Servicii de proiectare site-ul, cu un accent de amenajare a teritoriului denivelare de Ecostroyprojekt

Cumpărarea de terenuri, cele mai multe Rumyniyan alege în mod tradițional, zonele plane. Se crede că locația de pe panta - aceasta este mai mult decât un minus un plus, ceea ce va crea o mulțime de probleme în viitor. Cu toate acestea, ar trebui să se uite la asta din partea pozitivă.Avantajoasă porțiune de posibilități pe partea

Cascade și cascade. Pentru crearea lor inițial, au nevoie de o diferență decentă în înălțime. Și dacă pe o suprafață perfect plană au o mulțime de lucru pe ea, apoi pe natura deal a creat toate condițiile de la sine.

dealuri alpine. Aceste soluții sunt cele mai bine uita în formă de resturi de rocă, care necesită din nou o distorsiune de teren plat. Creați deal alpin în zona cu o pantă de incomparabil mai ușor.

Terasa. În plus față de aceste zone mari de pe pante de o extrem de interesantă, ziduri de sprijin trepte și niveluri. Pe scurt, panta se face peisajul natural este mult mai interesant și expresiv.

Aterizarea plantelor pe o pantă

Intensitatea și direcția pantei - una dintre principalele componente care permit dezvoltarea designul site-ului cu o selecție pantă și a plantelor. După un declin puternic în climatul de altitudine aduce o anumită porțiune a luminii. În acest sens, cel mai favorabil pantă de plante de Sud, mai puțin - în partea de nord.

Pe panta vânturi puternice frecvente, de la care trebuie să acopere plantele cu ajutorul unor garduri, clădiri sau copaci înalți de plantare. Apropo, copaci cu sistem radicular puternic întărește, de asemenea, panta de la destrămare.

Dacă aveți nevoie de o grădină de fructe, zona de amenajare a teritoriului cu o pantă trebuie să includă pregătirea unui loc înalt și însorit, protejat de vânturile reci. gradina de legume este de obicei situat sub gradina pe terasa sau pur și simplu un teren elevat.

Cel mai de succes va fi designul site-ului cu un gradient format în stilul peisaj, cu rockeries, grădini rock, cascade și fluxuri. Cu toate acestea, gradina este posibil și un regulat, pentru care trebuie să selectați materiale adecvate pentru reținerea pereti si terase pentru a crea contururi stricte. Instalarea fântâni la diferite nivele, veți obține un pic Peterhof!Voința originală și modernă grădină, și puteți formata fiecare în propria sa terasă stil cu diferențe mari de altitudine. secțiune de design, cu o pantă permite terasarea și zonarea funcțională, de exemplu, există o casă și obiecte de uz casnic, la nivel superior, în medie, - piscina și terenul de joacă, pe teren - o zonă de relaxare și grădină.

secțiunea Design de landsaft în pantă destul de abrupt pornind direct de la casa, va avea succes, dacă Equip a ridicat pe stâlpi terasă. Această soluție originală vă va oferi o imagine de ansamblu bună, cu o zonă de relaxare.

Construcție de elemente de fortificație

Amenajare a teritoriului teren inegală cu o pantă necesită crearea de ziduri de sprijin și măsuri care pot fi realizate din lemn, beton, cărămidă, piatră naturală. Este de dorit să le combine cu o curte și lookouts pietruită, folosind aceleași materiale.

Dacă pereții mici de reținere pot fi aranjate în mod independent de tampoane de pietriș sau de fundație și piatră întărită, design peisagistic al site-ului pe panta pereților deasupra creșterii umane necesită asistența experților noștri: în acest caz, structura este necesară pentru a rezista la uriașa masă de pământ și apă.

Lângă peretele de sprijin pot fi plantate viță de vie. O pante destul de blând sunt pași frumos largi decorate cu plante pernă asemănătoare. Un deosebit elegant curbat în sus sau conica scara.

Fără îndoială, un site pe panta oferă un număr mare de opțiuni de design și o cameră mare pentru imaginație. Cu cât este mai complexă teren, cu atât mai interesant de a lucra cu el - și așa grădina ta se poate dovedi mai mult decât originalul.

Servicii de proiectare site-ul, cu un accent de amenajare a teritoriului denivelare de Ecostroyprojekt

Servicii de proiectare site-ul, cu un accent de amenajare a teritoriului denivelare de Ecostroyprojekt