Simptomele alergice și fotografie la apă

Alergia la apa: Simptome, imagine, Tratament

Oamenii moderni sunt mult mai susceptibile de a suferi de alergii. Care numai tipuri de reacții alergice nu pot fi găsite! Alimente, scuamele de animale, polen ... Dar astăzi, mai mult și mai mult începe să se manifeste alergic la apă, și a constatat că atât copii și adulți. Dar cum poate fi acest lucru, pentru că fără apă nu există viață, în afară de corpul nostru este doar din ea.Ar putea fi alergic la apă?

Ați observat că deteriorarea sănătății și roșeață pe piele apar după ce bea un pahar de apă. Acest lucru se întâmplă cu adevărat și ce faci? Dorim să vă asigur - poate nu pe apa in sine alergii, ci pe aditivii conținuți în ea - da. Din păcate, dar astăzi a adăugat o mulțime de impurități pentru a purifica și de a îmbunătăți gustul și nu sunt întotdeauna în siguranță. Ca urmare, corpul tau reactioneaza asa mai departe acești aditivi, și nu la apă.

Simptomele alergice și fotografie la apă

Ce substanțe pot declanșa alergii? În țara noastră, pentru purificarea clorului este utilizat, și, de fapt, el are o mulțime de pobochek! În țările civilizate, este purificată prin alte mijloace, mai iertători și moderne. Avem același clor folosit în urmă cu câteva decenii, și astăzi, de asemenea, nimic nu sa schimbat.

Cel mai probabil, aveți o alergie la o substanta numita clor. Concentrația sa în apă se obține este prea mare și că organismul răspunde astfel la acest exces. Pe de o parte, clor ne protejează de bacterii și pe de altă parte - Harms.

De asemenea, în apa de la robinet conține substanțe, cum ar fi dicloretan și tetraclorură de carbon. Ele pot provoca, de asemenea, alergii, și nu e de mirare - deoarece acestea sunt toxice.

Ca rezultat, apa de la robinet nu provoacă doar alergii, ci afectează, de asemenea, la nivelul stomacului și intestinelor, ficatului și rinichilor, incetineste procesele metabolice importante.

Ce zici de apă îmbuteliată? Pe aceasta s-ar putea fi, de asemenea, alergic. De ce? Da, pentru că, în realitate, puțini producători de produse îmbuteliate folosesc tehnologii moderne pentru purificarea sa. Mai mult decât atât, mulți sunt vândute sub masca de apă îmbuteliată este cea mai obișnuită.Cum de a verifica?

Poate că sunteți alergic nu la apă, iar aerul din zona în care locuiți. Check out acest simplu - ai nevoie de 1-2 zile pentru a merge la apa de izvor. Ar trebui să-l bea numai, și să ia un duș cu utilizarea acestuia. Dacă în acest timp simptomele nu te deranjează, este o alergie la apă.

Simptomele unei alergii la apă, fotografii

Se determină tipul de reacție alergică poate fi simptomele pe care se poate manifesta nu numai atunci când bea apă, dar, de asemenea, au luat un duș și spălat:

  • Înroșirea pielii poate avea loc pe tot corpul
  • Dureri de cap, greutate în cap
  • mâncărime
  • Ochii roși, apos
  • deteriorarea sănătății

După cum puteți vedea, simptomele includ umflarea, astfel încât această alergie nu amenință viața. Cu toate acestea, oferă un mare disconfort și au, de asemenea, un efect negativ asupra sistemului imunitar. Studiile au arătat că utilizarea antibioticelor, a transferat recent boala poate exacerba reacție alergică.

Problema este că acest tip de alergie este dificil de recunoscut și de a diagnostica. Medicii sunt practic lipsiți de putere și de multe ori pentru a identifica alergen, pacientul trebuie sa treaca cateva teste de duzină.

Simptomele alergice și fotografie la apă

Simptomele alergice și fotografie la apă

Simptomele alergice și fotografie la apă

Ce trebuie să faceți dacă sunteți alergic la apă?

Desigur, singura modalitate de a scăpa de această problemă - pentru a elimina din dieta de apă de la robinet. Cumpara numai producătorii îmbuteliate și numai de încredere. Dacă aveți șansa, încercați cât mai des posibil pentru a bea apă de la izvoarele, nu este exact impurități dăunătoare.

Nu te amesteca, si antihistaminice - vor veni în ajutor în cazul în care alergia este destul de puternic. Multumita lor, va fi capabil de a elimina simptomele cât mai repede posibil, dar, din păcate, foarte problema pe care nu se pot rezolva.

Dacă renunțați la apă de la robinet, va mânca drept și să mențină un stil de viață activ, alergic la apă mai mult decât tine, nu va fi deranjat. Dacă apare o reacție alergică manifestată din nou, trebuie să acorde o atenție deosebită pentru sănătatea lor, pentru că de multe ori este un simptom al faptului că o persoană are probleme grave cu rinichii sau ficatul.

Femeie revista on-line Delafe.ru