Site-ul oficial Lazarev Sergey Nikolayevich

Site-ul oficial Lazarev Sergey Nikolayevich

Serghei, vă mulțumesc pentru ceea ce mananci!

Si atat de calm pe care le ai! Faptul că există o persoană care este dispus să ne comunice o idee importantă, în ciuda imperfecțiunilor noastre și de multe ori incapacitatea de a înțelege la început, și chiar timpul douăzecilea.Rămâi sănătos! Vă mulțumim!

Mai recent am început să se uite role S.N.Lazareva.

Recunoscător lui Dumnezeu pentru că mi-a trimis. A început să înțeleagă cum să ierte și să meargă de resentimente, durere, fizică și mentală.

Curățarea a fost, așa cum am înțeles că a fost într-un fel de rău. Și agitare, și atacurile au fost, dar știu că mă forța înapoi.Modificări în viața ta personală încă, dar aici trebuie să se bazeze în întregime pe voința Domnului. De dragul iubirii lui și pacea lumii sunt de acord să trăiască fără pereche.

Să fiica să fie fericit. Ea, de asemenea, ascultă SN și încearcă să lucreze pe ei înșiși.

Mi-ar plăcea să participe la seminarii SN Dagestan, dar este puțin probabil să vină.

Întrebări, desigur, foarte mult, dar, din păcate, răspunsul va fi să caute semnele lui Dumnezeu pe care El dă, și să asculte sufletul.

Vă mulțumesc, Serghei, pentru munca ta. Tu - mesagerul lui Dumnezeu.

Slavă Domnului pentru tot!

Bună ziua, dragă Serghei și toți cititorii!

Acum am un bun plătitor de locuri de muncă, un apartament ipotecar. Dar principalul lucru - m-am căsătorit. Soțul meu este mai tânăr decât mine pentru un cuplu de ani, o foarte frumos, liniștit.

Deși nu există nici o sarcină - luna a 6-a căsătoriei. Și sunt 39! Mă tem că nu am timp pentru a da naștere și crește copiii. Acum, un pic confuz, dar sper că Dumnezeu ne va acorda copiilor sănătoși.

DEAR Serghei! Vă mulțumim pentru căutarea dvs. pentru înțelegerea structurii lumii. Am să te ascult și să înțelegeți că eu nu sunt singur în căutarea lor.