Site-ul pentru copii - copii isteti

Aplicație - este una dintre activitățile preferate ale copiilor. Un copil cu mâinile sale creează capodoperele sale, este primii pași în creativitatea copiilor. Toate meșteșugurile făcute cu propriile mâini, să păstreze. Toate semn de aplicare, ceea ce indică vârsta copilului și faptul că el a vrut să-i înfățișeze, fă-ți un album suvenir „creativitatea pentru copii de copilul meu.“Pe această pagină veți găsi o varietate de aplicații diferite. Prinderea cu copilul, nu uitați să-l sun pe numele tuturor formelor geometrice, astfel încât nu va observa modul în care copilul va învăța repede toate formele geometrice. În plus, cifrele de culoare apel paralele (în limba rusă, iar în cazul în care copilul este mai mare, este posibil și în limba engleză). Vezi cât de multe lucruri utile se poate face prin joc cu copilul.Pentru a descărca imagini, faceți clic pe imagine, desenul se deschide într-o fereastră nouă, apoi faceți clic pe butonul mouse-ului dreapta imaginii și selectați Salvare.

Dacă aveți o imprimantă, puteți imprima o aplicație gol pentru o culoare, apoi se taie și utilizate pentru aplicații. Dar, cel mai bun din toate semifabricatelor pentru a face aplicații de hârtie colorată, atunci aplicația va fi mult mai atent.

În cazul în care copilul este încă mic, apoi Appliqué face împreună, iar atunci când copilul este mai mare, aveți posibilitatea să-i dea o sarcină - punerea cererii de probă, să nu mai vorbim face aplicea.

Colecția de aplicații vor fi actualizate în mod constant, așa încât urmăriți.