Simptomele alergice și tratarea apei

alergic la apă, la prima vedere, este cu atât mai ciudat că apa este o substanță fără de care viața este imposibilă - și totuși, aceasta poate provoca o reacție alergică, care se caracterizează prin mâncărime severă. Alergic la apă, desigur, destul de o situație rară, dar este pacient enervant și dezamăgitoare.Simptomele de alergii la apă

Alergia la apă sau „urticarie la rece“ (Aquagenic Urticarie) se referă la o formă rară de mâncărime, care este indusă de contactul cu apa. Alergiile pot apărea în timpul contactului cu apa la orice temperatură, și este de obicei nu provoacă modificări vizibile ale pielii, spre deosebire de alte tipuri de alergii sau boli ale pielii caracterizate prin leziuni vizibile ale pielii sau erupții cutanate. Cele mai multe suferă de o reacție alergică la apă chiar au o aversiune clară pentru scăldat, din cauza mancarimi severe, care ar trebui să joc aparent inofensiv pentru.

Simptomele de alergii la apă sub formă de intens mâncărime, înțepător începe imediat după ce pielea intră în contact cu apa sau la intrarea în camera rece și umedă. Simptomele unei alergii la apa devine mai rău atunci când persoana este expusă la temperaturi de îngheț. S-a observat că, în apa de ploaie alergice pot fi mai grave decât în ​​cazul apei de la robinet. Mâncărimi ale pielii este menținută timp de câteva ore după contactul cu apa.

Alergia la apă este o condiție idiopatică, care nu are nici o etiologie specifică. Deși, o substanță chimică, cum ar fi histamina, așa cum este cunoscut, produs de organism ca răspuns la contactul cu apa, nu este cauza primară. Cu toate acestea, boala a fost asociata cu sindromul hipereozinofilic, ksantogranulemoy, policitemia și sindromul mielodisplazic.Majoritatea suferă de alergie la apă diagnosticată greșit din cauza absenței unor simptome vizibile, cum ar fi leziuni ale pielii, leziuni ale pielii, etc. In unele cazuri, medicii misdiagnosed boli mintale si prescrie antidepresive sau tranchilizante.

Simptomele alergice și tratarea apei

Alergia de tratare a apei

În cazul în care o baie sau un duș poate provoca alergii severe, înainte de baie este recomandabil să se aplice uleiuri emoliente. Acest lucru va preveni pielea de contactul direct cu apa, reducând astfel intensitatea pruritului. O altă modalitate de a preveni simptomele alergice pe apa este de a folosi numai bumbac foi, pături și îmbrăcăminte. Astfel de materiale pentru articole de îmbrăcăminte, cum ar fi, pături de lână sintetice, etc. Este probabil să agraveze starea. De altfel, întotdeauna uscat se autodistruge, folosind un prosop din bumbac 100%.

Mananca sucuri de fructe proaspete, și o mulțime de legume de culoare verde inchis. Se abțină de la consumul de alcool, cafea, mango și condimente, precum și alimente prajite de la puncte de vânzare fast-food. Combinația de antihistaminice cu acțiune scurtă și cei care au un efect de lungă durată, poate ajuta la reducerea intensității pruritului. Puteți aplica, de asemenea, o crema de piele cu capsaicină, în plus față de consumul de antihistaminice.

În caz de prurit sever, un dermatolog pentru un tratament de alergie la apă poate recomanda fototerapia sau psoralen-UVA otfiltrovannst UVB. Aceste proceduri oferă adesea rezultate promițătoare în cele mai multe cazuri.

Deși, pentru a scăpa de alergie la apa nu este foarte ușor de controlat de stat este posibilă prin tratament și măsuri de precauție corespunzătoare. Vă rugăm să rețineți că toate cazurile de mâncărime după baie, nu indică o alergie la apă. O astfel de mâncărime poate fi un indiciu al altor boli, cum ar fi dermatita de contact. Astfel, este recomandabil să se solicite consiliere profesională pentru un diagnostic corect și un tratament în timp util.

Disclaimer: Informațiile furnizate în acest articol despre alergie la apă, este conceput doar pentru a informa cititorul. Acesta nu poate fi un substitut pentru consultarea unui profesionist din domeniul sanitar.