simptome alergice de apă, cauzele și tratamentul alergiilor în apa râului

simptome alergice de apă, cauzele și tratamentul alergiilor în apa râului

În ciuda faptului că persoana este aproape cu 80% constă din apă, aceasta poate provoca chiar și probleme grave de sănătate. Alergia la apă întâlnite în practica medicală este foarte rară. Aceasta boala, de asemenea, a fost numit akvagennaya urticarie. Pentru prima dată despre această boală a început să vorbească în 1964. Oamenii de știință au descoperit oameni care au respins lichidul corpului. Boala cauzeaza probleme grave de sanatate, pentru a face față cu faptul că nu poate face. Reacțiile alergice pot apărea în absolut orice apă: mare, se topesc, minerale, râu, primăvară, ploaie, debit.Simptomele acestei boli rare, apar în principal, imediat după contactul cu apa pacientului. Principalul simptom al alergiei este considerat a fi erupții cutanate mici. În mod normal, are loc la:

Uneori, erupții cutanate sunt, de asemenea, găsite în genunchi pacientului. pete roșii începe să devină inflamate, provocând mâncărimi într-adevăr agonizantă. Cu cât este mai des pacientul în contact cu apa, cu atât mai mult este erupții cutanate în comentariile sale. Simptomele pot apărea ca după baie și după ce a băut lichidul. Rashes pe corp rămân momente diferite. De exemplu, unii pacienți sunt testați după 15 minute, în altele persistă timp de câteva zile.

Trebuie remarcat faptul că o alergie la apa râului este diagnosticat mai des. Atunci când această problemă perfect normală a corpului poate reacționa la alte lichide. Baie în apa de mare in aceasta boala nu produce absolut nici o reacții alergice.

Particularitatea acestei boli este că nu este însoțită de lăcrimare, edem, rinită, strănut sau tuse. De asemenea, boala, spre deosebire de alte tipuri de alergii pot provoca complicații grave, cum ar fi:

Lit. Great Medical Encyclopedia din 1956

simptome alergice de apă, cauzele și tratamentul alergiilor în apa râului


Cauzele alergiilor la apa de râu

Mulți oameni sunt interesați de ceea ce se poate declanșa un astfel de răspuns neobișnuit. Experții act de faptul că, în cele mai multe cazuri, problema se dezvoltă din cauza:

 • afectiuni cronice ale rinichilor și ficatului;
 • un sistem imunitar slăbit din cauza medicației necontrolate;
 • clasa „E“ de deficit de imunoglobulină.

Acești factori pot crește probabilitatea unei alergii la apa râului. În cazul în care un pacient a fost diagnosticat cu o intoleranță de lichid de la robinet, atunci cauza problemei constă în principal în compoziția sa. După cum se știe, apa de la robinet a fost adăugat inflamat număr de elemente diferite. Astfel, acești aditivi pot fi un agent latent al unei reacții alergice.

Care ajuta medicul?

Simptomele alergice in apa cu dezvoltarea bolii nu este schimbat. Manifestari ale bolii sunt doar dureroase. Confruntarea cu boala ajuta la medici, cum ar fi:

În primul rând medicul asculta cu atenție toate plângerile pacientului. După aceea, el va examina pacientul. În continuare, medicul va pune câteva întrebări care să clarifice:

 1. Cât timp în urmă au existat semne de alergie la apa?
 2. Au existat probleme similare în trecut?
 3. Există boli cronice?
 4. Dacă o persoană care suferă de alte tipuri de alergii?
 5. Are droguri?

sondaj pacient ajută profesioniștii să identifice rapid adevăratele cauze ale debutul erupții cutanate. Confirmați ghicirile doctor ajută examen. Medicii prescriu un test de sange, care permite determinarea cu mai multă acuratețe cauza de alergie.

Există, de asemenea, un alt test medical care ajută la detectarea prezenței semnificative urticarie akvagennoy. Înainte de a efectua pacientul este rugat timp de trei zile, nu a luat nici antihistaminice. Pe pielea pacientului pus comprese cu apă caldă. așteptare lui aproximativ o jumătate de oră. Dacă după aceea pe corpul persoanei erupții cutanate, medicii au confirmat alergic la apă.

După primirea rezultatelor de diagnostic, medicul incepe sa se dezvolte programe de tratament. Aceasta se face pentru fiecare pacient într-un mod strict individual.

Cele mai multe allergists Moscova

Ce se întâmplă dacă nu trata boala?

Medicii nu au găsit încă metode eficiente, care ar ajuta la depășirea alergic la apă. Această problemă poate fi rezolvată numai prin intermediul:

 • primirea antihistaminice;
 • intarirea sistemului imunitar;
 • Instalarea robinetelor de filtrare.

În cazul în care un pacient este preocupat alergic la apa de râu, el pur și simplu să interzică scăldat în ea. Pur și simplu evitând contactul cu lichidul, puteți uita pentru totdeauna problema.

Din păcate, boala nu este în măsură să treacă pe cont propriu. De fiecare dată când intră în contact cu apa, pacientul va experimenta mâncărime severă și o erupție văzut pe corp. Particularitatea acestei boli este faptul că este posibil să se dezvolte. De-a lungul timpului, intensitatea simptomelor va crește doar, cauzând probleme mai grave de sanatate.