Site-ul de promovare-vă în cinci faze

I lucrez pe un site, cu atât mai convins: fără conștient promovarea site-ului este sortită frecvență redusă. Puteți scrie articole foarte interesante și utile, dar motoarele de căutare nu este suficient, au nevoie de SEO. singur site-ul de promovare este destul de justificată și este posibil, după cum arată practica mea.Dar chiar și în acest caz, veți obține următoarea imagine: în timp ce în fiecare zi a scrie articole, veți avea o mulțime de vizitatori, dar odată ce ia o pauză - RAPIDE de participare va scadea, poate fi practic zero.

De aceea, eu cred că cel mai bun trafic - este traficul de la motoarele de căutare. Deși aici există dezavantaje, dar câștigă pe un astfel de trafic este mult mai ușor, iar calitatea site-ului și a articolelor nu există nici o cale critică. Omul a venit și a plecat, poate pentru totdeauna. Și nu-mi pasă ce crede el despre tine și site-ul dvs., ați atins obiectivul.

Site-ul de promovare-vă în cinci faze
Astăzi, există o mulțime de firme și comercianți privați, care oferă servicii pentru a promova site-ul. Dar, dacă aveți un pic de timp și dorință, puteți promova site-ul dvs. și de tine. Va trebui să muncească din greu, și să învețe chiar mai mult, dar te va salva o mulțime de bani și vor dobândi abilități excelente. În cazul în care pentru a începe promovarea cu propriile mâini?

promovarea site-vă în cinci etape.

Aici sunt primele două situații: site-ul deja și tocmai ați scris și articol despre SEO nici măcar nu se aude. A doua situație - este atunci când site-ul este încă în planurile pe care doriți să le pună în aplicare în curând. Cum de a promova un site singur? În cele cinci etape majore în TOP.

Prima fază a site-ului de promovare - selectarea cuvintelor cheie.

Dacă aveți deja un site web, atunci cea mai bună opțiune de promovare - este de a afla ce interogări de căutare site-ul dvs. are deja ce poziție asta. Pentru a face acest lucru trebuie să se uite la statisticile site-ului, cum ar fi Yandex secțiunea metrică de expresii de căutare.

Site-ul de promovare-vă în cinci faze

Aici vei gasi fraze care au găsit deja vizitatorii site-ului. Cel mai probabil, la aceste fraze nu sunt pe primele poziții, și sarcina dumneavoastră este de a le aduce la partea de sus. Cel mai important, nu este o frază goală, căci este oameni reali vin. (Aceste fraze au în Yandex și Google webmasteri este că, dacă nu utilizați statisticile acestor motoare de căutare). Mai multe statistici pot fi găsite în serviciul de cuvinte XTOOLS.

Pentru a face acest lucru, vom trage toate frazele de căutare și de a le conduce în programul Key colector. I-am cumpărat acest program pentru $ 50 și vă va sfătui. Dacă nu doriți, și voi toți trebuie să faceți acest lucru o dată, puteți comanda serviciul de la unul care are acest program (de exemplu, I)

Site-ul de promovare-vă în cinci faze

Selectați numai acele cereri care au acest număr de intrări directe în luna 100-5000 - nu este atât de puțin, și nu atât de mult să pătrundă în partea de sus.

Acum, aceste fraze sunt de conducere a programului și a vedea prețul clic în Yandex Direct. Găsiți fraze care au un preț pe clic de la 1 rublă, alții părăsesc rezerva, atunci putem avansa atunci când nu va fi nimic de a face.

Acum, din nou, condus în program numai fraze și folosirea aceluiași program, uite, ce pozițiile ocupate de aceste interogări în motoarele de căutare Yandex și Google - alte motoare de căutare nu pot fi ignorate, deoarece cota lor este foarte mică în RuNet.

Ei bine, ne-am calculat expresiile de care aveți nevoie pentru a le conduce acum într-un fel de serviciu pentru a monitoriza dinamica pozițiilor în fiecare zi, din moment ce pentru a face acest lucru programul nu este întotdeauna convenabil. Folosesc SetLinks de serviciu.

Site-ul de promovare-vă în cinci faze

Acum, avem nevoie pentru a determina ce pagină a site-ului nostru este relevant pentru nevoile noastre. Dacă utilizați cheia colector, atunci vă va arăta paginile relevante în timp ce închirierea de posturi.

A doua fază de promovare a site-ului - lucra cu texte.

Pentru a începe cu textul editări care nu sunt optimizate. Ia articolul specific și acele cereri, pe care l-am găsit. Cea mai mare cerere trebuie să fie numele ei și propria sa nevoie de a intra în titlu, după ce a adăugat la sfârșitul unui cuplu de cuvinte pentru frumusete.Alte cereri sunt armonios inserate in articol, incepand cu minimul si la cele mai competitive.

După cum arată practica, nu este necesar să se repete cererea in articol de două ori, în caz contrar acesta va fi interpretat ca spam de căutare cel mai probabil. Ar fi, de asemenea, foarte util la solicitările cele mai competitive prima pagina a ziarelor H2 și H3.

Este foarte util pentru a introduce cuvinte cheie în ALT și titlu imaginile din articol, acesta va da trafic suplimentar de la căutarea imaginilor.

Ei bine, procesare de text este terminat, articolul poate mișca acum.

Promovarea site-ul de singur cuvânt cheie.

Acă a face un site web de la zero, va trebui să alegeți cuvintele cheie potrivite pentru articolele viitoare, sau alege imediat înainte de scrierea de fiecare dintre următoarele, așa că am făcut. Promovarea site-ul de lucru obligatoriu de cuvinte cheie, putem spune că este jumătate din bătălie. Căutați cuvinte este necesar, astfel:

1. PARS predicții de la toate motoarele de căutare.

2. Se determină frecvența de interogări de potrivire exactă „!“.

3. Ne rezervăm doar fraze cu o frecvență de 3-50.

4. Cererea cea mai competitivă devine numele articolului, restul frazei este introdus în text ca articol scris.

de obicei, am copia toate cererile direct la textul articolului, de mai jos, și să le taie ca din acest scris și se introduce în text. Astfel am satura cererile de articol pe care într-adevăr oameni de tip în motoarele de căutare. REGULA - fiecare cerere solicitare după subtitluri cazare de bun venit.

Puteti vedea toate acestea pe exemplul din acest articol, pe care am scris pe acest principiu.

A treia etapă de promovare a site-ului - perelinkovka articole.

Există mai multe teorii diferite de pe site-ul reconectării corect, dar puteți face totul mai ușor: pentru a deveni un donator trebuie să facă referire la articolul promovat, și nu invers.

Toate acestea ne-am aflat în prima etapă.

Cum reconecta pentru a produce?

Să presupunem că avem nevoie pentru a pompa acest articol. Aici fraza-cheie „promovarea site-ului.“ Așa că am nevoie pentru a găsi acest articol online care Yandex și Google consideră relevante pentru interogare. Cum să-l definească?

Yandex deschis și în cazul meu, am introduce o interogare de căutare: site-ul: zmoe.ru promovarea site-ului. Acum deschidem toate articolele pe care ne-a arătat Yandex, și a subliniat cuvinte pentru a se leagă de articolul principal.

Site-ul de promovare-vă în cinci faze

Munca este plictisitoare, dar este un foarte important și util pentru promovarea site-ului. Acum trebuie să meargă în afara promovării.

Aici este mai bine să nu creeze propriile grupuri și pagini, așa cum se rostogolesc afară nu va fi ușor, și pentru o lungă perioadă de timp, este mai bine să găsească o comunitate și un grup de 1000 de oameni de pe site-ul dvs., desigur, și pentru a posta anunțuri de articole. Pentru a nu fi considerat un spammer, ar fi bine să participe la acest mic unele discuții. Ce site-uri sunt potrivite pentru acest cel mai bine?

Vkontake, Odnoklassniki, Google plus, Twitter, My World, LiveJournal, cluburi Yandex VkruguDruzey și așa mai departe.

A cincea etapă de promovare a site-ului - cumpărare link-uri.

În scopul de a promova într-adevăr site-ul dvs. în partea de sus fără a cumpăra link-uri este încă foarte dificil pentru cineva care nu scris și vorbit. Dar totul de a face cu mintea, nu pentru a trage bani la conducta, sau mai rău nu este de a obține filtrul de motoarele de căutare.

Cumpărarea link-uri este cel mai bine pe piețele bune, să nu se grăbească ieftinătate pe care s-ar putea părăsi lateral. Vă recomandăm aceste schimburi: la Yandeksipod Google. Pentru cel mai bun efect, puteți utiliza schimburi articol, dar atunci trebuie să scrie sau să cumpere un articol, și pentru a insera un link către dumneavoastră. Dar, în acest caz, veți obține exact ceea ce aveți nevoie. Aici am recomanda acest lucru. Acest lucru și acest schimb. Toate sunt bune, pentru a alege aroma și culoarea.

NU folosiți același text ancora de mai multe ori, fiecare sub propria link-ul ancora. Ca o ancoră trebuie să utilizați cuvintele cheie pe care l-am prins de la bun început și sunt introduse în articol. Dar, cel mai probabil, nu vor fi de ajuns, așa că le folosim, dar în cazuri diferite și forme de cuvinte.

Pentru webmasteri care vor posta un link, este necesar să se facă astfel de cerințe:

Acum este necesar să se monitorizeze poziția site-ul dvs. și de trafic în creștere. Dupa cum se poate vedea nimic magic, dar un pic de cunoștințe și o mulțime de muncă grea. Dar, în acest caz, rezultatul este garantat!

Da, puteți cumpăra cu siguranță și de închiriat link-uri Sape sau Mainlinks, dar poate fi periculos dacă se calculează motoarele de căutare (și ele vor fi detectate), acesta poate fi efectul opus. Deși aici, de asemenea, toate în mod individual, deoarece motoarele de căutare sunt foarte părtinitoare: tinerii sunt site-urile sunt foarte greu, dar pentru bărbați vechi și foarte Iertarea pe mulți rândul său, un ochi orb.

legea junglei funcționează în SEO: care a trăit mai mult, de fapt, mai mult și dreapta :) Să ne supraviețuiască vârstei atât prin „ttsat“, ne-am permis prea mult.

Îmi place de joc? Ia-COD. a pus pe site-ul dvs. și de a îmbunătăți factorii de comportament!

Webmasteri Sfat: Capacitatea de a câștiga de pe Internet - aceasta este doar jumătate din luptă, cealaltă jumătate - este abilitatea de a încasa bani electronică PROFITABILA. Aici este o lista cu card bancar off-shore, pe care o puteți retrage bani și apoi trage-le cu facturi clare:

2. AdvCash - o banca offshore este situat în Belize, puteți deschide un cont în dolari, euro, lire și ruble.

3. OkPay - O companie offshore inregistrata in Insulele Virgine Britanice, puteți deschide un cont în dolari, euro și ruble.

4. Payeer - Sediul acestui sistem de plată este în Georgia, nu poate fi, de asemenea, un cont în dolari, euro și de ruble.

În toate cazurile, puteți comanda un card bancar, care va fi trimis prin poștă. Ai activa și du-te la bancomat pentru a retrage bani! Tarifele se uita la site-uri ale sistemelor de plăți.

meu de hosting recomanda!

Site-ul de promovare-vă în cinci faze

Sfat zilei: Dacă doriți să recupereze o parte din costurile cu achiziționarea în magazin on-line, asigurați-vă că pentru a utiliza unul dintre serviciile Cash Back:

1. EPN - cashback mai de încredere (AliExpress, OZON, ASOS și BANGGOOD)

2. Alibonus - cashback mai generos pe Aliekspress, a reveni 10%

3. LetyShop - cel mai mare număr de magazine - 842 magazine!