Sergey Datsyuk

Sergey Datsyuk

Esența educației de poliție și gangsteri oligarhi este că este, în general, nu este un stat, iar sistemul său economic nu este corupția. Corupția pentru acest stat - au trecut mult timp etapă. Într-adevăr, corupția în sensul tradițional al distrugerii statului. Și noi vorbim despre starea deja ruinat, poliția a cooperat în mod public cu oligarhi, și bandiți, atunci când oficialii nu iau doar mită în secret, iar atunci când mită sunt transformate într-un sistem public pentru al doilea tarif normal, și a efectuat livrarea de bani din partea de jos peste verticala puterii, atunci când Curtea acționează numai în calitate de autoritate represiv și care servește în mod public de poliție-oligarhic-banda verticală, atunci când guvernul angajează public bătăuși la înțărcare de afaceri în oameni de afaceri indisciplinați și lovirea bani de la un om de afaceri ascultător s.Ucraina - o țară complicată, în istoria sa, diferitele părți aparținând unor civilizații diferite. Această țară a odihnit întotdeauna pe un sistem de echilibru între civilizația țării. Decizia privind dereglarea echilibrului în țară a fost făcută în străinătate - în SUA, Europa și România. Democrația în Ucraina a permis să vină la putere de oamenii care, din diverse motive, nu au putut să reziste gestionarea externă a jucătorilor geopolitice și se află sub managementul extern au construit sistemul penal-corporativ, a distrus armonia inter-civilizației în țară.De fapt, Viktor Yanukovych nu a creat nimic unic. Atât Rusia și China, și în Europa, și chiar și în SUA sunt construite pe sisteme similare, pentru că trecem printr-o perioadă de tranziție de la statele lumii in lumea corporatiilor. Cu toate acestea, Viktor Yanukovych, primul pentru a construi un sistem care nu a fost încă pentru a vedea locuitorii altor țări și, mai presus de toate enumerate aici. Este un sistem de corporatocracy penal în cazul în care starea de fapt, nu este, iar fostele organe de stat transformate în structuri criminale, puterea corporativă și de a distruge clasa de mijloc, forțându-l împreună cu toate celelalte sclavi.

Ea nu există în lumea altor subiecte, în plus față de fostele comunități teritoriale (acum topologic de rețea) care pot rezista entităților penale companii, care vin să înlocuiască fostul stat. Pentru a obține comunități online, fostele comunități teritoriale ar trebui să renunțe la principiul subsidiarității (atunci când toate puterile de guvernare în centru și au un centru de bună-credință este delegată domeniu). Avem nevoie de o tranziție de la principiul superdiarnosti (atunci când toate puterile de guvernare sunt în afara centrului pe zonele geografice sau topologice și delegate centrului, în măsura și pentru perioada în care aceste comunități online doar se consideră necesar).

clasă conducătoare internațională va trebui să vină la termeni cu noua realitate. Tu, sacrificând vieți omenești de dragul intereselor lor legitime, a decis să se aplece sub el, starea întregii lumi, și să ne aducă în genunchi. Dar nu va fi. Suntem și va fi, dar nu vei avea. Vom fi din ochi. Ați încercat să expedieze înfrângerea, dar suntem condamnați să te învingă.