Simptomele alergice și tratarea apei

Simptomele alergice și tratarea apei
Alergia la apă (numită urticarie akvagennoy) este foarte rar. Ea se manifestă în contact cu lichidul, deși, după cum se știe, corpul uman conține 80% apă. Aceasta pacientii cu boala sufera foarte mult, și sunt necesare pentru tratamentul și prevenirea acestuia.cauzele

Desigur, mulți oameni ar putea fi nedumerit întrebarea în sine - poate fi alergic la apă? Cu toate acestea, medicii au înregistrat câteva sute de cazuri de astfel de răspuns uman la corpul de apă. Și acesta se produce nu numai în apa rea ​​și nu depinde de regiunea în care viața alergii.

Acest tip de alergie poate să apară din cauza caracteristicilor organismului, care, pentru un motiv oarecare ia unele dintre componentele care alcătuiesc apa ca străin.

Cauzele bolii câteva:

  • un sistem imunitar slab, mai ales la sugari;
  • hepatice cronice si boli de rinichi;
  • deficit de imunoglobulina E în organism.

Pentru purificarea apei clor utilizată adesea, care de asemenea este cauza akvagennoy urticarie. Simptomele de alergii la apa cu clor pot apărea la copii și adulți, utilizarea piscinei. Prin urmare, astfel de oameni ar trebui să renunțe la o astfel de tratare a apei, pentru a elimina riscul de erupții cutanate și alte semne ale unei reacții alergice.

Simptomele alergice și tratarea apei


simptome ale bolii

Caracteristica principală care este prezentat la o alergie la apa - este apariția pe suprafața pielii picioarelor, mâinilor, gât, abdomen, fata si coapsa de mici erupții cutanate localizate. De asemenea, simptomele pot fi atribuite aparitia unor pete roșii pe corp, cu o vatră în centrul de inflamație, care este un pic mai deschis la culoare. În aparență acestea seamănă cu stupi și sunt însoțite de mâncărime.

Trebuie remarcat faptul că persoanele care sunt alergice la apa, nu a fost un singur caz de șoc anafilactic, sufocare, sau angioedem. De asemenea, nu există simptome, cum ar fi tuse, secretii nazale abundente, ochii inlacrimati, și altele care apar în alte tipuri de alergii. Erupții cutanate de akvagennoy urticarie apare pentru prima dată pe mâini, și de ceva timp mai târziu afectează alte părți ale corpului.

Atunci când o adevărată alergie la apă o persoană care se confruntă cu un disconfort imens. După o erupție cutanată poate avea loc după contactul cu apa, inclusiv de rulare, marin, minerale, râu, ploaie, zăpadă topită, bine. Persoanele alergice la absolut orice lichid este foarte mică, dar atunci când are loc reacția, de exemplu, numai pe apa de la robinet, sunt mai frecvente. În același timp, în înot în corpul de apă de mare reacționează în mod normal.

Caracteristici de tratament

După efectuarea testelor relevante și stabilirea diagnosticului final pacientul ar trebui să limiteze contactul cu alergenul. Acest lucru înseamnă că toate procedurile asociate cu apă, trebuie să fie de scurtă durată, iar dacă nu le poate renunța, ar trebui să utilizați protecție. De exemplu, se spală vasele trebuie doar să poarte mănuși de cauciuc. Este recomandabil să se utilizeze produse de igienă (tonice, loțiuni) și de a folosi numai apă purificată.

Simptomele alergice și tratarea apei

În acest scop, este de dorit să se stabilească un sistem de purificare a apei plate, care va purifica apa de contaminanți și bacterii. Probabil, aceasta va ajuta la eliminarea simptomelor bolii. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru nu sa întâmplat, medicul ar trebui să desemneze un droguri speciale de primire. De exemplu, persoanele cu niveluri crescute de imunoglobuline ilustrează antihistaminice recepție ca geluri și unguente.

Pentru a sprijini organismul atunci când svoogo manifestările de acest tip periculos și neplăcut de alergie, trebuie sa urmeze o dieta completa si echilibrata. Urmand o dieta stricta poate fi mult mai rapid pentru a depăși boala.