Semnele indicat de pisici și câini


Semnele indicat de pisici și câini
Este vorba despre de caractere care pot fi utilizate în viața reală, și anume semnele. Aceste semne ne oferă pisici. De obicei, semne și semne, l-am atribui „prejudecăți“. Procedăm?Urmărind animalele, am decis să continue lista de prejudecăți și să încerce să le clasifica. Semne înseamnă mult pentru observarea oamenilor. Cele mai simple de semne, cei care ne arată pisicile. Practic, ne acorde o atenție la pisica (sau pisici) care merge drumul nostru. Serviti semne nu se poate numai pisicile, dar și câini, păsări, animale, precum și orice alte fenomene naturale. După cum caracterele pe care le puteți utiliza tot ceea ce te întâlnești pe drum. Mai bine să înceapă cu observarea comportamentului pisicii. Cu aceasta, ați văzut deja, este aproape universal acceptat și nu va determina să displace această ocupație.

Înainte de a începe, să clarificăm un detaliu. În subiectul nostru și sexul animalelor. Diferența fundamentală nu este respectat, dar este necesar să se ia în considerare o anumită nuanță de sens.

Masculii dau de multe ori semne tenacitate, agresivitate și rectitudinea. Pisicile da har tuturor proceselor, plasticitate și deceptiveness. Kittens - jucăuș, făcând element de nepăsare. În general, aceste mici diferențe, dar nu trebuie să uităm că fiecare animal are separat tendințe specifice, idiosincraziile. Ar trebui să fie luate în considerare. Mai târziu, în text, pentru a evita repetarea, vom vorbi „despre pisici“, referindu-se la reprezentanții ambelor sexe.

Primul lucru pe care toată lumea acordă o atenție - această culoare pisica. În acest caz, culoarea cea mai insidios, care poartă un negativ clar, este negru. Atunci când întâlnirea o pisică neagră, toate aspectele negative vor crește în mod considerabil. Culoarea mai întunecat, cu atât mai puțin suntem capabili de a influența evenimentul viitor.

Este ca o foaie de hârtie neagră. Nu contează cât de mult nu ne-am condus pe el în creion, vezi nimic nu reușesc. Și asta înseamnă că nu poți schimba circumstanțele. Totul sa întâmplat deja, o foaie albă de „destin“ este umplut la capacitate. Trebuie doar să fim atenți să reacționeze în mod adecvat la momentul potrivit și de a ieși dintr-o situație dificilă cu pierderi mai mici.

Pisicile costum alb, ne oferă posibilitatea de a scrie ceea ce ne dorim in pagina noastra de viata. De fapt, vom face o dorință. În același timp, ne-au posibilitatea nu doar pentru a clarifica imaginația noastră și să ofere un plan gândit-out. Dacă vom calcula bine, fără surprize și accidente nu interferează în proiectul nostru. Pisica albă nu ne da nimic, se arată că a venit timpul pentru manifestarea voinței tale libere. Desigur, planurile mari și proiecte globale nu au putut fi puse în aplicare imediat. Nu este de ajuns o întâlnire cu pisica albă. Pentru a realiza visul de o mare nevoie de a găsi un întreg turma de animale albe.

Pisicile albe sunt foarte rar merge drumul nostru. Acest lucru nu înseamnă că ei sunt puțini, ei doar așteaptă cu răbdare. Ei așteaptă, și oamenii rareori merită pentru a obține o șansă de a introduce o linie suplimentară pentru soarta lor în propria lor voință. Poate că acesta este motivul pentru care, majoritatea pisicilor albe sunt un homebody. Ei pretind că ei se tem să se murdărească în stradă haina sa. Dar ne dăm seama acum adevărata cauză a atașamentului lor la confortul si caldura.

Trebuie amintit faptul că diferite culori incluse în culoarea alb și negru va slăbi foarte mult valoarea de culoare primară

costum de pisica Red este un precursor la un eveniment neutru. Ca urmare, totul este permis, și pentru a menține echilibrul. Aceasta culoare are tendința de a crea un efect de schimbare iluzorie. scamatori Roșu și pranksters ca să sperie, confunda o vreme.

Sunt șanse puteți găsi un amestec de trei culori: alb, negru și roșu. Una dintre aceste flori este exprimat, de obicei, mai mult decât altele. Este culoarea dominantă va juca un rol crucial în evenimentele viitoare. Aici este necesar să se ia în considerare restul culorilor care vor apărea în gradul de manifestare a fiecărei culori în pielea animalului. Să spunem, mai mult alb, negru un pic mai puțin cu părul roșu și foarte puțin. Acest lucru înseamnă - existența posibilității unui convertit, de a utiliza pentru propriul lor beneficiu, filmul viitoare, care se ascunde în spatele măștii de nepăsare.

Considerat similar cu tricolorul.

Aici se îndoiască predicții nu pot fi. Astfel de cazuri sunt un semn al timpului se apropie de schimbare și de instabilitatea pozițiilor tale. În funcție de benzile de culoare este ușor pentru a calcula ce evenimente te deranjează. Rezultatul final al schimbării de timp poate fi determinată de culoarea vârful cozii.

În cazul în care există două sau mai multe culori, este posibil să se ia în considerare evenimentul iminent și mai în detaliu. Pentru a face acest lucru, vom împărți mental închizătorii în „sectoare“ și va uita la culorile din sectoarele de dominație în direcția capului - coada.

Dacă sau tabinet gri, burta alb - astfel încât să aibă posibilitatea de a obține un beneficiu real dupa rezolutia cuplului negativ. Pisici pe un stomac de lumină și în piept - nu pot fi atribuite la cele două nuanțe, ele au un rol special.

Este extrem de rar, dar se întâmplă atunci când în apropiere nu poate găsi o pisica potrivita la culoare și drum este animalul cu ochii speriati, pe care le putem vedea o groază reală. Da, puteți vedea, în acest caz, este, de fapt, pisicile la munca lor. E ca un „plan de ardere.“ Nu face nimic, și a trimis „pisica greșit.“ Oroarea în ochii ei arată că previziunea nu va fi adevărat! Ce se va întâmpla mai exact, un eveniment al mărcii în acest caz - nimeni nu stie. Chiar și acest lucru, animal speriat mizerabil.

Acum, să ne îndreptăm atenția către acele situații în care există o întâlnire cu pisicile. „Acțiunea“, vom păstra în minte pisica neagra.

Cel mai frecvent fenomen atunci cand o pisica intra in calea ta. Rețineți că, dacă merge spre stânga - spre dreapta, înseamnă un pericol clar. În cazul în care dreptul - la stânga, atunci pericolul nu este mare și se poate face cu onoare.

Ceea ce contează este distanța de la tine la animalul care traversează drumul. Dacă el se aruncă la picioarele lui - timp înainte de apariția unei situații negativ este foarte puțin sau deloc. Dacă merge distanța, încet, apoi până la eveniment există încă timp.Se întâmplă ca o pisica poate fi un timp să ne însoțească, și apoi traverseze drumul. În acest caz, negativ va fi în imediata apropiere, și numai atunci va avea ca rezultat probleme. În cazul în care este însoțită de, și apoi dispare, atunci pericolul este să nu aibă loc.

O situație în care pisica vă urmează direcția de deplasare, astfel cum remarcă prin faptul că, în acest moment, puteți repara, chiar dacă acesta este complet pisica neagra, dar despre cum să efectueze corectarea situației, să vorbim în ultima secțiune. Acest lucru va fi discutat mai jos.

Pisica poate fi aproape de drum. Dreapta sau la stânga. Este un fel de avertisment.

Uită-te direct la tine - trebuie să te uiți în fața pericolului, dar nimic groaznic se va întâmpla.

Dacă te întâlnești o pisică neagră care a lins (sau spălări), puteți respira un oftat de ușurare, sa întâmplat fără participarea dumneavoastră. Acest simbol indică faptul că situația este rezolvată în favoarea ta. Cele mai multe pisici, în special negru foarte incantati de a aduce vestea minunata. De fapt, o pisica neagra nu este mai rău decât cel alb, negru, doar în alte lucrări puțin.

În cazul în care pisica este pe stânga - spre dreapta se mută calea, care transportă mouse-ul în dinți, atunci aveți o mulțime de probleme, care nu va trebui să plece. Pregătiți-vă să curajos rezista.

În ceea ce privește mișcările de pisici de alte culori, atunci valoarea costumului lor se va potrivi în mod natural cu regulile de bază ale mișcării.

Dacă într-adevăr doriți să dezvolte un sistem de semne, că pentru acest lucru va avea nevoie de destul de un pic. Să presupunem că în fiecare zi te duci la locul de muncă. Ia-o bucată de un mod de a monitoriza semnele emergente. Chiar dacă această secțiune de cale ferată este mic, probabil, va în fiecare zi, se va da diverse avertismente. Apropo, nu numai avertismente, dar, de asemenea, semne pozitive.

Dacă te întâlnești pe drum, în dimineața orice animal sau pasăre sau om - să analizeze, la sfârșitul zilei, toate evenimentele de zi. Deci, în fiecare zi. În curând veți începe să observați că tot ceea ce se întâmplă cu tine în dimineața pe această secțiune a traseului - un semn a ceea ce se va întâmpla cu tine în timpul zilei. O dificultate - este abilitatea de a se concentra și de a observa. E ca un vis. Te uiți și de a descifra acest vis devenit realitate.

Puteți acționa în mod diferit. Să presupunem că vă întrebați cum să treacă cutare sau cutare eveniment de o zi viitoare. Apoi, alege o parte din drum și urmăriți ce se întâmplă cu tine într-o zonă selectată. Puteți împărți mental țara în sectoare egale, care vor determina caracterul temporar al evenimentelor viitoare. Deci, în mijlocul drumului fugit peste pisica tricolor de la dreapta la stânga. La fel va succes în proiectul mijlocul lui conceput. Ei bine, în cazul în care, la sfârșitul segmentului, am traversat drumul o pisica neagra, evenimentul a eșuat complet.

Cu o bună pregătire, ne putem întâlni cu încredere noua zi, știind în avans cu privire la toate evenimentele.

Ascultă și învață despre sentimentele lor - aceasta este viața reală. Totul merge ca vorbind, nu modul în care dorim să le atragă.

Observarea pe termen lung a animalelor, păsările pot duce la faptul că încep să înțeleagă limba lor. Este într-adevăr se poate întâmpla cu tine. scoarță de copac lor, ciripit, miau sau - pentru tine va suna ca vocea chelovecheskio. Cel mai uimitor este faptul că nu este varietatea lor bogat de cuvinte, are în compoziție multe nuanțe sale emoționale. Ie chiar dacă acestea se repetă aceleași câteva sunete, care-l face atât de elocvent, că sensul a ceea ce a fost spus, mai mult decât clar.

Auzind conversația, vei niciodată „nu ridică o mână pentru ei,“ nu arunca piatra. Ele sunt la fel ca noi. Aceleași, dar, uneori, mai umane decât noi. Cu toate acestea au dezavantajele lor.

Fiecare dintre noi poate ști doar că este în așteptare pentru unii astăzi, dar în unele cazuri, pentru a schimba cursul evenimentelor, indiferent de valoarea plăcii de alimentare. Și puteți verifica imediat rezultatele eforturilor lor. Pentru a face acest lucru, odată ce ai un semn negativ, trece imediat la prevenirea nenorocirilor. schimba imediat gândirea. Schimbarea-le în pozitive și nu vin înapoi la rău. Este dificil, dar merita deranjul. Dacă ați reușit să schimbe subiectul gândurilor sale, atunci este probabil că va fi imediat dat un semn, dar proprietăți pozitive. Noi credem că ar trebui să profite de sfaturile noastre.

Semnele sunt foarte importante în viață. Ei vor însoți o persoană, atâta timp cât el nu învață cum să determine sursa și timpul oricărui eveniment. Semne - ajutoare noastre. Ei ne și pisicile se pregătească - numai lucrători umili. Ei îndeplini misiunea. Putem doar ghici și presupunem că lucra la ordinele cui (în fiecare caz).

Dar un lucru este sigur - animale drăguț, ești demn de recunoștința noastră pentru munca grea.

Nu te superi pe ei, nu-i face rău. Efectuează muncă grea și poartă crucea de pe acest pământ, la fel ca și noi, oamenii.

Semnele indicat de pisici și câini
Ca personaje, putem utiliza serviciile nu numai pisici și câini, dar câini.

Întâlniri cu câini apar mai puțin frecvent decât cu pisicile, și nu este un simplu accident, și nu pentru că câinii mai puțin. Un fel de specificitate de predicții care ne întâlnim cu câinii - face o întâlnire cu aceste animale mai rare.

Întâlnire cu orice câine prevesteste asistență prietenos. Din cauza acestui ajutor și caracteristicile sale pot fi identificate prin apariția unui anumit câine.

Ajutor poate veni nu numai de la oameni, ci și de la ființe nedezvoltate. Aceste ființe nedezvoltate pot fi numite „spirite“. Cuvântul nu este popular, dar este cel mai potrivit pentru un caz particular. Spiritele ne poate ajuta imperceptibil, schimbarea circumstanțelor în favoarea noastră. Acest lucru se aplică și fenomenelor naturale și diverse coincidențe non-aleatoare. Asistenta putem primi de la ambele „spiritele luminoase“ și de la „spiritele negre“.

Cel mai puternic ajutor prietenos ne prevestesc câine mare negru. În cazul în care această luptă rase costum negru, ajutorul va fi maxim. Dar, să fie conștienți, un detaliu mic. Negru de culoare câine vorbește de asistență de cele rele. O astfel de asistență în cazul în care ceva te poate răni. Acest lucru vă va ști ceva timp după primirea ajutorului de la „asistenți negru.“ Consecințele unei astfel de protecții trebuie să lucreze pentru programul complet, cu toate că la un moment dat se pare că sunt ferite de toate pericolele fără pierderi, dar acest lucru nu este adevărat. Avem nevoie de un astfel de ajutor negru? În fiecare caz, acest lucru poate fi tratate în mod diferit. Partea pozitivă a acestei întrebări este că evitați directă o lovitură puternică vizează în mod direct la tine. Apoi, va analiza situația negativă întreg în părți, astfel încât este mai ușor - mai mult posibilitatea de a „rupe“ sub jugul sorții, examinând problema în părți.

Întâlnire cu câinii albi, deosebit de mari - la fel de mare o raritate, ca întâlnirea cu pisica albă. punctul de câine alb la ajutorul „forțele de lumină“. Efectele negative asupra astfel de asistență nu se observă. Ele produc întreaga problemă până la capăt și puteți culege beneficiile ajutorul lor.

Întâlniri cu câinii toate celelalte culori ar trebui să fie considerate ca un ajutor comun „negru“ și băuturi spirtoase „albe“. Gradul de participare a fiecărei părți va indica ploschat de culoare lumină și întuneric. Nu este dificil să se calculeze munca pe care le va face pentru eliminarea finală a consecințelor asistenților evenimente recoltate.

Pentru predicții importante să ia în considerare direcția de mișcare a câinelui, acțiunea sa, starea animalului, starea de spirit ei. Valoarea are o lungime de păr de câine. În cazul în care parul este scurt, asistența va fi furnizat sub formă de dur, simplu și nepoliticos față de detractorii tăi. O astfel de asistență nu va fi dificil de a urmări. Vei observa bine simptomele pozitive. Într-o altă asistență manifestă în cazul în care te întâlnești mai puțin proeminent, nu negru și nu un animal agresiv. În acest caz, se va acorda asistență discret, încet. Trace acest sprijin va fi dificil, dar dacă monitorizeze îndeaproape situația, acesta este, probabil, încă observați.

Un semn foarte bun, atunci când câinele ceva timp de funcționare de lângă tine. Aceasta, desigur, ar însemna un sprijin relativ lung și patronajul.

În cazul în care câinele este pur și simplu se mută drumul spre stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga, asistența va fi furnizată o singură dată, pentru o perioadă scurtă de timp.

Se întâmplă că drumul pe care merg, urmaririle câine

pisică. Acest lucru ar însemna că ajutorul și sprijinul va fi doar tu „în ochii lui.“ Tu personal vedea în curând gravitatea această predicție.

În cazul în care un câine a fugit peste drum și tu „ohazhival“ post, un copac sau „sta pe o mare“, aceasta înseamnă că calea ta la un moment dat va coincide cu interesele unui anumit „spirit“. El nu te va ajuta în mod specific și va ajuta doar din cauza interesului său personal în orice problemă.

Acest câine vă poate arăta cât de mulți prieteni ai este în lumile întunecate și luminoase. Deși la diviziunea mondială în „lumină“ și „întuneric“ poate fi abordată din unghiuri diferite. Aspectele legate de bine și rău cu multiple fațete și ambiguă. Prin urmare, nu fi concluzii pripite. Fiecare dintre noi are trecutul lui, se poate referi, eventual, la mai multe exemple de realizare. Cu siguranță am fost în mod repetat în viața mea este cea de pe cealaltă parte a legilor lumii, asa ca nu fi surprins dacă observați că ajutați mesageri ai întuneric, lumile de lumină.

Cu stimă, Andrew Shumin Sergey Slyadnev shamanis@narod.ru