Site-ul de promovare-te cum să promoveze un site gratuit

Elementele de bază pe care trebuie să știți pentru a promova site-ul.

Ai tot întrebat, de ce este așa? Da, pentru că are nevoie de un „producător“ a site-ului.
Site-ul este o stea mică, care trebuie să fie mai întâi „foc“, și apoi să mențină în mod constant lumina, astfel încât acesta strălucea mai luminos și mai luminos, și nu a murit afară. Pe scurt, site-ul are nevoie de promovare - optimizare si promovare.


Imediat se pune întrebarea dacă este posibil să se promoveze un site singur? Și ce acest lucru va evolua?
Ca răspuns, putem împărtăși cu tine este atât de prețios de informații cu privire la modul de a promova o resursă on-line
Independent și GRATUIT!

Spune-o dată, fără o anumită experiență va fi greu de făcut, dar este posibil. Urmați sfaturile de mai sus și nu au renunțat după primul eșec - și site-ul dvs. va vizitat în mod constant de zeci și chiar sute de oameni pe zi! Și pentru a face cu adevărat posibil - promovarea, întotdeauna constă din două componente sunt: ​​optimizarea continutului site-ului și de a crește citarea resurselor Internet, de exemplu, popularitatea sa „în ochii“ motoarelor de căutare.
Deci, vom explica pașii, mijloacele și metodele de promovare a site-ului.

Internet Marketing

1. Prepararea nucleului semantic - selectarea interogări de căutare.
Ie de stabilire a listei de cuvinte cheie pentru care va produce progresul.
Puteți utiliza yandex.direct sistem care arată cât de mulți oameni au cerut un anumit cuvânt cheie într-un motor de căutare (denumită în continuare SS), Yandex (ca cel mai popular al SS din România).
Yandex.direct, de asemenea, își propune să vă ajute:
 • în primul rând. pentru a determina formularea unei interogări de căutare. pentru că Puteți alege cuvinte cheie destul de acele cuvinte, care transforma oamenii obișnuiți într-un motor de căutare sau site-ul dvs. va fi găsit de interogări de căutare care au un sens foarte diferit.
  De exemplu, pentru a identifica cheie a expresiei „site-uri de producție“ în loc de „crearea de site-uri.“ oamenii vor intra pe site-ul în căutarea pentru „producția site-ul de tricotaje“. sau chiar mai rău - „producția de mezeluri de site-ul oficial»
 • pe de altă parte. definite cu fraze va ajuta la carne o mai multe cuvinte cheie, deoarece Acesta indică numărul de accesări pe lună.

Sfatul nostru: alege, cel puțin pentru a începe cu, o interogări de joasă frecvență, deoarece cuvinte cheie cu o frecvență ridicată necesită eforturi semnificative profesionale într-un mediu competitiv.

2. Analiza site-urilor concurente.
Mai bine atunci când „cunoaște inamicul în față.“ În plus, este necesar și pentru a putea construi propria strategie de promovare, pentru a împrumuta deciziile de succes concurenților și pentru a evita greșelile.

3. Analiza publicului-țintă site-ul (CA) și Geo-direcționare
Dacă lucrați, de exemplu, în Serpuhov și prestează servicii numai în sudul Moscovei, este mai bine să aleagă interogări în motoarele de căutare cu (de exemplu, de exemplu, în loc de „crearea unui site“. O mai bună de a alege cuvinte cheie georeferențiate „dezvoltarea site-ului în Serpukhov . „“ crearea unui site în Cehov "


Site-ul de promovare-te cum să promoveze un site gratuit

1. SEO - optimizarea site-ului.

Optimizarea site-ul dvs. - o schimbare în conținutul paginilor, astfel încât robotul de căutare funcționează pe un anumit algoritm (de altfel, un algoritm pentru Yandex rescris în mod regulat), care analizează paginile și determină ce poziție pentru a plasa site-ul dvs. în rezultatele căutării, le-a considerat relevante pentru un anumit cerere. Optimizarea textul de pe site-ul poate cineva cu cunoștințe tehnice suficiente pentru a schimba materialele resursei pe Internet.

Exact cum se face textul de pe site? Pentru a scrie corect SEO-text poate solicita serviciile SEO-copywriter, dar puteți scrie singur, respectând anumite reguli:
 • Cuvinte cheie sau o expresie cheie, care este dedicat unei pagini este necesar să fie prezent în titlul paginii (titlu), descriere, cuvinte cheie (cuvinte cheie), din titlu (H1) și în textul paginii. Iar în textul paginii fraze de cuvinte cheie cel mai bine evidențiați cu litere aldine sau cursive. Nu ezita să menționez încă o dată fraza-cheie în text - acest lucru va ajuta robotul pentru a determina subiectul paginii, care rezultă în poziția sa superioară.


Principalii indicatori ai acestui indice sunt TIC - indicele de citare tematic Yandex și PR - Pagerank PS Google.
Toți acești indicatori sunt calculate folosind algoritmi special dezvoltate.

PR caracterizează, de asemenea, „importanța“ a site-ului, și se determină prin calcularea „greutatea“ a paginii (caracteristicile calitative ale paginii), prin numărarea importanța referiri la ea și afectează clasificarea site-urilor în rezultatele căutării pe Google. scară PageRank variază de la 0 la 10. Puteți lipi în jurul valorii de o gradație: PageRank între 4 și 5 - cel mai tipic pentru cele mai multe site-uri de mediu „avansare“. 6 - foarte bun site-ul "promovat". PR 7 - valoarea de aproape imposibil de găsit pentru o varietate de site-uri web, dar uneori există, de exemplu, în acest moment, site-ul Wikipedia Rusă. Trebuie remarcat faptul că PR - indexul lui. referindu-se nu la întregul site-ul ca un întreg, dar pentru fiecare pagină. La aceleași resurse de Internet pot fi pagini cu diferite PR.

Sugestie: Luați în considerare ce site-uri sunt angajate în activități legate în mod direct sau indirect, concentrați-vă toată atenția pe obtinerea de link-uri de la ei. Nu doriți să puneți pe pagina linkurile concurente? Dar, noi credem că nu te superi pentru a oferi un link către un site de subiecte similare, care își exercită activitatea sa, de exemplu, pe teritoriul Khabarovsk. Sau, să presupunem că vinde un kit de cusut, atunci s-ar putea pune un link către un site care vinde, de exemplu, o carte despre cusut.

 • Și să profite de metoda cel mai cunoscut, înregistrați pe site-ul la directoare și directoare private. cataloage închise - acest lucru este atunci când există este accesibil numai pentru bani (cantitate foarte mică).
  Deși această metodă a primit popularitatea sa ca cel mai rapid mod de a ridica „greutatea“ a site-ului, el a trăit mai mult decât ultimele sale zile. Pentru motoarele de căutare este doar „gunoi“, care au nevoie pentru a arunca departe și așa sunt din ce în ce „banyat“ site-uri directoare. Cu toate acestea, această metodă este încă în viață în zilele lor, și așa trebuie să fie. Prin urmare știință de carte „rula“ pe site-urile directoarele pot aduce rezultatele lor mici.
  Însăși procedura de înregistrare în directoare nu este dificil, mai degrabă mai plictisitoare. Cu toate acestea, ea are mai multe capcane, deoarece pentru utilizarea anumitor metode de promovare pe Internet, site-ul poate „ban“.

Nu este necesar să se înregistreze în toate cataloagele într-un rând în cantități nelimitate dintr-o dată.
Imaginați-vă dacă în aceeași zi, atunci când crawler de indexare a descoperi o mulțime de noi link-uri către site-ul tau. Și el trebuie să „gândească“? Desigur, aceasta consideră că sistemul de căutare de date link-uri înșelăciune și manipulare a rezultatelor sale, în scopul de a conduce până la poziția de site-uri în rezultatele căutării și, în schimb, pentru a stimula site-ul dvs. în rezultatele căutării, dimpotrivă, va reduce. Sau, chiar mai rău, nu găsiți site-ul dvs. în rezultatele căutării, ca el va aruncat pur și simplu din SERPs (interzis)

Inventeaza o descriere semnificativă a site-ului, mai degrabă decât un set de fraze-cheie.
Dacă plasați în calitate directorul „alb“, este de obicei moderat. astfel înainte de a plasa informațiile de pe site-ul dvs., directorul de moderator vezi personal descrierea site-ului, și, uneori, site-ul în sine și nu va tolera spam-ul în catalogul său.

Asigurați-vă cât mai multe descrieri diferite și nume pentru resursa dvs. de internet.
Să presupunem că v-ați înregistrat pe site-ul în sute de directoare diferite, folosind aceeași descriere a site-ului, și ca urmare a primit sute de link-uri identice. Mi-e teamă că robotul nu „apreciaza“ munca ta apreciat. Mai degrabă, chiar și după cum a estimat, dar nu în favoarea ta. El pur și simplu „se lipesc între ele“ toate aceleași o sută de link-uri într-o singură.

Apropo, asigurați-vă că pentru a include în numele site-ului dvs. în timpul înregistrării, cuvinte-cheie.

Nu utilizați link-uri ascunse.
pe pagina ta. Motoarele de căutare importante vor observa acest lucru imediat, credem că nu trebuie să li se reamintească că nu le place.

3. Asigurați-un site web pentru oameni

 • Pune pe site-ul dvs. materiale interesante pentru utilizator. Și, dacă lucrurile dvs. este într-adevăr interesat de vizitatorul, se va adăuga la „Marcaje“ (interesante pentru a citi) sau plasate pe resursa cu referire la sursa. Și pentru a atrage vizitatorul pentru a adăuga site-ul la favorite, selectați link-ul special de pe site-ul „Adauga la favorite“ sau „Semn de carte“.
 • Actualizați în mod regulat informațiile de pe site. Mesaj știri și comentarii, instalați un forum sau o carte de oaspeți, unde vizitatorii puteți pune întrebări. Puteți organiza și buletine informative și materiale noi care apar pe site.
 • Păstrați feedback-ul vizitatorilor. " Încercați în fiecare zi pentru a căuta forumuri, cărți de oaspeți, e-mail, și să răspundă la întrebările vizitatorilor. Aranjați sondaje să cunoască opinia vizitatorului, și va crea impresia de comunicare pe care el ia parte la dezvoltarea site-ului dvs., ar fi așa de bine. Puteți aranja chiar și un concurs cu premii mici. Și apoi unele. :-)

Am vorbit pe scurt despre modul de a promova resursa online. Dar nu trebuie să uitați că aveți nevoie de vizitatori este direcționat. viitori clienti. Desigur, puteți promova site-ul dvs., crește traficul de până la 1000 de persoane pe zi, dar acest lucru nu este vizitatorul. Acest vizitator - care nu a fost, care nu a venit înapoi, care nu trece prin site-ul dvs. pe prima pagină ...

Ai nevoie de o promovare?

Prin urmare, principalul lucru pentru a găsi vizitatorul său și interesul său în ceea ce-l ofera, transforma in clientul tau. El are nevoie de tine, și ar trebui să devină necesar să-l.

În acest caz, rămâne o amintiri bune și calde ale resurselor Internet, acesta va începe să recomande „un site bun„prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră vă va menționa pe forumuri, adăugați la link-ul de pe pagina lor de a împărtăși cu alții.