Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

stil de viață modern oferă rar corpului și picioarelor navelor cantitatea normală de trafic. Ca urmare, un efect de inactivitate fizică, ceea ce dă naștere unor probleme destul de grave. Pentru a putea afla mai multe despre ce boala, pregătit acest material.Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

Pentru a înțelege mai bine ce fel de picioare vasculare bolii sunt de o importanță-cheie, în special ar trebui să înțeleagă că, atunci când se spune „picioarele rănit nave“, atunci este probabil să meargă fie pe artere sau vene. În orice caz, există o chestiune de obstrucție, funcționarea necorespunzătoare a navelor pentru unul din două motive: fie printr-o tulburare de vas, sau cu sânge în ea. În acest caz, de sânge este de obicei o problemă - este gros, în timp ce pereții vaselor sau a supapelor sau improprii, sau ele au o permeabilitate redusă din cauza diferitelor depoziții interior.

Probleme cu sânge - ea tot felul de tromboză și în cazul defectării arteriale sau a bolilor venoase. Principalele probleme - zidurile fragile, valvele nu funcționează sau au format creșteri suplimentare pe pereții vaselor de sânge, provocând ateroscleroza. De asemenea, diferite combinații ale acestor legături - o boală provoacă apariția celuilalt și vice-versa.

Cele mai frecvente riscuri - așa că, dacă vorbim despre artere, cel mai adesea ateroscleroza, tromboza sau boala ocluzivă. vene comune boli de sunet diferit, dar aceleași principii: vene varicoase, tromboză (depozite în vene apar mult mai puțin frecvent).

Definiții și detalii

Este localizat in artere se datoreaza acumularea de colesterol pe pereții din cauza tulburărilor metabolice. Ateroscleroza poate bloca vasul și opri fluxul sanguin complet. Tratamentul aterosclerozei, metaforic, poate fi numit „contra-lipide“, datorită faptului că ambele medicamente, si activitati naturale, care vizează reducerea cantității de lipide din sânge și a corpului, în general. În primul rând, stilul de viață normală și dieta, astfel încât organismul singur a fost curățit de colesterol în exces, sau medicamente utilizate pentru a reduce absorbția de colesterol, lipide crește rata de eliminare și de reducere a veniturilor acestor substanțe în produsele alimentare.

Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

De asemenea, boala arterelor, dar de data aceasta problema este că vasele de sânge în picioare și la mâini (care este rar) foarte subțiri și fragile. Navele care restrânge la complet închis, care, uneori, chiar duce la cangrena. O boală autoimună, și tratamentul și recomandările oficiale vizează mai mult încetinirea dezvoltării bolii, afectează atât membrele superioare și inferioare.

3. tromboză - o problemă de sânge.

circulație puțină apă și timp - ca rezultat al unei astfel de combinație a condițiilor de viață în locurile în care sângele este aproape nu se mișcă, se pare cheaguri. Mai târziu, vasele mari de pe picioare aduc cheaguri de sânge și de a ajunge la locul unde lățimea este insuficientă, provocând un blocaj. Astfel de fenomene sunt, iar în vene și artere. Tratamentul principal este efectuat anticoagulant cheaguri care nu împiedică normalizarea stilului de viață și de regim alimentar adecvat. În cazurile deosebit de dificile se aplică intervenția operativă pentru extragerea directă a trombilor.Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

4. Varice (varice).

Aceasta afectează membrele inferioare, atunci când clapele interioare pentru orice motiv deveni neproductivă și sângele încetează să mai fie deținute de aceștia la nivelul la care a împins un alt șoc de inimă, ci mai degrabă curge înapoi în jos, prin vasele, provocând anumite părți ale venelor sub presiune, cu consecințele sub formă de se deplasează la straturile superioare ale pielii și umflarea ca urmare a cărei suprafață a pielii sunt formate protuberanta inestetice evidente cu ochiul liber.

Tratamentul varicelor este împărțit în:

  • chirurgical, în care porțiunile de venă deteriorate îndepărtate pur și simplu;
  • medicament direcționat spre recuperare și normalizarea valvelor;
  • compresie, în care consecințele lipsei de nave de footwork compensate prin exercitarea unei presiuni pe cea mai mare suprafață posibilă a piciorului. Această metodă a fost în jur mai mult, iar toți ceilalți s-au dovedit a lungul timpului pentru a fi eficiente atunci când se utilizează ciorapi de compresie sau de bandaje elastice.

Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

Primele semne

Orice boala nu apare în sine - există întotdeauna precursori, de exemplu, simptome de boli ale vaselor de picioare, care vorbesc de mici schimbări în organism, nu constituie un inconvenient critic, dar înainte de a indica faptul că o boală mai gravă ... Când vedeți oricare dintre următoarele atribute este foarte recomandat pentru a vedea un medic - informațiile furnizate sunt destinate să ajute și găsească drumul pe cont propriu.

Relația unora dintre simptomele initiale, urmate de boala:

1. Durere (și ascuțite și bont) - pre indica ateroscleroza, endarteritis, tromboză, și trebuie să fie completate de confirmare.

2. Șchiopătatul atât periodică și permanentă - indică o problemă cu arterele.

3. Umflarea picioarelor - simptome de multe ori tromboze manifestă, sau varice.

4. Sindromul picioarelor grele (crampe la oboseală picior), de obicei, specifice endarteritis sau varice.

Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

Există reguli generale de conduită pentru a evita navele de stat nedorite ale corpului:

  • ar trebui cât mai curând posibil, pentru a vedea un medic pentru consultanță de specialitate;
  • creșterea numărului de trafic și de activitate în viața;
  • furnizează organismului cu vitamine și minerale;
  • ajustate și regim alimentar echilibrat;
  • renunțe la obiceiurile proaste, evita stresul.

Pentru a maximiza eficiența acțiunilor care vizează bolile vasculare ale extremităților inferioare, este util să înțelegem pe ceea ce este exact să se concentreze.

1. Astfel, în cazul măsurilor preventive împotriva aterosclerozei accent în continuare are sens pentru a face nu numai cu privire la componența dietei și renunțarea la fumat, dar, de asemenea, pe liniștea mentală și asigurarea unui mediu lipsit de stres.

Simptome si semne ale venelor picioarelor, posibile boli, prevenirea

4. picioare Samomassazh - un mijloc dovedit și eficiente pentru prevenirea varice, în mod natural după cele aplicabile în general, pentru nave. Ca o ultimă alternativă ar putea aborda orice sală de gimnastică, care oferă dinamica membrelor adecvate, care pot preveni simptomele bolii. Dacă anterior ați avut de a face cu varice, atunci este util să se folosească instrumente speciale, cum ar fi bandaje elastice sau ciorapi de compresie sau colanti.

PG «Feel-picioare»:
București, Bolshaya Sukharevskaya, 16/18, la 413b.
(499) 611-83-65