viitorul va fi întotdeauna averea familiei. Dar vântul în nunta este deja clopot alarmantă. Se crede dacă nunta unui vânt puternic, atunci căsătoria va fi vant puternic aici o vedere diferită. Același lucru este valabil și pentru furtuna.

semne de nunta pe lună

Semnele de la nunta (nunta), nunta într-un an
semne de nunta sunt nu numai cu condițiile meteorologice, sau alte circumstanțe schimbătoare, dar, de asemenea, la 12 luni. În fiecare lună, în credințele populare aduce schimbări în viața conjugală. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce în fiecare lună la înțelepciunea populară aduce tinerii căsătoriți:

În plus față de luna și ziua este de asemenea important. Se crede că să se căsătorească în luna nouă, apoi intră într-o nouă viață plină de emoții interesante. În același timp, căsătoria la luna plină va aduce tinerii căsătoriți „Cupa plin“. O viață fericită și bogată.

A se vedea detaliu alte superstiții și semne

Folk semne asociate cu atribute de nunta. Orice eveniment de nunta este completă fără atributele sale tradiționale. Se potire o pâine și un buchet de mireasa. Toate aceste lucruri sunt învăluită în superstiție și să ia nu mai puțin de nunta in sine. Să ne uităm la cele mai de bază, și mai strălucitoare dintre ele:

Semnele de la nunta (nunta), nunta într-un an
pahare de nuntă și șampanie. Ochelari de la o nunta nu este doar un container. Ei decora, decoreaza-le să arate foarte frumos. În același timp, în legătură cu ei o serie de tradiții, care sunt contrare una față de cealaltă. Pe una dintre ele, ochelarii trebuie să se rupă imediat, imediat după ce a băut șampanie. Pe de altă parte, ochelarii trebuie să fie depozitate. Deci, ei vor fi întotdeauna un simbol de amintiri bune. Mulți oameni au crezut din cauza faptului că se toarnă în pahare. De exemplu, există o tradiție să nu deschidă primele două sticle de șampanie. Ei au nevoie pentru a lega o panglică și magazin. În cazul în care este îndeplinită această regulă, veți dobândi în curând copii mici, și de a trăi o viață lungă căsătorit.

Semnele de la nunta (nunta), nunta într-un an
pâine de nunta. Tradiția de a da pâine la data de nunta înapoi la cele mai vechi timpuri. semne de nunta Folk legat de gătit lui. Chiar și în Egiptul antic, mirii s-au dat o pâine festivă. Din Egipt, această tradiție a migrat la Roma. Și când era creștinismul - aceasta este larg răspândit în întreaga lume. În același timp, Rusia este încă în timpurile precreștine, în timpul sărbătorii de nuntă, pregătit pâine. El a avut o formă rotundă și un simbol al soarelui. Deoarece zeul soarelui neevrei era zeitatea supremă, iar noua familie a trebuit să câștige favoarea lui. Loaf - cuvânt slava veche. în limbile română, ucraineană și Belarus, sună la fel. Până în prezent, popoarele noastre au păstrat tradiția de a da tinere pâine. Și în toate țările slave la această tradiție să fie respectate.

Din cele mai vechi timpuri, slavii erau multe tradiții asociate cu prepararea pâinii. De exemplu, pentru a pregăti s-ar putea sa căsătorit decât femeile care au avut copii și o căsătorie de succes. Prin coacerea pâinii, au trecut în drumul lor spre familie viitoare. Dar, în cuptor de pâine doar un om ar putea pune. Efectuarea de pâine nunta va fi cu siguranță însoțită de o stare de spirit bună, cântând cântece și rostind rugăciuni. Loaf simbolizează prosperitatea familiei viitorului. Cu cât este mai luxuriant transformat pâinea - cu atât mai bine. O astfel de pâine este alimentat în prosop brodată. Împarte pâinea în mod tradițional să treacă tinerii căsătoriți. Partea de sus a pâinii se duce la tinerii căsătoriți. Restul - oaspeții. Loaf - un simbol al fericirii familiei. Când tânăra pâine cota cu oaspeții, ei împărtășesc bucuria lor cu ei. Și mulțumesc clienților lor de cadouri.semne de nunta pentru martor. credințe populare asociate cu martorul în folclorul plată nu este ultimul loc. Felul in care arata poate afecta în mod direct viitorul său. De exemplu, se crede că o rochie de domnișoara de onoare nu poate fi în verde. În acest caz, va fi nefericit, și nu găsesc un soț. De asemenea nenorocire amenință să fie un martor de trei ori. La urma urmei, înțelepciunea populară și citește „Prietena de trei ori și nu o mireasă.“ În cazul în care martorul înțeapă accidental cu un ac la nuntă - așteaptă probleme. Prietena ar trebui să fie atent, și nu se împiedică pe drumul spre altar. Oamenii spun dacă se întâmplă acest lucru, atunci femeia poate rămâne pentru totdeauna o fată bătrână. cod vestimentar optim pentru domnișoara de onoare - roz, auriu și albastru. Rochii de culori - un semn bun. În cazul în care rochii de domnisoare de onoare astfel de haine, atunci fericirea ei așteaptă în viitor.

semne de nunta care trebuie să știe mireasa. Principalele semne pentru mirese asociate cu rochia de mireasa ei preocupare. De exemplu, mireasa nu este recomandabil să se uite la mine în oglindă într-o rochie de mireasa. În orice caz, este imposibil de a pune pe rochia de mireasa altcuiva. Blană rochie asieta aduce bogăție. Desigur, în cazul în care blana este naturala. Nuante de culori în rochie sunt de asemenea simbolice. Oamenii au crezut că panglica albastră care împodobește rochia de mireasa simbolizeaza loialitatea si puritatea miresei. Nu contează în ce formă apare - în păr, ca o curea sau o jartieră. Există un semn asociat cu pantofii miresei. Înțelepciunea populară a avut grijă de o bună tradiție a ceea ce ar trebui să fie pantofii de nunta. acestea trebuie să fie închise în primul rând. Acest lucru va ajuta la protejarea mireasa de năvălirile altor oameni. De asemenea, considerat un semn bun pentru a pune pe nunta purtarea de pantofi.

Ce culoare este rochia de mireasa pentru a alege? Rochie - atributul principal al nuntii. Deci, mireasa sunt în mod constant se confruntă cu o problemă - cum să fie o rochie de mireasa. Să ne uităm la culoarea de bază a rochiei, și modul în care acestea se potrivesc la căsătorie:

  • Rochie de mireasa alb - viața va fi lumină și strălucitoare
  • rochie de mireasa Red - viitorul va fi plin de iubire
  • Galben - mireasa să fie rușine de logodnicul ei
  • Albastru - mirele va fi întotdeauna credincios
  • Green - viitorul va avea loc într-un cerc liniștit, de familie îngust
  • Negru - din păcate,
  • Pink - nu este pregătită pentru căsătorie. multe încercări
  • Rochie gri - la tristețe

Semn rău este, de asemenea, luate în considerare de vânzare rochie de mireasa. Astfel, mireasa vinde familia lui bucuria unei alte femei. Măsurați rochia de mireasa cu mult înainte de căsătorie - o relație de scurtă durată.

semne de nunta pentru mire. Omul în semn național este privit ca un pilon principal al vieții de familie. Mirele la o nunta este persoana care este pe cale să devină soțul ei, iar pe a cărui umeri se află datoria de a apăra și proteja soția lui. Cu toate acestea, pentru ca mirele sa ia mult mai puțin decât pentru mireasa. Dar mai multe importante încă acolo. Pentru cea mai mare parte, aceste semne ajuta la protejarea împotriva deochi și tonul la o viață fericită cu soția sa în viitor. Semne pentru mire privesc de multe ori viața de familie și viața într-o casă nouă, cu o nouă familie. Evitați nefericire în căsătorie înainte de nunta pentru a ajuta la îngrijirea

semne de nunta pentru mire este adevăratul test. Testarea pentru încredere umane, atenție, răbdare. Odată ce am dat înainte de nuntă, și toate - se așteaptă probleme. De exemplu, oamenii spun, în cazul în care mirele, merge la casa miresei, a intrat într-o piscină, atunci așteaptă dependența de alcool în viața de familie. De asemenea, mirele mai bine, încă o dată să nu se poticnească la intrarea în oficiul registrului. Oamenii spun că, în acest caz, viitorul soț pune la îndoială corectitudinea deciziei.

Comportamentul mirelui in timpul nuntii. Multe semne nu sunt asociate cu misticism și superstiție, și comportament. Astfel de credințe sunt persoane test psihologic. Se lasă să se ia în considerare o mai aproape de a vedea ce este cu adevărat. De exemplu, oamenii cred că în cazul în care mireasa alege un inel, împreună cu soția sa, în viitor, el va asculta întotdeauna soția, și calculeze cu ea. În cazul în care soțul o face soția biroului grefierului pe mâinile sale, atunci el este gata să o efectueze în brațele mele pentru totdeauna. În cazul în care mireasa are grijă de mama în timpul sărbătorii de nuntă, ea toarnă vin, produse alimentare și bunuri, ceea ce înseamnă că el vrea să ajungă în fața ei, un prieten adevărat, un aliat, și oa doua mamă. De asemenea, popular acceptat să se uite la modul în care omul se referă la nuntă. Dacă el decide personal toate aspectele implicate în organizarea, apoi căsătorit, el va fi un adevărat om de familie și un soț fidel.

superstiții și credințe populare pentru mire. Înțelepciunea populară a salvat o mulțime de credințe. Ei nefondate în mod obiectiv, dar este necesar pentru a se conforma cu asta. Se crede că, atunci când mirele ia mireasa de la părinți acasă, atunci nu poți privi înapoi în nici un caz. În cazul în care mireasa va privi înapoi, nu evita problemele vieții de familie în viitor. Cel mai faimos și popular chiar și în rândul persoanelor nesuevernyh considerat un semn despre mireasa intr-o rochie. Mirele, în orice caz, nu ar trebui să vadă iubita lui într-un văl înainte de celebrarea. Acest semn este în multe țări din întreaga lume, nu numai în Ucraina și România. De asemenea, în timpul sărbătorii, mirele ar trebui să nu aibă cu mireasa din aceeași placă. Din ochiul rău al mirelui salva toată lumea știe semneze cu un cod PIN. Dar, în superstiții nunta a acceptat că acesta este ascuns de ochii indiscreti de o butonieră, și, desigur, cu capul în jos. Înțelepciunea populară spune că dacă un bărbat ia o soție mai tânără, viitoarea căsătorie va fi puternic. Și dacă logodnica mai în vârstă, viața de familie va fi distractiv.

Pe semnele de speranță, și cei care se ajută! Sorții au crezut noștri părinți, bunici, și multe generații de strămoși. Nu le pot trata cu ușurință. Cele mai multe superstiții sunt construite pe observații și concluzii. Multe semne indică psihologia umană, relația sa cu lucruri și viața. În același timp, este imposibil să se stabilească succesul lor exclusiv pe convingeri. Viața - este cu multiple fațete, iar încrederea în a doua jumătate a ei întărește căsătoria este mult mai puternică decât PIN-ul sub reverul hainei.