Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici - notebook

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici - notebook

Sfaturi pentru tratamentul dermatitei la pisici

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici

În cazul în care a lovit dezastru dvs. pentru animale de companie, cel mai important lucru - să înțeleagă ce sa întâmplat și corecta cauza. Pisicile suferă de o varietate de boli diferite, vă vom spune despre dermatita la pisici - boala nu este foarte periculos, dar unul dintre cele mai comune. Aceasta boala are multe cauze, apare atât în ​​formă acută și cronică. Luați în considerare cele două tipuri principale de dermatita, care sunt mai susceptibile să apară împreună cu animalele de companie iubit. • Dermatita și variantele sale
 • specii și dermatite alergice purici
 • Simptomele dermatitei la pisici
 • Cum de a trata dermatita la pisici

Dermatita și variantele sale

Dermatita - este o boală inflamatorie a pielii la pisici, care poate fi cauzată de mai mulți factori. În funcție de cauza bolii este împărțit în mai multe tipuri. Tratamentul depinde de ce specie face parte indispoziție animalele de companie.

 1. Infectarea;
 2. parazit;
 3. traumatice;
 4. medicale;
 5. chimice;
 6. termică;
 7. Alergice.

o încălcare a pielii care rezultă din expunerea la factori externi - forme traumatice ale bolii la pisici termice, chimice și. Se încălzește (arsură), substanțe chimice agresive (în astfel de cazuri, o arsură chimică), sau din cauza efectelor fizice (zgârieturi, răni, contuzii).

Consecința tuturor acestor factori sunt leziuni ale pielii, sângerare, inflamație. Acestea pot fi complicate de infecție și devin cronice. Prin tip chimic poate include dermatita medicală și, care apare ca urmare a expunerii lungi și excesiv pielea de pisici de diferite creme sau unguente.

specii și dermatite alergice purici

Această dermatita ar trebui să fie luate în considerare separat, pentru că asta e ceea ce deranjeaza de multe ori animalul nostru mustăcios. Alergiile - este un răspuns excesiv al sistemului imunitar la unele dintre factorii de mediu.La pisici se dezvoltă ca reacția organismului la anumite substanțe, acestea sunt numite alergeni (substanțe chimice de uz casnic, polen, medicamente, aditivi chimici din dieta).

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici - notebook

Ar trebui să ia în considerare, de asemenea, dermatita, care este cauzata de ciupiturile de purici. Aceasta este - cea mai frecventa cauza a bolii la pisici. Saliva purici conține cincisprezece alergeni diferite care pot provoca boli

Animalul nu poate avea insecte - musca parazit „accidental“ suficient pentru a mancarime animalele de companie timp de mai multe săptămâni. Alergiile provoca ouă cu purici și fecale de purici. dermatitei purici la pisici poate fi atribuită atât mintea și parazitare în minte alergice.

Alergiile la pisici pot fi cauzate de alimente. In cele mai multe cazuri, această reacție cauzează proteinele incluse în furaje. Nu este necesară alimentarea a fost nou. Proteina alergen se acumulează în organism de pisici la un anumit nivel, și numai apoi provoacă o alergie. Simptome similare de asemenea, cauzele acarian subcutanate.

Simptomele dermatitei la pisici

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici

În cazul în care primele trei dermatitei despre tot ceea ce este clar - este leziuni traumatice externe, iar acestea ar trebui să fie tratate în mod corespunzător, dermatita alergica la pisici nu este atât de ușor de observat, cu atât mai puțin determina tratamentul corect. Ar trebui să acorde o atenție la următoarele simptome:

 • roșeață, erupții cutanate, papule si vezicule;
 • inflamație;
 • matreata;
 • îngroșarea pielii.

Pentru dermatita „purici“ se caracterizează prin următoarele simptome:

 • mușcături de animale și de multe ori zgâriate violent și baza cozii;
 • un animal poate detecta purici sau ouă și fecalele lor;
 • în zona abdomenului sau coada poate cadea parul sau subțiat.

Cum de a trata dermatita la pisici

În cazul dermatitei alergice este necesară pentru a determina ce fel de alergen la chemat și „elimina“ el din viața animalului. Acest lucru nu este ușor. De obicei, urmat de un proces de eliminare. Hrănește-mă, eliminarea dăunătorilor insecte și alți alergeni posibile. Tratamentul implică administrarea antihistaminice (difenhidramină, suprastin) indeparteaza pruritul.

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici - notebook

Pentru a începe tratamentul dermatitei la pisici, este necesar în primul rând pentru a determina cauza, și nu întotdeauna proprietarul puterea de a face singur

Se aplică un regim alimentar special. Pentru tratamentul leziunilor externe utilizate antibiotice si unguente. Dar exclude doar simptomele. Este necesar să se găsească cauza și atunci va fi capabil să rezolve problema.

Simptomele și tratamentul dermatitei la pisici