simptome Ventriculomegalie, tratament, descriere

simptome Ventriculomegalie, tratament, descriere
Ventriculomegalie - o boală cauzată de o creștere anormală a ventriculii creierului marimea unui fat in uter.

Funcția sistemului ventricular cerebral include generatoare de software-CSF și admiterea în canalul spinal.Datorită faptului că, atunci când crește ventricule Ventriculomegalie, deranjat LCR ieșire și de a dezvolta încălcări grave în formarea sistemului nervos central. Boala se dezvolta de multe ori pe fondul sindromului Turner, sindromul Down si Edwards. În plus, atunci când este deranjat de acțiune a inimii, maturizarea structurilor creierului și a funcțiilor sistemului musculo-scheletice.

Formarea patologica a ventriculilor fetale detectate prin ultrasunete în jurul 20-23 săptămâni de sarcină. Uneori, Ventriculomegalie manifestată în fătului în al treilea trimestru al dezvoltării fetale.

Cauze si simptome ale bolii

Ventriculomegalie fătul poate dezvolta ca o patologie independentă. Dar pot apărea în asociere cu alte anomalii de dezvoltare.

ventriculi cerebrali având shirinu10 mm normale, Ventriculomegalie poate ajunge la 20 mm sau mai mult.

Principalele cauze ale anomaliilor cromozomiale considerate drept modificări în corpul unei femei gravide. Astfel de încălcări apar la aproximativ 18% dintre femeile cu anomalii ale sarcinii.

Ventriculomegalie poate avea loc la un traumatism, rezultând boli gravide, infecțioase, hidrocefalia obstructivă. hemoragiilor și predispoziție genetică.

Prezența altor anomalii în dezvoltarea fetală accelerează și îmbunătățește dezvoltarea patologiei. În același timp, dezvoltarea unui singur Ventriculomegalie reduce gravitatea consecințelor sale.Riscul de boli ale creierului determinate la Ventriculomegalie de către medicul curant în funcție de caracteristicile creșterii ventricule.

tipuri de Ventriculomegalie

Trei tipuri de patologie sunt determinate de natura bolii:

  • Tip Ventriculomegalie Lumina definită la o unitate ventriculară schimbare care nu depășește 12 mm și nu are nevoie de o ajustare mare;
  • Pentru tipul mediu se caracterizează printr-o creștere ventricule la 15 mm și o schimbare semnificativă în fluxul fluidului cerebrospinal.
  • boli de tip grele însoțite de patologii cerebrale grave care rezultă într-o creștere semnificativă în ventricule.

simptome Ventriculomegalie, tratament, descriere
diagnosticarea bolii

După cum sa menționat deja, Ventriculomegalie de obicei detectate prin ecografie la 17-33 săptămâni de gestație. Acest lucru implică fetale karyotyping spectrale.

Dacă suspectați că această patologie au examinat structurile anatomice ale copilului, acordând o atenție deosebită ventriculelor cerebrale. Prin scanarea magnitudinea ventriculii laterali determinat pragul de patologie.

tratamentul Ventriculomegalie

Direcția principală în tratamentul Ventriculomegalie este de a preveni complicațiile care apar ca urmare a bolii. Numit de medicamente pentru a preveni dezvoltarea de malformații ale creierului și tulburări ale sistemului nervos central.

Tratamentul este efectuat de un neurolog pediatru. Asigurați-vă că pentru a recomanda diuretice, antihypoxants și terapia cu vitamine. Pentru a preveni în continuare Ventriculomegalie progresia de masaj și fizioterapie, sarcina aplicată pe podea pelvin și mușchii. O condiție indispensabilă pentru reducerea riscului de consecințe grave ale medicamentelor prescrise pentru acumularea și retenția de potasiu din organism.

Ventriculomegalie Tratamentul fătului trebuie să vizeze excluderea efectelor negative ale acestei patologii - în special, boli cerebrale severe și a sistemului nervos central.

Atunci când o origine infecțioasă a tratamentului bolii se adresează organismului deintoksikatsiyu, urmat de re-inspecție.

Forma ușoară Ventriculomegalie nu necesită o intervenție medicală drastică și prevede doar monitorizarea constantă a dezvoltării fetale.

Mai târziu, detectarea post-natală a bolii este dificil de tratat si de obicei prognoze dezamăgitoare, deoarece Acesta este în prezent tehnici esențiale pentru a elimina astfel de încălcări dezvoltate.

alte boli