simptome Chlamydia, foto, tratamentul femeilor în timpul sarcinii

simptome Chlamydia, foto, tratamentul femeilor în timpul sarcinii


Agentul etiologic al unei boli infecțioase este unic în felul său trachomatis microorganism chlamydia, a cărui habitat - celulele vii. Virusul este mutant forma trachomatis shlamydia care afectează o persoană, deși inițial virusul a avut efect numai la mamifere și păsări.Acest microorganism are natura duală a structurii este mai mult ca o bacterie, dar bazat pe faptul că locuiește în celulele vii, care amintește de un mai multe virusuri. În plus, shlamydia trachomatis are capacitatea de a parazita în interiorul celulelor locuinței, care, în general, conduce la complexitatea diagnostic si tratament.

Conform statisticilor, Chlamydia urogenital poate fi atribuită răspândirii bolilor infecțioase. In prezent, infectia cu Chlamydia este mult mai frecventa decat gonoreea. Chlamydia la femei se găsește la 60 de cazuri din 100, față de oameni, se poate spune că este în fiecare secundă. Merită atenția asupra faptului că o persoană sistemul imunitar este imun la această infecție și nu se produce chiar și după infecție și cursul tratamentului.

Infectia cu Chlamydia este posibila nu numai atunci când contactul sexual neprotejat (genital-genital. Genital-oral, genital-anal), dar, de asemenea, în procesul de a da nastere (in utero sau care trec printr-un canal de nastere infectat). Pot exista cazuri de infecție internă: pe produsele de Chlamydia bumbac trăi până la 2 zile, dar este de remarcat faptul că, la 100 de grade sub ele fierbere mor în mai puțin de un minut.

Ciclul de viață al acestei boli constă în două etape:

 • Boli infecțioase (patogen habitat este suprafața celulei vii);
 • reticular (habitat patogen devine o celulă vie, unde duce o viață parazitară).

Chlamydia au inițial o dimensiune mică, ajungând până la 0,3 microni, dar în procesul de reproducere va crește în curând până la 1 micron, care favorizează ieșirea lor din celulă și infecta site-uri noi. ciclul de dezvoltare a acestora durează doar câteva zile, în această perioadă, ele sunt foarte sensibile la antibiotice, ultraviolete si chimioterapie.

Perioada de incubație de existență poate dura aproximativ o lună (sistemul imunitar al infectate determină durata acesteia) și este asimptomatic.

Alegerea duratei criteriu a bolii distinge între două forme de Chlamydia:

 • proaspete (lovit doar partea de jos a uretrei);
 • Cronica (uimit ambele părți inferioare și superioare ale tractului urinar).

Chlamydia la barbati afecteaza nu numai uretra, în paralel, există o înfrângere a prostatei sau veziculele seminale. De asemenea, este posibila inflamatie a vezicii urinare.

Chlamydia la femei pot semana cu simptome ale altor boli ale tractului urinar lor. Înfrânt se întâmplă din colul uterin, apoi o tranziție spre uter în sine, iar apoi infecția va trece prin tuburi uterine la ovare si peritoneu. Au existat cazuri de infecție a rectului prin colul uterin.

Chlamydia la copii se poate manifesta imediat dupa nastere, dar este posibil, iar evoluția clinică a bolii. De obicei, există leziuni oculare, nasului, gâtului și plămânilor a nou-născutului.
Înapoi la cuprins

Chlamydia: Simptome

Prin simptomele standard de Chlamydia includ următoarele plângeri:

 • prezenta mancarime in uretra (arsură organe genitale externe senzație);
 • disconfort minor și dureri în timpul urinării (nevoia frecventa);
 • organele genitale umiditate;
 • prezența vaginală având caracter mucopurulentă (apar în timpul unei zone de control asupra virusului deteriorat palparea);
 • o senzație de greutate, însoțită de dureri lombare;
 • daune eroziune de col uterin;
 • organism indispoziția (febră);
 • tulburări ale ciclului menstrual;
 • glisarea durere în abdomen;
 • conjunctivită chlamidiale (în cazul implicării infecții oculare în procesul de infectare);
 • probleme de erecție, posibile infertilitate (la barbati).

simptome Chlamydia, foto, tratamentul femeilor în timpul sarcinii

Diagnosticul de Chlamydia

Diagnosticul bolii este complicată de faptul că multe boli ale sistemului genito-urinar sunt potrivite pentru aceste criterii. Procedura tampon (nu numai femeile, ci și bărbații), detectează prezența Chlamydia nu este cel principal. Când se efectuează Chlamydia este sarbatorita ca cea mai bună stare, deci un diagnostic precis este necesar să se efectueze o serie de alte proceduri de laborator.

Metoda principală de a oferi o imagine exactă a prezenței acestei infecții este plantarea cultural sau însămânțarea miercuri, dna-sou. exactitatea datelor obținute în urma acestei proceduri este în valoare resursele care sunt cheltuite pe ea (de lucru cu o intensitate ridicată a muncii, durata cercetării și latura materială), astfel încât pacienții sunt mulțumiți cu această metodă.

Metode de ELISA și IFA nu poate diagnostica numai boala, dar, de asemenea, pentru a determina în ce stadiu este în prezent curge Chlamydia.

diagnosticare ADN (PCR) cu 100% certitudine detectează boala chlamydia, chiar și în acele cazuri în care o concentrație scăzută este suficientă chlamydia. Trebuie remarcat faptul că această metodă, precum ELISA și IFA, prezintă nu numai starea actuală a infecției, dar, de asemenea, prezența transferate anterior.Există mai mulți factori care determină pacienții, în special, au nevoie de efectuarea acestor anchete. Printre acestea se numără:

 • pacient, tratarea inflamației (cervicită) sau eroziune de col uterin;
 • pacient observate pentru infertilitate în intervalul de mai mult de un an;
 • pacienți cu diferite forme de complicatii ale sarcinii (polihidraminos, febra prelungită din motive neclare, amenințarea de întreruperea sarcinii, întârzierea creșterii fetale);
 • pacientul, având în istoria sa cazurile de avort spontan, a ratat avort și nașterea prematură a unui copil cu greutatea lipsă.

Continuarea detectării infecției cu Chlamydia tratamente la acești pacienți se efectuează în conformitate cu frotiu imagine luate, precum și agenți patogeni oportuniști. Urogenitale Chlamydia este prezent în organism în imagine destul de normale luate și a investigat frotiu totală la 8 din 10 pacienți.
Înapoi la cuprins

Chlamydia: tratament

După efectuarea procedurilor pentru diagnosticul de Chlamydia este atribuit un curs de tratament. Trebuie remarcat faptul că Chlamydia este destul de dificil de tratat, spre deosebire de o serie de alte bacterii cauzatoare de boli. Virusul Chlamydia trachomatis are o caracteristică de a se adapta la medicația și, în plus, de asemenea, să se ascundă de droguri. În ciuda acestui fapt, tratamentul Chlamydia la femei si poate data pentru a afecta în mod semnificativ capacitatea de diverse complicații. În plus, infecția cu organismul poate obține cronice.

Nu ar trebui să auto-medicate! Virusul Chlamydia trachomatis poate merge doar adanc in celule, ceea ce duce la complicații grave!

Experții chlamydiosis urogenital între ei numit boala de tineri (vârsta infectate, de obicei, de la 17 la 35 de ani). Consecințele care rezultă din tratamentul cu întârziere a acestei boli (infertilitate, probleme erectile, dizabilitate, infecție intrauterină), poate afecta grav o imagine vitală a fiecăruia dintre noi. Din acest motiv, specialistii recomanda promovarea examenelor periodice.

Tratamentul in curs de dezvoltare implicat medicului curant, și nu există nici un tratament general pentru fiecare pacient este ales în mod individual (posibile coinfecțiile).

In tratamentul Chlamydia este intotdeauna folosit terapia combinata. În plus față de numirea unui curs de antibiotice cu spectru larg, cum ar fi penicilina, tetraciclina, azitromicina și sulfonamidele, tratamentul include următoarele componente:

 • regim alimentar adecvat;
 • diverse imunostimulatoare care susțin imunitatea în timpul bolii (tsikloferon intramuscular sau intravenos), precum și de ajutor pentru a transfera boala este mai ușor;
 • multivitaminele;
 • Abstinenta de la actul sexual si abstinenta complet de la alcool.

În numirea de tratament, unii experți prescrie, de asemenea, de iradiere cu laser de sânge. Această procedură va îmbunătăți eficacitatea antibioticelor, și are un efect benefic asupra sistemului imunitar al pacientului.

Un curs de tratament pentru ambii parteneri. Vindecarea numai unul nu a dat nici un rezultat! depunerea obligatorie a teste de verificare pentru prezența infecțiilor după tratamentele primite. În cazul analizei negativ este încă necesară urmărire timp de 2 luni (teste de întreținere pentru recidiva se face o dată pe lună), numai atunci putem vorbi despre eficacitatea tratamentului acoperit.

simptome Chlamydia, foto, tratamentul femeilor în timpul sarcinii

Înapoi la cuprins

Consecințele Chlamydia

acces în timp util la un medic va scapa de Chlamydia, fără consecințe grave. Deoarece boala poate sa apara fara simptome pronuntate, pot exista cazuri de funcționare natura bolii.

Deosebit de periculos este complicatiile cauzate de Chlamydia. Aceasta boala a devenit cronica, poate deveni un impuls pentru dezvoltarea diferitelor boli.

Complicațiile infecțiilor cu Chlamydia trachomatis la femei sunt:

Complicațiile de Chlamydia la femeile gravide includ:

 • sarcina ectopica;
 • riscul de avort spontan;
 • amenințarea de naștere prematură;
 • amenințarea rupturii premature a vezicii urinare;
 • inflamație a mucoasei uterine (endometru) are loc după naștere anterior sau avort.

Complicațiile infecțiilor cu Chlamydia trachomatis la sugari includ:

 • se confruntă cu un risc crescut de probleme de sănătate în copil prematur;
 • conjunctivita (se întâlnește la fiecare al doilea copil născut la o mamă infectată);
 • infecție nazală Diverse;
 • pneumonia (inflamația plămânilor, care poartă un caracter infecțios);
 • otita medie (infecții ale urechii medii).
 • strictura (ingustare) a uretrei din cauza inflamatiei sale pe termen lung;
 • conjunctivita, infectia se produce prin transferarea infecțiilor oculare mâinilor după atingerea unei zone infectate;
 • proctita (inflamație a mucoasei rectului), în cazul infecției cu Chlamydia prin contact sexual, genital-anal poartă caracter;
 • sindromul Reiter, o infecție a articulațiilor, pielii, ochilor, hepatită posibil;
 • dureri de cap, febră prelungită, umflarea ganglionilor limfatici.

În prezența virusului în organism Chlamydia pacientul mai sensibile la infecția cu virusul imunodeficienței umane.
Este demn de reținut faptul că organismul nu produce imunitate după tratament pentru boala, astfel încât posibilitatea de reinfectare.
Înapoi la cuprins

Chlamydia la femeile gravide

Infectarea femeilor gravide infecției cu virusul Chlamydia permite copilului în două moduri: fie in utero sau în timpul nașterii, aceasta depinde de sursa de inflamatie.

Tabloul clinic are, de asemenea, câteva simptome, în unele cazuri, inflamarea colului uterin poate sau pseudo.

Complicatiile care rezulta din Chlamydia in timpul sarcinii, unele grave. Ele pot fi sarcina ectopică. polihidraminos, preeclampsia, cazuri de avort la inceputul sarcinii, hipoxie fetală. In leziunile placentei fetale respirație Chlamydia dificultate, precum și puterea.

Dupa nastere, Chlamydia poate provoca, de asemenea, o serie de probleme. copii infectați suferă de boli cardiovasculare, boli respiratorii, ale sistemului nervos central, ale tractului gastro-intestinal, și devin vizitatori regulate la un oftalmolog.

Unii părinți au plâns mult timp de viziunea slabă a copilului ei, chiar fără să știe ce adevărata cauză.

Au existat cazuri în care infecția este transmisă în familie pentru două sau chiar trei generații, cauza poate fi singurul washcloths generale și prosoape. Într-o astfel de situație poate dezvolta infertilitate avea copii. Deci, trebuie să aibă o influență deosebită a infecției atunci când este detectată, și de a efectua un studiu al întregii familii.

Examinarea femeilor a caror istorie de imagine include cazuri de infecție și tratamentul infecțiilor, cum ar fi ureaplasmosis și micoplasmozei, este luat sânge și cursa totală de trei boli. Datorită faptului că agravarea acestor boli sunt similare cu exacerbari Chlamydia.

Atunci când efectuează cercetări un anumit fel, sa constatat că utilizarea contraceptivelor hormonale reduce riscul de infectie cu Chlamydia, prin reducerea permeabilitatea bacteriilor cervicale.

Când se tratează un pacient gravidă un antibiotic este prescris, nu trec prin placenta (eritromicina, amoxicilina), dar cu toate acestea, ea nu exclude cazul impactului fatului. Prin urmare, cursul tratamentului cu antibiotice la femeile gravide destul de scurte.

Prevenirea Chlamydia

Pe baza materialului prezentat anterior, putem spune cu încredere că mijloacele de tratare a chlamidioză urogenitale au un impact enorm asupra organismului. Prin urmare, este posibil să se repete bine-cunoscut adevărul că prevenirea bolilor este mai eficientă decât vindecarea.

O serie de măsuri de prevenire a acestei boli include:

 • partener permanent în sănătate sunteți sigur;
 • respingerea actului sexual cu parteneri ocazionali (prezervativul nu este 100 la suta de apărare împotriva infecțiilor, bolilor cu transmitere sexuală);
 • vizite regulate la medic pentru o inspecție de rutină;
 • igienă personală (prelucrare de baie, prosoape personale și prosoape pentru fiecare membru al familiei).

Monitoriza starea de sănătate tot timpul! diagnostic în timp util - cheia pentru un tratament rapid și de recuperare!