Spitalul de Copii Regional (districtul Kalinin)

Cost:
Politica MHI
Condiții de viață:
Separarea DSO.
Renovat, foarte cald în camere.
Am fost la un copil de trei ani, o asistentă medicală de la intrare a arătat la pat net fără o saltea (și apoi se spune un lift) in camera pentru mamele, ca copilul a cerut să pună într-o altă cameră de aglomerat, unde patru mame au fost cu copiii lor în patul de fier ruginit pentru copii, situat lângă chiuvetă . I-am spus ca copilul meu să doarmă separat, și mai ales într-un astfel de pat nu este (avem somn lung în pat adolescent, iar aceste bare de protecție de fier teribil provocat panică și hohote), a cerut un pat normal, în cazul în care voi dormi împreună cu fiica ei, și separat pentru un copil nu am avut ce am otvetili6 este ultimul loc nu nravitsya- scrie eșec și se lasă.


Dupa ce am vorbit cu capul (aproximativ o femeie de multe ori adus la lacrimi de atunci) sa decis să se stabilească în camera noastră, unde se afla o mama cu copilul ei și a avut două paturi disponibile (!) (Mai târziu am văzut erau la birou și o casă complet goală). Ideologia a capului - copil gospitaliziruem de până la trei ani, noi oferim loc de întâlnire pentru mama mea, și mai în vârstă, care nu se bucură că oferta, plus obligat să se spele, nu numai Ward de soia, plus două camere, în cazul în care sunt copiii, adolescenții și coridor.
Examinare / tratament:
Examinare.
Medicul de la anchetele inițiale de examinare a subliniat planul, dar cum inconsistente acesta rulează! Ceva ce poate fi luat dintr-o dată, nu se face, de a avea încă o dată traumatiza copilul (și, aparent, o tactică comună în birou - multe mame se plâng).
a placut:
Raportul tinerilor medici pentru copil și mama. Educator în sala de jocuri se ocupă de adolescenți.
Neapreciate
atitudine Oribil, nepoliticos a personalului față de pacienți, în special în cap, că toată lumea se teme și se leagă doar să-l.
Condiții de viață - bufet trebuie să meargă fără un copil (mame cu copii sufera - nu pot părăsi screamers), în cazul în care come-trei ani, împreună cu mama ei - atât expulzat! în departamentul de două posturi, unul în cazul în care copiii fără mame, și în al doilea rând, în cazul în care cu mamele lor.

Cost:
1130 pe zi pentru Casa
Condiții de viață:
Excelent. Prima zi am fost în Casa gratuit - o alta mama si fata acasă pentru copii, există, de asemenea, bine, dar dacă am fost un copil, sau mai în vârstă sau mai încet. Eu cred că nu explică faptul că, atunci când ceilalți copii a mers la culcare, de asemenea, trebuie să se întindă și să închidă ochii. În termeni de zi cu zi destul de bine.
Apoi sa mutat la taxa. Au fost deja descrise în detaliu condițiile, confirmă tot ce este.
Examinare / tratament:
Intins pe compartimentul somatic. Am examinat de un gastroenterolog în ocazia problemelor de digestie. Am făcut o mulțime întreagă de teste, ecografie, ECG, EGD. Am fost evacuate după 6 zile!
a placut:
Într-adevăr a placut spital, atitudine, mare gastroenterolog - Kalinina Ekaterina Yurevna. Probabil mai bine, și doresc era imposibil. Am studiat întreaga hartă și de la acestea, chiar și a cerut toate testele vechi, care au fost conservate. I-am explicat totul foarte accesibil. Nu m-am aștepta ca în medicina noastră există astfel de medici.
Neapreciate
Ei bine, deja menționat aici, că copiii de la orfelinat au un loc de a fi, iar dacă acestea sunt cu tine în cameră, trebuie să aibă grijă de ei. Am copil mai agitat și eu doar fizic nu ar fi în stare să facă acest lucru, a fost un alt argument în favoarea unei camere separat.
O alta nu-i plăcea că nu poate fi cu copilul să intre în sala de mese, adică tot timpul pe care am fost în picioare în linie la sala de mese, a strigat o ușă de cameră. La sfârșitul adevărului, obișnuiți.
Nu-mi plăcea managerul. separarea tot timpul permite în sine să aducă, sentimentul că am fost din nou în școala sovietică, și tu ești o fetiță, și ea - profesor.
Dar pentru tot ceea ce este bine făcut, și în procedura de birou ei și oamenii sunt de lucru foarte bine.

Cost:
liber, în conformitate cu politica
Condiții de viață:
Departamentul de chirurgicale. Curat, frumos și confortabil. Camera №10, în care pune fiul meu, curat și bine dotate, 4 paturi. În toate saloanele ferestrele. În hol există o sală în care copiii se uita la televizor în timp ce stau pe canapele, există, de asemenea, o expoziție de creativitate pentru copii. Un loc de joacă pentru copii, dar în timpul șederii noastre a fost închis, deoarece profesorul a fost în vacanță. Frigider Unul pentru toate ramură și ceai prea. Există 2 Camera de lux. Toți copiii sunt foarte prietenoși unul de altul, de la departamentul sunt o atmosferă foarte plăcută și caldă.
Examinare / tratament:
Pentru chirurgie (inghinala si hernie ombilicala) a semnat în această săptămână, a mers pentru o zi. Am trecut toate testele în același loc (contra cost). Medicul a examinat după internare și programată o intervenție chirurgicală. În ziua de X în dimineața nu am mânca, și ne-a luat doar o oră 13-30 adus, de la fiul anestezie sa mutat cu ușurință, dar pune întotdeauna motaie. Am vrut să mănânce numai 18-00. Nu vomita. Seara, am făcut o durere de eliberare și a adormit. A doua zi, după examinarea a fost externat. Suturile sunt îngrijite, „autocolante“ curat, totul este bine. Șeful operat max Sergeevich- om foarte bun și un fel, un medic competent și experimentat (colegii review-uri). Suntem extrem de recunoscători pentru el!
a placut:
La fel ca tot personalul, chiar doamna de curățare a apelat la copii, „mei buni“ copii mici care stau la asistentele de pe mânerele de pe postu- studiat computerul lor). Medicii sunt un fel și calm, nimeni nu plimbari mame, în cazul în care unul dintre ei a strigat în timp ce copilul a fost o operație, o asistentă medicală a încurajat. spital alimentar, dar tolerabil. Dar mame si tati nu se hrănesc (pentru noi cu copilul culcat tata, dar eu, de asemenea, ar putea fi acolo toată ziua, atunci puteți ușor prin camera de urgență pentru a ieși, nimeni nu a expulzat forțat).


Neapreciate
Nu mai.

Cost:
1130r.
Condiții de viață:
Ne pune în departamentul somatică din episcopia privat. În Casa de reparații bun, TV, dulap, 2 noptiere, un birou și ceai e. cântare pentru copil, chiuveta. Camera undeva 11-12m.kv.
Camera (3) Plătit sunt într-o separat „cutie“ / coridor. În pasajul 1 și 2 canapea scaun pelenalnik, televizor, frigider. Trei camera WC, cu încuietoare. Există cabină de duș și un uscător de + bazine de haine.
Examinare / tratament:
Examinare.
a placut:
Mi-a plăcut condițiile de viață. Med. Personalul este prietenos, și nimeni nu a fost grosolan la toate întrebările mele cu răbdare multe răspuns.
Neapreciate
Nu există negative la toate! Singurul lucru care poate fi observat din contra ca un fel de fereastră-cruci (închisoare). Dar te obișnuiești cu el în ziua 3. La ferestre orbește strâns.

Cost:
liber, în direcția
Condiții de viață:
Condițiile de viață sunt excelente. WC Normal, duș, Camera confortabilă, canapele în hol, unde puteți sta, de masă spațioasă, frigider în coridor. Mâncarea este bine, copilul, și am mâncat. cameră pentru copii cu o mulțime de jucării și un televizor care arată desene animate. Are totul pentru a trai bine!
Examinare / tratament:
A sosit luni pentru marți au fost atribuite teste și asistente medicale uitat să ne aducă la lista. Aceasta este o zi pierdută Lain. Dar apoi toate de cercetare a reușit să facă timp de 3 zile, în loc de 9 promis decât foarte multumit.
a placut:
Asistente medicale, medici, dar toate le-a placut!
Neapreciate
Șef de departament (situată în DSO) Coana numit „Gestapo“, dar să fiu sincer, toate cerințele sale sunt justificate. Cu toate acestea - se bolnitsa.Tak că, chiar și nu un minus cred.
Mulți au fost indignat de faptul că mamele sunt obligați să se spele saloanele lor, nu se văd în această complexitate, deci din nou, nu cred că un minus.
El a rămas în aceeași cameră cu o fată de la orfelinat. Ea a avut grijă de ea cat si pentru copilul tau - săpun, a schimbat hainele, se spală hainele, își șterse fundul ei, și a scos oala, se joace cu ea, a dus la procedura. Din nou, mamele au fost revoltat, așa că am fost „închis“, aceste taxe. Și n-am crezut că o fac la fel ca și faptul că, din bunătatea și nici nu am forța acest lucru. Așa că prezența copiilor orfani, care ar putea avea nevoie de un pic de ochi, de asemenea, poate deveni pentru cineva un minus.
Pentru mine, tot ce se poate face în coloana „nu-mi place“ - nu a fost găsit. Am înregistrat aici, ca și alții au găsit aceste elemente sunt scandaloase.

Cost:
gratuit
Condiții de viață:
Excelent, reparatii, echipamente - noi.
Examinare / tratament:
Așezați copilul pe unitatea de terapie intensiva neonatala. Diagnosticul - pneumotorax. Luate departe de cursa. acasă fără speranță. Rezultatul - copilul este sănătos. Vă mulțumesc foarte mult doctor. Tot personalul. Se separă și cel mai mare, datorită Konstantinu Vladimirovichu.
a placut:
Totul.

Cost:
gratuit
Condiții de viață:
Foarte bine. Toate stil, geamuri duble, baie frumos.
Examinare / tratament:
Ne pune pe spital imediat după patologia neonatală. Am avut o traumă de naștere.
a placut:
cutii Apreciate, atitudinea medicilor, curățenia, o mulțime de scutece, sondaj bun si calitativ, asistente medicale, produse alimentare.
Neapreciate
Când vin numai, somn mama într-o cameră privată, departe de copii. Și dacă copilul plânge, nici măcar audibil. Prin urmare, primele zile am petrecut noaptea în Casa de copii pe un scaun. Apoi, am fost transferat la box.

Condiții de viață:
Pe ramura renovat în camere de căldură, supărător absența sufletului. Camera spală mamele lor. Tacâmuri permit acest lucru, dar dacă doriți, puteți utiliza și svomi. Lenjerie de pat este de asemenea eliberat. Casele sunt pentru 6 persoane. Există două frigidere.
Examinare / tratament:
Am eliminat crustacee, operațiunea a mers foarte bine, mulțumesc medicilor.
a placut:
Mi-a plăcut atitudinea personalului medical. În saloanele calde. Acvariul în coridor.
Neapreciate
Ne pune pe departamentul de microchirurgie ochi, nu-mi place lipsa de duș, apă caldă doar în toaletă, în camerele reci.

Cost:
1000R.
Condiții de viață:
Am fost mai întâi în departamentul de chirurgie, apoi am fost din cauza anulării diagnosticului a fost transferat la unitatea de patologie neonatală. Condițiile în aceste două departamente sunt bune, în patologia au cutii separate pentru mame cu copii - 1000 ruble. pe sejur. Pentru mame ale căror copii separat - este Casa Mamă.

Alimente tolerabilă, dar obosit timp de trei săptămâni. Există o bucătărie pe Ward, în cazul în care există un cuptor cu microunde, ceainic, frigider.
Există un televizor. Duș / WC - împreună, este incomod.
Examinare / tratament:
tratament gratuit, multe examene, ecografie, radiografie. Toți medicii sunt foarte prietenos, mai ales medicii cu ultrasunete - ELENA L. și Natalia. Acum vom merge la ei și după externare.
Medicamente gratuite.
a placut:
medici foarte buni - Julia B., Cap. Departamentul de Tatyana Pavlovna - omul de aur.

Cost:
CHI
Condiții de viață:
Am fost în Departamentul de microchirurgie a ochiului. Frantsuzkogo amestec cu Nizhegorodsky. Ie renovare. Pure. Dar, în vara de separare a fost ambalat (pentru comentarii, era încă foarte liber în mai). Prin urmare, în secțiile aglomerate. Până la faptul că Petrograd eliberat peste noapte acasă, dacă este posibil. Am dormit pe același pat cu un copil (7 ani). Pentru mame cu copii au paturi mari. Dar cu etaj.

În aceeași cameră am avut și băieții în vârstă de 14 de ani, și mame cu copii. Dar am putea păstra deschisă fereastra, deoarece prins în căldură.
Duș funcționează foarte neimportante seara, un departament pentru toți. Mama a fost de acord cu asistente medicale, a luat cheia, și scăldat în dimineața devreme - somn în astfel de condiții încă bylio dificilă.
Vizitatorii permis până la 19 ore. În timpul nopții, blocat compartiment.

Există cutii plătite, în cazul în care condițiile de viață mai bune. Dar. Pentru a înregistra aproape șase luni - în timp ce călătoresc în întreaga țară, cei care nu se pot culca pe MLA.
Examinare / tratament:
Aici au toate la altitudine. miere modernă. echipamente în cantități mari. medici excelent. Bună asistentă medicală. Responsabil. În cazul în care se spune - picătură de 6 ori pe zi - timp de noapte si se trezesc picurare.

Ne-am dus pentru o intervenție chirurgicală programată pentru strabism, operațiunea a avut succes, un rezultat bun.
a placut:
Personal. Med. echipamente. O altă cafea avtomat- mine și mașina vă rugăm, de vânzare bahily- mulțumit Petya. Din fereastra de o vedere frumoasă a Neva.
Neapreciate
Produse alimentare inclus ca standard-spital-dezgustător. Cupe, boluri, linguri, și decât spală vase - de-a lungul. Există un fierbător de apă și gresie. M-am bucurat în liniște un fierbător de apă. La parter există un snack-bar, unde puteți și să mănânce. Noi nu am folosit hrănirea masă (au existat doar trei zile), costul ce era cu el, și o gustare.

Condiții de viață:
Dezgustător.
Examinare / tratament:
diagnostic greșit.
a placut:
Totul zâmbește.
Neapreciate
Nimic nu a explicat mama mea, nu lasa tata, mama forțat să doarmă într-o altă cameră.

Cost:
CHI
Condiții de viață:
Condiții dezgustătoare. Pentru un copil in camera cu pat de copil caseta. Când am întrebat unde dorm, asistenta a spus, pe podea. Întrebarea nu este dacă acest lucru este o glumă, a răspuns nr. Rezultat: dormit cu un copil într-o cutie pe podea, pe o saltea, pentru că nimeni nu se va apropia, în cazul în care copilul plânge. Grija ei mame, bine, dacă nu narveshsya pe asistente medicale grosolănie. Șeful pretins că departamentul are o cameră pentru mame, care este de fapt pastrat doar cele mai bune saltele. Fed aproape o varza - cel mai mult pentru ea o mamă care alăptează. Pentru său condus. Am verificat tabelele și a întrebat despre vitamine mele, în cazul în care le-am luat, și care le-a permis să aducă la spital - prostii. Am făcut o săptămână și apoi a mers la primire. Regret că nu am mers înainte.
Examinare / tratament:
Am ajuns acolo cu icter, care a avut loc timp de peste o lună. Ca un astfel de tratament nu respectă tot ceea ce a fost numit, și nu a fost cunoscut de ei.
a placut:
Nu face nimic. Pentru mai mult de un picior.
Neapreciate
Toate.