Spitalul de Copii din România, a FGBU nostru spital

Fondator competențe exercitate de Ministerul Sănătății din România.

BIN - TIN 1027700254394 - 7728020823.

Copii din România Spitalul Clinic (RCCH) a fost deschisă în 1985. Astăzi este cea mai mare din România copil complex spital multidisciplinar la 1025 de paturi, dotate cu echipamente de diagnosticare si medicale moderne. În pereții spitalului primesc anual asistență medicală de înaltă calitate pentru mai mult de 18.000 de copii din toate regiunile din România, CSI și țări străine, care se realizează mai mult de 7000 de operații.Spitalul are un potențial terapeutic și de diagnostic puternic. În structura sa include 30 de departamente specializate în toate domeniile de pediatrie si chirurgie (cu exceptia neonatologiei, cardiologie si chirurgie cardiaca) si 20 de departamente paraclinici și servicii. Material modern și baza tehnică a spitalului nostru ne permite să rezolve cele mai complexe probleme în furnizarea de asistență medicală foarte specializată pentru copii, inclusiv high-tech extinde tipurile de asistență (VPC). In fiecare an, FMP este mai mult de 6,5 mii de copii bolnavi la 15 profiluri.

C De la deschiderea în spitalul nostru au fost tratati peste 300.000 de copii, mai mult de 120 de mii de operații.Spitalul introduce în mod constant cele mai noi metode de diagnosticare, tratament și reabilitare.

In diagnosticul metodelor utilizate pe scara larga de ultrasunete a organelor interne, Doppler, imagistica termica si computer tomografie, imagistica prin rezonanta magnetica, radiologie, angiografie, endoscopie. Folosind metode moderne de biochimice, clinice, citologic, studii imunologice, diagnostică funcțională, neurofiziologie.

Tratamentul se realizează în diverse domenii de asistenta medicala pentru copii: transplanturi de măduvă osoasă și rinichi, Reconstructiva si microvasculare tehnici chirurgicale, chirurgie orala si maxilo-faciala, neurochirurgie, traumatologie, chirurgie toracica, oncologie, ORL, proctologie, oftalmologie, chirurgie cu raze X, ginecologie, oncologie, nefrologie, gastroenterologie , neuropsihiatrie, imunologie, genetica, dermatologie, endocrinologie.

Spitalul nostru - un centru educațional și de cercetare majore pe baza cărora există 14 departamente ale Universității de Stat Român, 2 Departamentul al Academiei Române Postuniversitare Educației, Departamentul de Medicina Reproductiva si Chirurgie FDPO MSMSU. De-a lungul ultimilor 5 ani, pe baza spitalul nostru au fost instruiți aproximativ 1.200 de stagiari, rezidenti clinice, stagiari postuniversitare. Spitalul nostru este de lucru cu centre de cercetare de top din România, cu clinici și în străinătate.

RCCH este vizita servicii de consultanță în regiunile Rusiei. Echipe de specialiști în diverse domenii a fost să inspecteze copii Murmansk, Pskov, Novgorod, Smolensk, Bryansk, Tula, Kaluga, Tambov, Kostroma, Tver, Vologda, regiuni Kaliningrad, Republica Buryatia. Vizualizat de peste 35 de mii de copii mai mult de 6 mii trimise de spitalizare în spitalul nostru si alte spitale federale din Moscova.