Simplu tratament cronic zoster, prognostic, simptome, diagnostic, cauzele

Caracteristici ale patogeneza bolii și

Manifestările lichen simplex cronic cu al doilea nume „neurodermite limitat“, similar cu etapa inițială a leziunilor dermatologice cum ar fi eczema. dermatita atopica. psoriazis. Deoarece diagnosticul corect determină în mare măsură eficacitatea tratamentului. Metode de diagnosticare a bolii astăzi prezintă o diversitate considerabilă, care relevă anomalii la cele mai timpurii stadii de dezvoltare, prevenind agravarea procesului, deoarece boala tinde sa se dezvolte rapid, trece la etapa următoare.Cod ICD-10: L28 zoster cronică simplă și scrapie.

Patogeneza bolii este diferit de alte tipuri de simptom primar neurodermatita este mâncărime intensă pe care o anumită zonă a pielii. care după pieptănare uscată prelungită devine mai predispus la exfoliere abundent. Simptomele generale în herpes cronic simplu se manifestă ca formarea unor porțiuni rotunjite ale pielii, care este oarecum se ridică deasupra restului epidermei se caracterizează prin inflamarea țesuturilor și exfolierea suprafeței.

zosterian cronică simplă la adulți și copii (foto)

Simplu tratament cronic zoster, prognostic, simptome, diagnostic, cauzele

Clasificare și formulare

Astăzi, o clasificare a bolii, care facilitează diagnosticul inițial. Cu toate acestea, sistemul de selecție a efectelor terapeutice ar trebui să clarifice diagnosticul, care necesită tipuri suplimentare de cercetare a pielii la punctul de deteriorare.

Clasificarea bolii presupune alocarea următoarelor soiuri de simplex lichen cronice:

 • tipic lichen simplu cronic. care este specific pentru tipul manifestărilor bolii: gipervydelenie model piele leziuni ingrosare, exfolierea lor cu posibile ulcerație;
 • formă simplă depigmentate a privării cronice, care a prelungit forme de piele pieptănare portiuni lipsite de pigmentare. Se pare că, pe fundalul principalelor leziuni cronice lichen simplex dezvolta vitiligo (pierderea de pigmentare a pielii);
 • Hipertrofică sau verucos simplex lichen cronic, care se caracterizează prin formarea zonelor afectate de piele cu erupții nodulare, a căror dimensiune poate fi la fel de mare ca boabe de linte. Erupția cutanată poate crește în dimensiune, iar zona afectată, ceea ce poate da impresia de a avea un proces actual de scrapie;
 • variație liniară a bolii este determinată de prezența unor benzi de lățimi diferite pe suprafața afectată. model pielea ei alocată într-o măsură mai mare, pot exista noduli de diferite dimensiuni.

Aceste soiuri au propria lor acțiune terapeutică specifică, care necesită alocarea de competențe identificate privarii anumite specii. Deoarece sistemul de alegere pentru o acțiune terapeutică ar trebui să se efectueze teste de laborator a probelor de piele, ceea ce va ajuta la clarificarea diagnosticului.

cauzele

Motivele pentru care pot fi punctul de plecare pentru dezvoltarea de licheni cronice simple, pot fi luate în considerare următoarele condiții:

 • suprasarcină nervoase în formă de stres, durata experienței curente;
 • factor ereditar;
 • sensibilitatea pielii la stimuli externi și deteriorări mecanice a crescut;
 • proliferarea terminațiilor nervoase din piele;
 • înfrângerea și leziuni organice ale sistemului endocrin, sisteme hormonale, digestive.

Cea mai frecventă cauză a acestei condiție este considerată a fi de stres, deoarece motivele pentru excluderea experiențelor excesive va menține sănătatea pielii. Depresia, stresul, emoțiile asociate cu momente de lucru sau probleme familiale - toate acestea pot fi punctul de plecare pentru apariția și dezvoltarea în continuare a bolii.Simptomele de licheni cronice simplu

Simplu tratament cronic zoster, prognostic, simptome, diagnostic, cauzele
Manifestările de simplu cronice stripping caracteristică, începutul tuturor simptomelor considerate mâncărime excesivă și piele de ardere. In acest prelungit zgârierea îngroșarea pielii marcata a stratului superior al epidermei, a crescut descuamarea acesteia. Treptat, format în sol zgariere ies în evidență pe culoarea la fața locului, care crește treptat în dimensiuni, care fuzionează și formează o suprafață mare de efect.

adulți

 • Pentru adulți caracterizate prin formarea de pete, în care se îngroașă pielea, se poate schimba ușor culoarea, este de multe ori în formă exprimate noduli de diferite dimensiuni.
 • Leziunea marcate descuamare, la pacienții adulți cu localizate în principal la nivelul membrelor inferioare, spate, gât și piept.
 • mâncărime severă interfereaza cu viata normala, cauzand disconfort.

Pentru copii se caracterizează prin apariția unor zone care nu sunt foarte pronunțate de leziuni, pielea își schimbă rapid culoarea roz pal. Peelingul este, de asemenea, însoțită de mâncărime severă, datorită căruia copilul are o stare proasta, pierderea poftei de mâncare, este de multe ori capricios.

Într-un stadiu târziu probabil să crească la temperatură, febră, cauzată de expansiunea hiperactiva procesului patologic.

diagnosticare

Realizarea diagnosticului permite stabilirea prezenței de lichen simplu cronic, care necesită să efectueze o serie de studii de laborator ale pielii prelevate de la locul de înfrângerea lui. Prin metodele de diagnostic în studiu simplu lichenul cronice suspectate includ:

 • examinarea cu ultrasunete a pielii în locurile înfrângerii sale;
 • țesutului adipos subcutanat cu ultrasunete;
 • examinarea microbiologică a probelor de piele si unghii.

Deoarece cauza principală a simplex lichen cronice ar trebui să fie luate în considerare la suprasarcină psihologică la un pacient, stres frecvente și depresie, este mai întâi necesar să se elimine cauzele emoțiilor excesive și de stres. tratament, de asemenea, în detectarea simplex lichen cronic efectuate efectua efecte specifice terapeutice, de droguri, care, atunci când acțiunea combinată dă cele mai bune rezultate pozitive.

abordare terapeutică

Simplu tratament cronic zoster, prognostic, simptome, diagnostic, cauzele

 • Menținerea locurilor curate ale înfrângerii, tratamentul regulat al detergent delicat mijloace pentru îndepărtarea pielii greu, hidratare cu exfoliere excesivă poate ajuta la menținerea unui aspect sănătos al pielii.
 • Eliminarea cauza principala a acestei condiții este obiectivul principal de orice fel de impact, deoarece prevenirea stresului și inutile experiențe va contribui la minimizarea consecințelor acestei înfrângere.
 • O dieta stricta, cu excepția alimentelor conservate, picante, prajite si sarate va stabiliza starea pielii, reduce aparitia bolii.

metoda de droguri

Ca agenți terapeutici pot fi utilizate medicamente care stabilizează starea sistemului nervos, sedative și medicamente anti-anxietate. Tavegil. Zoraks, Suprastin ajuta la eliminarea simptomelor cele mai neplăcute de licheni cronice simplu: va reduce mâncărime și arderea pielii la punctul de prejudiciu, reduce gradul de sensibilitate.

unguent corticosteroid ajută cu vaste zone de distrugere, este necesar să se impună un bandaj de fixare pentru a spori eficacitatea tratamentului.

prevenirea bolilor

Pentru a preveni posibilitatea apariției unor astfel de leziuni ale pielii, ca lichen cronic simplu, ar trebui să respecte întotdeauna regulile de alimentație sănătoasă, care fac o excepție nesănătoasă nutriție, dezechilibrată, activitatea fizică regulată, ceea ce va ajuta la stabilizarea proceselor de circulație și de digestie în organism, și, de asemenea, de a exclude factorii externi nefavorabile, care ar putea deveni un motiv de griji si suprasarcini nervoase.

Când mâncărimea și arderea pielii oriunde pe localizarea ar trebui să consulte imediat un medic dermatolog, care pe baza acestor teste vor diagnostica si prescrie un tratament, ameliorarea simptomelor neplăcute de boli dermatologice - senzație de arsură și mâncărime. Primirea cursul complet de proceduri de tratament și respectarea recomandărilor, pentru a menține rezultatele pozitive obținute vor permite un tratament pentru a stabiliza starea pacientului.

complicații

Simplu tratament cronic zoster, prognostic, simptome, diagnostic, cauzele
În cazul în care netratate, boala progreseaza rapid, mâncărime și de arsură a pielii reduce foarte mult calitatea vieții de zi cu zi a pacientului. zosterian cronică simplă poate merge cu eșecul tratamentului sub formă de dermatoze sau eczeme, care progresează rapid, capturarea tot mai multe zone ale leziunii.