Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Stonecrop (Sedum) este o foaie de plante suculente, care sunt frunze și muguri fragile și casante. Am ajuns aproape toate tipurile de stonecrop (fotografii din care Dăm mai jos) din Africa și America. plantare Stonecrop și îngrijire nu sunt prea complicate, și se obține fiecare proprietar.Sedum - soi și specii cu fotografii


Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Foto: Vezi de stonecrop - violet

Hrana pentru animale, și vindeca latitudinile noastre plante neobișnuite - magenta Stonecrop (S. purpureum Link.) Și Sedum (S. acre L), stonecrop-șase rânduri (S. sexagulare L). Toate tipurile de stonecrop au groase, frunze cărnoase conțin o mulțime de mucus, pentru care sunt numite „varză cleft.“ Ele cresc pe locuri solare uscate și se păstrează de umiditate în frunzele acoperite cu coajă tare dens, previne evaporarea acesteia.

Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Foto: Varietatea stonecrop - înțepător

stonecrop mici, un fel de pătrunzător și cu șase rânduri (până 5-15 cm) au fost acoperite cu un covor vesel înflorită pante foarte uscat, nisipos, în cazul în care iarba nu crește altele.

Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Foto: Vezi de stonecrop - șase rânduri

Frunzele acestei specii de stonecrop creste tulpini erecte sunt moi, ale cărei capete sunt deschise stele galbene din 5 petale. Inflorescenta dens așezat pe partea de sus a tijei. omologul lor ridicat, cu flori roșii, adunate într-o inflorescență la corymbiform înainte (30-60 cm) peduncul prefera pe teren deluros, și poate crește între iarbă înaltă, de obicei, un grup sau individual.

Scurtă Informații pentru îngrijire stonecrop

Locul nașterii. Mexic, Japonia.

Se pune cultivare. la domiciliu pentru stonecrop ar trebui să găsească loc însorit și moderat cald. În timpul iernii, de preferință, nu mai mare de 5-10 ° C.

Îngrijire la domiciliu pentru stonecrop. vara udate foarte puțin; iarna substrat aproape uscat. Fertilizarea nu este necesară.

Transplantarea stonecrop. foarte rare. Dacă este necesar, modificați la standardul sol de seră.

Reproducerea stonecrop. frunze sau butași apicale, care înrădăcinării ușor.

Stonecrop - plantarea de îngrijire la domiciliu


Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Stonecrop distinge prin faptul că lui târâtoare, drepte, și, ramuri și tulpini întins pe pământ. Frunzele sunt opuse, whorled, și, în general, ele sunt foarte neobișnuit, putem spune frunze rare, un astfel de plan. Planta este foarte frumos, iar prezența sa în casa ta, da-i confort.

Îngrijire stonecrop la domiciliu destul de complicat, nu veți avea nevoie de abilități profesionale grădinar, citind unele recomandări, puteți crește cu ușurință planta mare și frumos.Temperatura pentru plantare și îngrijire stonecrops

Cea mai buna locatie loc stonecrop va fi parte a apartamentului sau la grădină bine luminat. Apropo, în timpul verii, Stonecrop poate sta în siguranță pe stradă. După cum se poate aprecia, planta este extrem de fotofil, iar dacă nu este suficient, puteți aștepta pentru plante retracție, frunziș și pierderile și decaparea tulpini, care, veți fi de acord, nu este necesar. Dacă este posibil, a pus Stonecrop pe partea însorită nu, nu vă faceți griji, problema poate fi rezolvată cu ajutorul luminii artificiale.

Absolut toate tipurile de stonecrop, care, de altfel, aproximativ șase sute, poate petrece în condiții de siguranță vara pe stradă, ei nu se tem de temperaturi ridicate, în plus, ei doar au nevoie de ele în timpul verii. În timpul iernii, stonecrop de îngrijire ar trebui să fie plasat într-un interval de temperatură mai scăzută, deoarece au nevoie să se odihnească bine este dacă temperatura va varia de la opt până la douăsprezece grade. De asemenea, în cazul în care vă poate oferi o mulțime de stonecrop de lumină și de iarnă, este ușor de ținut iarna într-o cameră caldă.

Locul pentru stonecrop aterizare

Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

După cum știți, având grijă de stonecrop, mai ales imediat după plantare, acesta include o serie de factori diferiți, care variază de la locul unde doriți să puneți planta și terminând cu nivelul de umiditate.

Cel mai bun Stonecrop pentru a le onora dacă ai pus-o într-un loc luminos și literalmente scăldat în lumina soarelui, este explicat foarte simplu - planta este extrem de lumina iubitoare. Și dacă el are o lipsă de lumină, frunzișul poate începe foarte puternic să se implice, iar frunzele inferioare și se încadrează departe, iar apoi o tulpină subțire nu va fi foarte frumos să dezgoli va fi cicatrici vizibile. Nu avem nevoie de un astfel de rezultat al evenimentelor, prin urmare, să încerce să se asigure că o astfel de stonecrop condiții de îngrijire. Desigur, există apartamente, în cazul în care există partea însorită, în acest caz, folosiți iluminat artificial, este necesar să se includă aproximativ paisprezece până la șaisprezece ore pe zi.

Ca Stonecrop udate cu grijă la domiciliu

Îngrijire la domiciliu și stonecrop Udarea: udarea plantelor ar trebui să fie cu moderație, numai atunci când solul se va usca. Dacă presupunem o secetă în timpul sezonului de creștere în timpul verii, planta va incepe sa-si piarda frunzele. Când vine iarna, udarea si totul devine rare, planta ar trebui să fie saturate cu apă nu mai mult de o dată pe lună. Dacă inundații floare, este foarte probabil ca radacinile vor putrezi. Planta este perfect legat de umiditatea minimă a aerului, este necesar să se pulveriza, chiar și atunci când simți că zilele calde sunt rele pentru el. Nu, nu este necesar, singurul lucru pe care trebuie să furnizeze - aer proaspăt, se stonecrop acasă de vară expune balcon.

Aceasta este o condiție prealabilă pentru creșterea plantelor bună. Nu fi rău în grija stonecrop hrăni îngrășământ său, ar trebui să se facă într-o perioadă de creștere. În timpul iernii, nu este necesar să perturbe această plantă.

Cum să aibă grijă de stonecrop vară și de iarnă?

Stonecrop este o astfel de planta care nu are nevoie de transplant anual, acest lucru ar trebui să se facă o dată la doi ani. Nu aveți nevoie pentru a utiliza vase mari vor fi mult mai bine dacă ai trage planta din ghiveci vechi, un pic Slăbiți pământul în care a crescut și a pus-o înapoi, dar se presara substratul. Fii extrem de atent, pentru că atunci când transplanta planta poate fi ușor deteriorat.

Se apropie de stonecrop transplant este important să se determine două lucruri: oală și substrat. În ceea ce privește prima, de fapt, atunci când transplantare stonecrop, vei fi surprins, el nu avea nevoie de ea, nu trebuie să ia o oală mare. Având o instalație de rizom, se agită bine și se pune într-un vas vechi, doar un singur avertisment - solul trebuie să fie noi. Substrat pentru abordarea stonecrop mixtă: adaugă la frunza pământ, humus și nisip. Toate în proporții egale.

stonecrop Reproducere la domiciliu

Stonecrop - plantare și îngrijire la domiciliu, de reproducere, specii, fotografii, cum să aibă grijă de stonecrop

Stonecrop poate propaga acasă în atât de multe feluri. Consumul cel mai eficient și energie sunt: ​​divizarea bucșei, folosind tulpină apical, iar din mijlocul bucșei și frunze.

Sedum propagate în casă trebuie să fie într-o cameră în care temperatura nu este mai mică de paisprezece grade. Butasii înainte de aer uscat procesul de reproducere și se presară locul unde se taie cărbune.

În ciuda faptului că îngrijirea stonecrop destul de frecvente, multe greșeli, ceea ce este un impact extrem de negativ asupra stării instalației. Dacă vă păstrați Stonecrop de acasă nu camera suficient de luminat, atunci probabil se va îmbolnăvi. Dacă vărsați apă în instalație, acesta va începe să putrezească și să moară. De asemenea, nu au nevoie pentru a pulveriza frunzele, petele pot rămâne pe ele.

Cel mai mare pericol, după cum știți, sunt pentru dăunători stonecrop și paraziți: viermi de rădăcină, care afectează în mod negativ întreaga plantă, începe procese ireversibile: asupra rădăcinilor apar umflături, frunzele se ofilesc și se contracta, planta moare. Pentru a preveni acest lucru, arata bine dupa stonecrop.