Spitalul de Copii din România (de RCCH) - 284 medici, 159 comentarii Bucuresti

Copii din România Spitalul Clinic (RCCH) din Moscova - a țării cel mai mare complex de spital de copii multi-disciplinare, a cărui structură funcție: policlinica consultativ, spital cu 30 de departamente specializate în fiecare domeniu de pediatrie si chirurgie, 20 de unități paraclinice. De asemenea, pe baza de spital care funcționează școlile secundare pentru copiii care urmează un tratament pe termen lung.Pentru Spitalul de Copii din România se poate ajunge de la stația de metrou „Belyaevo“ (prima masina de centru) cu autobuzul №248, №145 stație de autobuz „Leninsky Prospekt, spitalul nostru“; de la stația de metrou „Southwest“ (transport 1-y din centrul) autobuze №144, 720, pentru a opri naveta №22 „Spitalul de Copii“; de la stația de metrou „Konkovo“ (ultima mașina de centru) cu autobuzul №145, №248 de transfer de la stația de „Leninsky Prospekt, spitalul nostru.“

Medicii (284)

Adăugați medic

  Kulaev VD

  7 comentarii
  chirurg pediatru, urolog
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Spitalul de Copii din România (de RCCH) - 284 medici, 159 comentarii Bucuresti

  Nycolaev VV

  5 comentarii


  urolog pediatru, chirurg pediatru
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Piliya S. V.

  2 comentarii
  neurolog pediatru
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Abdullaev F. K.

  5 comentarii
  chirurg pediatru, urolog
  Leninsky Prospekt, d. 117

 • Kozyrev GV

  7 comentarii
  urolog
  Leninsky Prospekt, d. 117

  Comentarii (22)

  în urmă cu 29 de ani, fiica mea operat profesor Stepanov E. participarea la medic Luca Viktor Aleksandrovich. De-a lungul vieții sale, îmi amintesc și să le mulțumesc infinit! A fost o operațiune complexă - un chist de canal biliar comun, și nu există nici simplu și. Acum am o fiică adultă - judecătorul Federației Ruse. Nepoata timp de 6 ani. Un imens vă mulțumesc mamei și căciuli pentru ei. Noi Kazan.

  Toată viața mea, voi da datorită traumatism cranian Kuzina Aleksandra Sergeevicha și Makhrova Lev Alexandrovich! Ele sunt, la un moment dat, a salvat perie fiul meu!

  Spitalul decente (sunt mai rău), a fost bine primit. Medicul curant Vasilev I. G. - specialist excelent, stie afacerea lui. Ca un om decent (de altfel, singurul unul dintre ceilalți). Nu vom întâlni aceste neurochirurgi. Asistente tinere, raportul dintre așa-atât, care încearcă să încerce, dar se pare rău. Despre spălarea pardoselilor, în general, o altă poveste. Deci, singurul lucru pe care mi-a plăcut în acest spital - un neurochirurg. Vă mulțumesc foarte mult, ai mâinile de aur!

  Mergem la spital timp de 10 ani in cadrul Departamentului de Urologie. Vreau să-și exprime recunoștința față de medicul nostru preferat! Medicul nostru Kulaevu Vladimiru Timurovichu, șeful Fuad Kemalovichu, chirurgie profesorul Nikolaevu Vasiliyu Viktorovichu și tot personalul medical, inclusiv matroană Natalyu Leonidovnu! arcul scăzut pentru tine și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  clinici similare

  Spitalul de Copii de Boli Infecțioase №6

  89 comentarii
  În al treilea rând Likhachevsky Pereulok. 2 "B"

 • Spitalul de Copii de Boli Infecțioase №4

  10 comentarii
  Str. Cele mai multe academice, d. 28