Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg

Parintii copiilor cu astm si rinita alergica (sezoniere si perene). în cauză cu aceeași întrebare: cum de a ameliora manifestările dureroase și periculoase ale bolii și îmbunătățirea calității vieții copilului, dar nu-l doare. hormonale cauza cunoscute preocupările legitime. Singulair - una dintre puținele medicamente pentru tratamentul astmului bronșic, care a inclus hormoni sintetici. Este un medicament modern, eficient, cu un risc minim de efecte secundare. Prin urmare, este popular cu parintii de pacienti tineri si medici. In aceasta recenzie ne vom concentra asupra caracteristicilor produsului: structura sa, forme de producție, circuite de primire, mărturie, etc.


Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Singulair utilizate în rinita alergică și astm bronșic.

Singulair: ce este și modul în care

Principala substanță medicamentoasă activă - montelukast. Acest blocant al receptorilor de sensibilitate leucotrienă captuseala epiteliul cailor respiratorii. Este de la ei sunt semnale spre centrul respirator.

Montelukast Singulair oferă următoarele efecte:

 • bronhodilatator (Bronhodilatarea extensie);
 • un anti-inflamator;
 • relaxarea (prevenirea bronhospasmului).

Medicamentul este eficient în combaterea simptomelor periculoase de astm, rinită alergică și tuse.

Compoziția include, de asemenea, medicamente si auxiliare componente, diferite pentru fiecare formulare (despre formele de mai jos): manitol, aspartam, lactoză, giproloza, arome și altele. Carcasa este formată ingrediente, cum ar fi oxidul de fier, celuloza, ceara, etc.

Medicamentul este absorbit rapid din tractul digestiv și intră în vigoare imediat.

Concentrația de vârf a substanței active observate după 2-3 ore. Montelukast este procesat în ficat și este redat prin intestin.

Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Medicamentul ajută la bronșită obstructivă.

Instrucțiunile de utilizare sunt mărturia la facilitățile de primire următoarele:

 • terapia și profilaxia astmului (pentru corticosteroizii intoleranta de fond (GCS) sau deficiență a efectului acestora);
 • tratamentul și prevenirea rinitei alergice și tuse alergică;
 • prevenirea atacurilor astmatici (în timpul zilei și pe timp de noapte);
 • prevenirea bronhospasmului poate apărea ca urmare a efortului fizic si stres.

Producătorii, preț, forme cu eliberare

Producator Singulair - compania farmaceutica Merck Sharp & Dohme BV (Țările de Jos). Medicamentul este disponibil sub formă de tablete, de diferite concentrații de ingredient activ. Singulair pentru copii - o pastila masticabile, de culoare roz deschis și o aromă de cireșe plăcut și aromă. Acestea sunt produse în două versiuni:

 • concentrație de 4 mg montelukast - mijloace adecvate pentru tratamentul copiilor de la 2 la 5 ani, în medie, medicamentul este de 1000 de ruble (ambalaj din tabelul 14.);
 • concentrația de 5 mg montelukastului - o formă concepută pentru copiii de la 6 la 14 ani, prețul mediu - (. pachet de 14 file) 1100 ruble.
Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Copiii de la 6 la 14 ani prescrise medicamente la o doză de 5 mg.

Singulair pentru adulți și adolescenți cu vârsta de 15 ani - o pastilă care conține 10 mg de ingredient activ. Ele se disting printr-o formă pătrată (cu margini rotunjite) și o culoare crem deschis. Costul lor medie - 1200 ruble (14 tab.).

Tabletele formelor de eliberare a medicamentului stors Singulair numele său.

Caracteristici de recepție

Medicamentul trebuie administrat o dată pe zi, indiferent de momentul în care pacientul a mâncat. În cazul în care obiectivul terapiei - prevenirea atacurilor de astm, este mai bine să dați SINGULAIR copilului înainte de culcare. În alte cazuri, calendarul nu este important.

Doza zilnică este determinată de vârsta pacientului și se ridică la:

 • pentru copii 2-5 ani - 4 mg;
 • pentru copii 6-14 ani - 5 mg;
 • pentru adolescenți de la 15 ani și adulți - 10 mg.
Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Acordați atenție la doza!

comprimate masticabile nu necesită apă zapivaniya, dar pilula greu este recomandat să fie luate cu mult lichid (cel puțin un pahar de apă) (pentru copii de la 15 ani și adulți, cu o concentrație de 10 mg montelukast).

Ajustările dozei de vârstă nu este de obicei necesară chiar și în prezența unor anomalii ale ficatului și rinichilor. Dar asta nu înseamnă permisibilitatea auto-tratament. În orice caz, copilul trebuie examinat de către un medic: la contraindicațiile de droguri, în special interacțiunile cu alte medicamente, posibile reacții adverse. În funcție de situația specifică, expertul determină durata cursului - de obicei o perioadă destul de lungă de la câteva luni la câțiva ani.Controlul manifestările bolii se realizează în condițiile de ore de droguri constantă - atât în ​​timpul bolii acute si in timpul remisie. Este important să se înțeleagă: comprimate Singulair nu înlocuiesc mijloacele de ajutor de urgență în exacerbarea astmului sau a alergiilor.

Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Comprimatele pot fi administrate împreună cu alte medicamente pentru tratamentul astmului bronșic.

Utilizarea Montelukast in timp ce tratarea antiastmatice convenționale este justificată. De exemplu, medicamentul îmbunătățește efectul terapeutic al corticosteroizi și bronhodilatatoare inhalatorii. Perioada de recepție este singulară practică comună scădere treptată a dozelor de astfel de medicamente. Schimbarea bruscă a terapiei este plină de consecințe. În orice caz, toate ajustările regimuri sunt pe bază de rețetă și sub supravegherea specialiștilor.

Expunerea sistemică a ingredientului activ (de exemplu, intensitatea și timpul de expunere) crește odată cu utilizarea simultană a gemfibrozil. Acest lucru crește riscul de efecte secundare (aproximativ mai jos).

Important: Dacă în timpul tratamentului cu SINGULAIR nu este atins efectul dorit în intervalul de timp, medicii au în vedere schimbarea de droguri, găsirea unui omologul adecvat.

Contraindicatii si evenimente adverse

Instrucțiunile sunt contraindicatiile pentru administrarea medicamentului:

 • sensibilitatea excesivă a componentelor sale;
 • Copiii până la vârsta de 24 de luni.

Adult Singulair nu este indicat pentru copii sub 15 ani, un medicament cu o concentrație de 5 mg de montelukast nu se tratează copiii sub 5 ani.

În general, Singulair este bine tolerat de catre pacienti. Conform studiilor și efecte secundare comentarii, în special în conformitate cu instrucțiunile, sunt rare. Ele apar de obicei sub forma de:

 • reacții alergice - urticarie, angioedem, prurit;
Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Medicamentul poate provoca urticarie.
 • disconfort din partea sistemului digestiv - dureri de stomac. greață, diaree;
 • Tulburări ale sistemului nervos - iritabilitate, dezorientare, agresivitate, oboseală, somnolență, iritabilitate excesivă, depresie, etc;.
 • formarea de hematoame crescut;
 • sângerare amplificare;
 • umflare;
 • tahicardie;
 • dureri articulare.

Supradozaj este posibilă în cazul repetate care depășește standardele specificate în instrucțiunile. Posibilitatea de recepție accidentală a unui astfel de număr este puțin probabil comprimate. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra și să ia medicamentul, întrebați despre semnele de supradozaj:

 • senzație de sete;
 • midriază;
 • somnolență;
 • mișcări involuntare bruște, comise de către diferite grupuri de mușchi;
 • vărsături.

Toate aceste condiții necesită un tratament simptomatic.

Avem echivalente singulare ale substanței active - montelukast. Toate aceste fonduri cu indicații similare, acțiuni, și chiar sistemul de recepție a mecanismului. Cu toate acestea, fiecare medicament are propriile sale caracteristici, astfel încât medicamentul ar trebui să desemneze un medic.

Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Medicamentul trebuie administrat numai la medic pediatru pentru copii.

analogi structurali ai Singulair, utilizate pentru tratamentul astmului bronșic și rinită alergică:

Exista medicamente care au o compoziție diferită, dar are un efect similar de Singulair. Acestea includ, printre altele, Ketotifen - tablete cu aceeași substanță de bază (ketotifen). Înseamnă organismul face un efect antialergic pronunțat, blocând producerea de histamină din mastocite. Indicatii - diferite tipuri de reacții alergice, inclusiv cele care se dezvolta pe fondul dermatitei atopice, astm bronșic. Potrivit pentru tratamentul copiilor de 3 ani și costă o medie de 65 de ruble (ambalaj cu 10 comprimate).

opinii evaluate

Recenzii părinții care tratați copiii lor este singular, iar opiniile medicilor vor furniza informații mai complete cu privire la eficacitatea medicamentului.

Catherine N. mama în vârstă de 2 ani, Anna:

„Când fiica mea a fost un an și jumătate, ea tuși brusc. La început am crezut că copilul meu pur și simplu sufocat. Dar sa dovedit - atac. De atunci, o tuse uscată a devenit partenerul nostru constant. Nu există alte simptome - secreții nazale abundente, temperaturi - nu a fost. Contestat la pediatru, am scris o grămadă de droguri, dar nimic nu a lucrat - situația sa înrăutățit. Problema a mers la spital, unde copilul a pus diagnostice diferite - tuse convulsivă, parakoklyush, altceva. antibiotice erecte. Dar nimic nu a ajutat. Atacurile au devenit atât de sufocantă încât fiica sa nu a putut respira corect, albastru inchis. În cele din urmă, sa dovedit că toate din vina - rinita alergica, sinuzita si amigdalite. Am pus la risc pentru astm si evacuate Singulair (doza de 4 mg) pentru o jumătate rata. Imbunatatire a avut loc aproape de la începutul recepției. Cu toate acestea, după 4 luni fiica mea a dezvoltat o erupție cutanată. De droguri a fost anulat, dar tuse, din fericire, nu sa mai întors. "

Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Medicație ameliorează rapid tuse.

Elena F. mama în vârstă de 7 ani Serghei:

„Fiul meu, dupa ce boala are deja de mai multe ori a ramas tuse lungă. Ultima dată a durat timp de trei luni - dureros nu dau în mod normal, un atac de respirație, fără alte simptome. După trecerea pediatrul testele prescrise ne Singulair si Nasonex. Câteva zile mai târziu, tusea a fost plecat. "

Marienko AA alergolog cu 9 ani de experiență:

„Singulair - un medicament care relaxarea în mod eficient mușchii bronhiilor și previne bronhospasm. În timpul tratamentului cu acest medicament, nu se poate face griji cu privire la ceea ce un copil va acoperi un atac de astm. De obicei, mijloace alternative cu corticosteroizi. Un medicament „sarcină“ a ficatului și a sistemului nervos, iar al doilea - inima. De aceea numesc copiii lor pe rând pentru a da organelor să se odihnească și recupera. Se întâmplă că medicamentul la pacienții tineri au o reacție adversă - în principal sub forma de urticarie. Apoi, este necesar să se anuleze, și pentru a găsi un înlocuitor. "

Singulair pentru copii cu varsta intre 4 mg
Efect secundar - o alergie.

Singulair - pregătirea pe baza montelukast, blocant al receptorilor de leucotrienă. Agent este eficient în tratamentul astmului bronșic și rinită alergică. In timpul terapiei, medicamente și riscul de exacerbare a atacurilor este minim. De obicei, medicamentul este atribuit cursuri de lungă - de la 3 luni. Este bine combinat cu alte medicamente anti-astmatice.

Avantajele includ eficacitatea sa singulară, viteza de acțiune, un circuit de recepție confortabil (doar o dată pe zi), frumos pentru copii sub formă de presă. Dezavantaje - preț ridicat și o listă impresionantă de contraindicații și efecte secundare. Adevărat, acesta din urmă producătorul due diligence parțial - în instrucțiunile date la fiecare reacțiile adverse observate în timpul testării de droguri, chiar și cantitatea minimă de timp determinată.

Oh, și nu uitați să ne pună la Huskies, făcând clic pe butonul din stânga. )