Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

Există mai multe semne naționale legate de articole de uz casnic, cum ar fi cu un cuțit. El este un simbol al puterii, puterea, pentru că de multe ori este folosit ca un instrument de magie în diverse ritualuri.În cele mai multe cazuri, în cazul în care cuțitul a căzut la podea, un semn prezice apariția un oaspete de sex masculin, dar există și alte superstiții în acest sens.

Ce se încadrează?

Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

Falling tacâmuri pe masă înseamnă, de obicei sosirea iminentă a oaspetelui, în acest caz - un om. Nu pentru nimic un cuțit asociat cu reprezentanții sexului puternic - în multe culturi este asociat cu obiectul de război și de vânătoare, precum și o manifestare de forță și putere.

Un alt sens al semnelor, pe care mulți oameni uita, este o amenințare voalată de la orice om. Acest lucru se datorează faptului că cuțitul într-o societate primitivă este în primul rând o armă, mai degrabă decât un instrument de tăiere a produselor.

Cum anume?

Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

În multe privințe, un semn este determinat de modul în care aceasta a scăzut cuțitul. În cazul în care mânerul cuțit căzut lovit podea, se vorbește despre sosirea unei persoane iubite. omul cu care unii dintre chiriași au relații prietenoase sau romantice. Cel mai probabil, întâlnirea va fi frumos.

În cazul în care cuțitul a căzut la vârful care vizează daunele indică faptul că vizitatorul este de natură să vină în întuneric și să aducă un fel de a nu o veste bună. Acesta va indica, de asemenea, o amenințare sau un pericol de omul declarat.

Atunci când cuțitul a căzut la marginea parte, indică neutralitatea. chiar inutilitatea reuniunii, care nu ar fi bine sau rău. De multe ori este doar goală vorbesc.În cazul în care a scăzut, mai multe cuțite și au fost trecut in toamna, ea prezice eșec. probleme în viața sa personală. Pentru femei, acest lucru este un semn de două căsătorii.

Am blocat în podea

Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

Cuțitul blocat în podea - un semn foarte negativ. Ea vesteste aspectul casei bolii decedat, sau gravă a oricăruia dintre membrii familiei. Mai ales acest semn este relevant, în cazul în care o persoană în vârstă care trăiesc în casă.

Stuck în cuțit de podea și prevestește apariția iminentă în casa unui străin, ale cărui intenții sunt necunoscute. Dacă ați blocat cuțitul este în poziție verticală în poziție verticală, se vorbește despre vizita oficială în cazul în care cuțitul este ușor înclinat spre dreapta, apoi sugerează o plăcută vizită, personal, în cazul în care cuțitul este înclinat spre stânga, acesta avertizează că un străin vine la casa pentru a face rău sau o ceartă.

În cazul în care cuțitul a căzut de pe masă și lipite de podea, atunci când taie pâinea, ea prevestește sărăcie sau de foame. o reducere semnificativă a încasărilor în numerar.

Cuțitul rupt

Sign - cuțitul căzut de la masa la ceva am căzut pe podea și blocat

cuțit rupt - este, de asemenea, un semn extrem de neplăcut, care indică probleme în familie. Acestea pot fi probleme de zi cu zi sau de conflicte interpersonale. În cazul în care cuțitul a izbucnit în toamna, acest lucru indică faptul că proprietarul casei sau protecția lui de energie slabă și că a încerca să influențeze, prin intermediul magiei negre.

Este, de asemenea, un semn de caracter slab și sugestibilitatea umane profunde. avertizând că cineva vrea să profite de naivitatea și credulitatea lui.

În cazul în care cuțitul a rupt literalmente în mâinile omului, acest lucru indică o problemă în familie. la care el nu acordă o atenție și a transformat un ochi orb. Acest puncte semn pentru auto-înșelăciune, și numeroasele facilități ale titularului de cuțit, dorința sa de a dovedi altora excelente și merită lauda lor.

În cazul în care cuțitul rupt și urmele de lame de ras rugina, acest lucru indică o problemă gravă de sănătate. starea emoțională instabilă, și oboseala cronică.

Cum de a neutraliza semnele negative?

Sign - este, în primul rând, un avertisment, mai degrabă decât un fapt împlinit, astfel încât unele dintre predicțiile negative pot fi evitate, după ce a făcut un mic ritual. Atunci când se încadrează cuțit este suficient de trei ori pentru a le bat pe podea, spunând - „Casa stai, nu merg aici,“ și apoi un oaspete neașteptat nu au intrat în casă.

Pentru a evita consecințele negative pentru a lipi cuțitul, este necesar să-l scoate afară, și de trei ori pentru a bate mânerul de pe marginea din stânga a mesei. cuțit rupt nici măcar nu ar trebui să încerce să-l repare, pentru că el poartă deja un negativ. O parte din aceasta este necesar să se colecteze pe ele și șoaptă „deși cuțitul este rupt, nu mă interesează“, și apoi aruncați piesele.

De asemenea, nu dau cuțite și să se joace cu ele - astfel de acțiuni pot aduce probleme la casa și persoana.