Simptome Scleroza și tratament de remedii populare, de sănătate și secretele de frumusete ale femeilor

Scleroza multiplă este o boală foarte gravă care lovește în primul rând, sistemul nervos central, și este văzut în cea mai mare parte de oameni în intervalul de vârstă de la 15 la 45 ani. Pentru a se confrunte cu aceasta boala ar trebui felul de metode posibile, inclusiv medicina tradițională și așa-numitele tradiționale.Primul știe deja cum să se ocupe mai mult sau mai puțin succes cu aceasta boala, cu toate acestea, și nu este întotdeauna capabil de a ajuta pacientii cu forme deosebit de complexe ale sclerozei multiple.

Acesta este motivul pentru care multi pacienti cu aceasta boala au recurs la tratament folosind metode neconvenționale, care sunt adesea în măsură să dea rezultate pozitive în confruntarea cu această boală gravă. Este de remarcat având în vedere că tratamentul metodelor tradiționale este de dorit să fie realizată în paralel cu primirea de preparate medicale, care sunt prescrise pentru pacient medicul său. În acest caz, acest tratament este mai probabil să producă rezultatul dorit. Principalul lucru este răbdare, deoarece lupta împotriva acestei boli va fi o lungă.

Aproximativ 30% din vindecarea sclerozei multiple se termină cu succes, iar pacientul poate păstra aceeași sănătate și spiritele bune la bătrânețe. Mai jos este un set de rețete va fi dat, pe baza ingrediente naturale care sunt. este sigur pentru a vindeca această boală la mulți pacienți, din cauza acestor remedii populare și depistarea precoce a simptomelor sclerozei multiple.

Pentru a pregăti un astfel de instrument va avea nevoie de ceapă și miere de albine. Din cauza storcător presa o cana de suc de ceapa. Dacă nu aveți un storcător, atunci puteți freca o pereche de becuri pe o răzătoare. După ce obține suc de ceapa, pentru ca el să fie pus sub mierea în aceeași cantitate, iar apoi amestecul rezultat este amestecat în așa fel încât să se obțină o compoziție uniformă.

Instrumentul rezultat este de dorit să se folosească în fiecare zi pe o lingura de masă de 3-4 ori în timpul zilei. Rodnicia tratamentului va fi mai mare dacă deveniți paralel cu amestecul a facut ceapa si o lingura de miere timp de 35-40 minute înainte de consumul de alimente sau 60, la sfârșitul mesei.

Simptome Scleroza și tratament de remedii populare, de sănătate și secretele de frumusete ale femeilor

Simptomele sclerozei multiple si remedii populare de tratament

În cele mai multe cazuri, vindecarea sclerozei multiple va depinde de simptomatologia care însoțește boala. Dacă este utilizat împreună cu cunoscute manifestările clinice ale pacientului este adesea deranjant dureri de cap, atunci este mijloc adecvat, bazat pe un membru al unei coacaze negre. Pentru el, trebuie să aveți fructe de padure proaspete ale acestei plante și stoarce suc proaspăt din ele în fiecare zi. Este suficient să bea un singur pahar de până la 3 ori pe zi.

Tinctura de propolis

remediu suficient de popular productiv pentru tratamentul sclerozei multiple. Acesta este un simplu tinctura de propolis. Pentru a pregăti aveți nevoie pentru a avea un pic de propolis și 70% sau 90% alcool. Mai mult, complet măcinat aproximativ 5 grame de substanță și se toarnă litri sale alcool podea, iar apoi amestecul a fost lăsat timp de o săptămână, într-un loc în care lumina nu este suficient de temperatură ridicată. La o săptămână după fuzionarea tinctură, dar lasă propolis, care se toarna din nou 200 de grame de alcool-mi și lasă noua porțiune din tinctura de încă o săptămână. La expirarea amestec două amestecuri, se amestecă și să mănânce.Simptome Scleroza și tratament de remedii populare, de sănătate și secretele de frumusete ale femeilor

Mumie - un bun remediu pentru scleroza multipla

Puteți cumpăra, de asemenea, tinctura deja preparate. Înainte de a lua 30 de picături trebuie diluate într-un amestec de 50 g de apă și băutură înseamnă o jumătate de oră după mumie luată.

Cu depistarea precoce a simptome de scleroză multiplă, mumie este un mediu bun pentru tratamentul eficient. Este necesar să se încălzească apa la 25-30 ° C și dizolvat în acesta o bucată mică (aproximativ cinci grame per 100 ml apă) mumie. Când substanța este complet dizolvată, atunci acesta va fi gata să se amestece cu un amestec care este gata de utilizare. Acest lucru înseamnă că este de dorit să se păstreze în frigider. Este important să nu exagerați cu instrumentul și utilizarea sa este suficientă pentru patru ori pe zi, inclusiv stomacul gol.

uleiuri compus citric usturoi pe bază

Pentru a pregăti un astfel de amestec trebuie să aveți un cățel de usturoi medie, o sută de grame de ulei de floarea soarelui rafinat și 30 de grame de suc de lămâie. În continuare, usturoi curat, tăiate în jumătate și împingeți-l, astfel încât să se obțină o pastă. Puneți-l într-un vas de sticlă și se toarnă ulei de usturoi. Acest amestec este necesar să stea într-un loc răcoros și prezent. Acceptată nevoie de acest fel: se amesteca o lingurita de ulei si suc de lămâie, și durează cel puțin treizeci de minute înainte de mese.

Aceasta planta multe sunt, ca o alternativă la ginseng, și poate fi, de asemenea, utili în tratamentul sclerozei multiple. Pentru a pregăti înseamnă că este nevoie de trei linguri de semințe tratate ale plantei, care se toarna un pahar de apă clocotită. Fie ca cel mai bun, face acest lucru într-un termos și se lasă amestecul fiert timp de 12 ore. De preferință cantitatea de băutură obținută bulion pentru câteva doze de peste o zi. Durata acestui tratament este de cel puțin două luni. Este important în această perioadă pentru a observa performanța tensiunii arteriale.

Colectia de valeriană, păducel și rue

ceaiuri de plante au fost mult timp considerate instrumentele cele mai versatile pentru tratament. Pentru a crea un instrument eficient care vă poate ajuta în confruntarea cu scleroză multiplă, este necesar să existe mai multe ingrediente naturale: 25 de grame de frunze de păducel, 15 grame de plante medicinale, rue 10 grame de rădăcină de valeriană, 1 cană de apă.

Fiecare dintre ingrediente trebuie zdrobite, și apoi, se amestecă toate ingredientele împreună. Apoi, ia o lingura de ingredientele lor și să se umple cu apă rece, se lasă nu mai puțin de 180 minute la infuzat. După acest timp, compoziția trebuie să fie fierte timp de 5 minute la foc mic, se răcește și tulpina. Pentru a face mai confortabil de utilizat instrumentul, acesta poate fi împărțit în câteva părți și băuturi în timpul zilei.

Cu scleroza multipla: Simptome si remedii populare de tratament

Tratamentul oricărei boli nu este fără stimularea suplimentară a corpului și a creierului. Pentru această colecție de vitamina nume de rău de semințe încolțite. Datorită lui, vei imbogati corpul cu vitaminele B, C, P, magneziu, calciu, grăsimi, proteine, potasiu si multe alte minerale si vitamine. Înainte de utilizare, este de dorit să se spele semințele germinate și utilizarea ulterioară a 2-3 lingurite in timpul zilei, stors la aceeași grame a 50 de ulei vegetal.

Poate cel mai eficient medicament alternativa de tratament este o intepatura de albina. Că un astfel de tratament a fost cel mai fructuos, este necesar să dețină cel puțin trei cursuri. În timpul primei de dorit să se restricționeze 100-120 mușcături. Distanța dintre primul și al doilea ciclu nu trebuie să depășească 20 de zile, iar al doilea și al treilea INTERM - mai puțin de 40 de zile. Numărul general al mușcături ar trebui să fie de aproximativ șase.

Simptome Scleroza și tratament de remedii populare, de sănătate și secretele de frumusete ale femeilor

Scleroza multiplă - remedii de tratament populare

Înainte de un astfel de tratament este recomandabil să se verifice propriile reacții la apitoxină și înțepături de albine ar trebui să fie în zonă, situată de-a lungul coloanei vertebrale.

De asemenea, încercați să adăugați la dieta de zi cu zi de alimente, cum ar fi merele, bananele, sfecla proaspete, afine, varză.


Nu rata cel mai popular serviciu de depunere articol.