Site-ul copy-paste! Este diavolul ca el este pictat

Să intrăm în atmosfera de construcție site-ului, și de a afla ce ni se spune webmasterul, dacă vrem să facem un site pentru a copy-paste. Du-te la forumul de pe motoarele de căutare, de a crea o temă pe care le-am creat (sau doriți să creați un site web pentru a copy-paste), și a obține o mulțime de răspunsuri a la: interzicerea AGS nici măcar nu încearcă să se miște, o mulțime de bani va părăsi site-ul nu a strălucit, și așa mai departe. d. Este cunoscut, nu-i asa? Apoi m-am gândit, mă întreb dacă aceste webmasteri crea site-uri pentru a se copy-paste, sau auzi de apel, dar nu știu unde este?Puteți petrece o problemă elementare site-uri de top (astfel de subiecte de divertisment), și asigurați-vă că un site-uri de conținut non-unice trăiesc și de a dezvolta. Primul site-ul va lasa subiectul de filme on-line. În caseta de căutare introduceți interogarea „omul ciudat on-line“ deschide site-ul, care este în primul loc în rezultatele căutării:

Copiați filmul pe programul Advego plagiatus și asta este ceea ce vedem rezultatul:

Copy-paste! Cu toate acestea, dacă te uiți la numărul de vizitatori la site-ul pe zi, puzomerki și numărul de pagini din index, devine clar faptul că promovarea copy-paste nu este un obstacol. După ce sa uitat prin paginile acestui site, am văzut că celelalte filme, de asemenea, copiat, dar din alte surse, dar există și unice.

Următorul site este resursa de stiri. Intram în caseta de căutare „știri proaspete din Ucraina“ și deschide site-ul, situat in top 10:

Ia știrile de pe acest site și copiați în același program. Vom obține următorul rezultat:

Din nou, copy-paste! Din nou, de înaltă participarea și performanța site-ului. De asemenea, urca pe acest site, am văzut un cuplu de elemente non-unice.

Deci, ce este secretul de creare și promovare a site-ului kopipasta? Așa cum am scris mai sus, crearea unui astfel de site-ul are, de asemenea, propriile sale reguli.

Prima și cea mai importantă regulă: Niciodată nu copiați conținut din aceeași sursă! Niciodată!Dacă nu doriți ca pe cap a căzut plângeri de la proprietarii de site-urile de la care au un articol, plasati un link catre sursa. Pe site-ul dvs. nu va lovi mult, dar de această ocazie să mulțumesc webmaster.

Materiale de copiere de la site-uri mici și necunoscute.

Poze nevoie pentru a face unic, pur și simplu descărcați imaginea și schimba dimensiunea acesteia. Imaginea nu trebuie să conțină filigrane.

Pentru a promova site-ul, puteți conduce în seopult de serviciu (a se citi articolul, cum de a promova serviciul seopult site-ul), precum și creșterea ponderii de referință pe cont propriu. Link-uri, precum și la promovarea site-ului de obicei, trebuie să cumpere treptat, de preferință, cu resurse tematice. Puteți utiliza serviciul serviciile Rotapost.

În general, și puteți face o bomboane, care ar fi de interes pentru oameni și vă va aduce un profit bun de la site-ul kopipasta.

Ce pot să spun despre acest lucru. Am efectuat un experiment pe crearea de site-uri pe o suprafață curată copy-paste. Există 5 site-uri pentru a copia-lipi pe hosting gratuit pentru care 1500 de pagini în indexul Yasha și Google are de asemenea, un site curat portal dublu singur, de asemenea, pentru 1k pagini în motoarele de căutare, a trăit timp de trei ani și, deși henna nu a încercat să promoveze a asteptat ca sub arcul va acoperi și citi articolul verificat toate în viață, trebuie să ne trezim verifica pe aceste site-uri pentru a promova. -le pe toate poseschalki bine, un maxim de 30 de unicate. dar pentru faptul că au fost mai mult de 100 de backlink-uri pentru fiecare și să rețineți că backlink natural, astfel încât tema cu copy-paste în viață. (Cu toate ca sa fiu sincer din cele 10 site-uri pilot sunt în viață doar 5 rămase în baie Yasha, pentru a sta strâns în Google) poate depinde de subiect, operatorul comercial în toate domeniile, la Yasha și nu vieți comerciale. În general, există ceva să reflecteze. O concluzie se poate face numai atunci când testați toate acestea fel de greu)))

Și de ce ai decis că site-urile enumerate utilizați copy-paste, și nu sunt o sursă primară? Noi nu credem că ar putea avea copia?

Undeva am citit comentarii de seopulte neonorantă. Cred că pe acest site. Sincer, am confuz. Poate Andrew. în orice caz, nu considerăm posibilă copy-paste pentru el însuși. Pot înceta să fie respectate.

Kopipast păstrat Indes Yashka, iată un exemplu: kurshevel.blogspot.ru/ această rasă blozhik doar pentru a afla cum PS pe ea (copy-paste) reacționează.
După cum puteți vedea, în prezența referiri la sursa originală a tot ceea ce este păstrat de-a lungul anilor. Un alt lucru este faptul că miezurile nu au, dar nu am fost rugat să untwist acest blog

Nicolae, destui oameni știu despre ea, care sunt angajate în această „temă“, și completați cu succes copy-paste site-uri. Chiar și eu, în unele cazuri fac. Dar printre începători Există un stereotip greșit „cu privire la pericolele drepturilor de autor absolut.“