Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

90% din vizitatori la această pagină au fost interesați de întrebarea - „Structura site-ului. - ceea ce este și cum să facă un novice“ Nu vreau, „condus de nas“, voi spune sincer că a crea structura corespunzătoare a site-ului webmaster novice poate fi extrem de rare. Nu pentru că el nu avea creierul, faptul că abordarea la această întrebare trebuie să conștient și cu planuri clare pentru viitor.Crearea site-ului de bază semantică, gruparea cereri care formează structura corectă a site-ului. Optimizarea site-ului, sfaturi tehnice și recomandări SEO bazate pe site-ul nostru de audit. Pentru a căuta ajutor poate fi pe pagina de contact.

Ce trebuie să știți pentru a construi structura site-ului dreapta

Să se mute departe de blog „uchebke WordPress“, hai să vorbim despre ce structura site-ului, deoarece este de a forma și de a crea.

Deci, o parte dintr-un mic plan de acțiune, este posibil pentru a accelera dvs. de căutare pentru informațiile de care aveți nevoie (probabil că deja ai citit ceva despre structura site-ului, și nu este nevoie să re-citit din nou).

 1. Care este structura site-ului;
 2. cerințe privind structura site-ului;
 3. tipuri de structuri, exemple de circuite;
 4. structura externă și internă a sitului;
 • Cum se schimba (modifica) structura site-ului;
 • check-list „uchebke WordPress» - ce, cum și de ce sa schimbat după schimbarea structurii unui site.
 • Care este structura site-ului

  Structura corectă a site-ului - acesta este un aspect de sistem de pagini de pe un site format în mod clar un circuit logic, structura poate fi descrisă ca o ierarhie a site-ului, ele aparțin anumitor cataloage și dosare.

  În structura abstractă a site-ului pot fi caracterizate după cum urmează:

  Formarea structurii ar trebui să înțeleagă dorințele potențialilor vizitatori pe care le vor căuta, și ce informații de care sunt interesați.

  Structura site-ului este o modalitate de a obține informațiile solicitate de către utilizator. Aici puteți aprofunda foarte mult în SEO (chei, ancore, perelinkovka), dar acum sensul de a înțelege ce structura site-ului, așa că nu voi face. Voi spune pe scurt că structura mai construit, cu atât mai bine pentru tine și clienții dvs. (vizitatori). Vizitatorii sunt mai ușor de a găsi informații de interes și de a trece de la o pagină la alta.

  Aici este un exemplu de cea mai simplă structură a site-ului unui mic magazin on-line:

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Astfel, vom obține o structură diferită pentru magazinul on-line, în cazul în care acesta este în mod clar stabilită în locurile toate paginile site-ului (articole, produse, forme de livrare).

  Care sunt cerințele pentru structura site-ului

  Cine poate face pentru a modela cerințele pentru structura site-ului? Desigur, acest lucru este motoarele de căutare, este pentru ei și să încerce să se adapteze la webmaster (nu uitați că în primul rând ar trebui să fie convenabil pentru vizitatori, și apoi roboți).

  Motoarele de căutare analiza site-ul structurii lor, acestea iau în considerare structura URL a site-ului. În general, o adresă URL este aceeași, dar într-o conversație mai ușor să nu utilizați adresa URL abrevierea a structurii site-ului și structura.

  Ce spun ei motoarele de căutare, care sunt cerințele pentru structura site-ului au pus înainte

  Cerințe pentru structura site-ului de către Yandex

  În Saporta Yandex există o pagină separată dedicată descrierii cerințelor pentru structura. Puteți să-l viziteze și să citesc tot mai în detaliu, voi spune tuturor pe scurt și mai important:

  Oricât de mult ar suna, dar Yandex a reușit să se potrivească într-un singur concept un număr mare de cerințe și criterii, nu numai structura, ci și pentru întregul site. Există așa cum este, informațiile oficiale, astfel încât trebuie să asculți.

  Cerințe pentru structura site-ului de către Google

  Google a cuprins recomandări într-un paragraf, iar acestea sunt destul de simple și clare, spre deosebire de Yandex:

  • Structura site-ului ar trebui să fie simplu;
  • URL-ul trebuie să aibă o structură logică, care este de înțeles pentru persoana;
  • Folosiți cuvinte în loc de ID-uri;
  • Utilizați semne de punctuație în URL-ul (cratima recomandat „-“);
  • nu utilizați URL-ul prea lung și complex.

  Mai multe detalii pot fi găsite la link-ul de mai sus, există de asemenea exemple de posibile probleme și metode de soluțiile lor.

  Structura corectă a site-ului, tipul de structura, exemple de circuite

  Privind în sus Yandex și Google pentru „structura site-ului“, a găsit o mulțime de „informații de zgură“ interesante, ca singurul profesor webmaster fără distorsiuni care descrie structura site-ului. A inventat o grămadă de scheme și nume, descrieri ale acestora, și nu este clar din exemplele în care luate.

  Deci, e tot lăsa în ordine. Structura site-ului este:

  • Simplă (duplex), pagina de pornire și multe pagini interne ale doilea nivel (home.ru/stranica1 și home.ru/stranica2, etc.)
  • complexe (copac, trei sau mai multe niveluri de home.ru/category/stranica1 imbricată și home.ru/blog/statya etc.)

  Toate mai multe opțiuni de acolo! Puteți găsi astfel de lucruri în amestec, liniar, grilă și au o mulțime de orice prostii pot fi găsite online. Doar două tipuri de simplu (2 nivel URL imbricare) și un arbore complicate sau 2 și mai multe niveluri.

  Puteți împărți, de asemenea, structura în două tipuri:

  • Corect (compus în mod logic și ușor de înțeles pentru oameni și roboți);
  • nu este corect (nici o logică, absența completă a structurii (terci solid)).

  Un exemplu de o structură simplă sit (diagrama)

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Dacă altul decât acasă aveți de gând să construiască 20-30 sau 100 de pagini, asigurați-vă că pentru a crea o structură, pagini divizat și pagini viitoare pe grup, acesta va fi dreptul de a continua să aibă un impact pozitiv asupra promovării site-ului.  EXEMPLU sit structură de arbore, și o diagramă pentru explicații

  Structura arborescentă a site-ului este cea mai comună și adecvat, este utilizat pe cele mai importante site-uri web, magazine online si portaluri. Aspectul este după cum urmează:

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  În structura exemplu de circuit ilustrat toate tipurile, în total, aceasta este o structură arborescentă a site-ului.

  Acum, voi explica un pic:

  Structura internă a sitului

  Apoi, ceea ce a fost scris mai sus este structura internă a unui site sau o adresă URL structură, reguli și proceduri pentru formarea URL-ul și este structura internă.

  Încă o dată, ia în considerare cu atenție ceea ce site-ul dvs. în viitor, procedând astfel încât să puteți salva-vă de probleme de redoing structura, crede-mă, este dificil și foarte mult timp. Binecuvântarea dacă poți face singur, dispune altfel serviciile specializate pe care acest lucru nu va fi fi ieftin.

  Am în acest moment, „alterare“ a fost de 170 de pagini din index, care ar repara, adăugați conținut la pozițiile și subpozițiile (24 pagini), să se pregătească în avans toate redirecționării, modifica linkurile interne și reconecta a durat mai mult de o lună. Ce crezi cat de mult va sta de salariat?

  Structura exterioară a sitului

  Discutați despre structura externă a site-ului poate fi foarte mult timp, gradul de utilizare, ghidul de experiență, design colorat, și așa mai departe. Dar există o regulă, care este de a sparge nu este recomandată. Toți utilizatorii de Internet sunt obișnuiți cu aspectele de formă standard pe toate site-urile, se pare ca acest lucru:

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Să ordine, ia în considerare aspectul de bază al elementelor de pe site-ul:

  Acest lucru dacă foarte pe scurt despre structura externă a site-ului. În general, tema este destul de vastă, și se potrivesc în câteva paragrafe foarte greu la aceste informații în atât de uscat.

  Cum se schimba (modifica) structura site-ului

  Care este structura site-ului ceea ce este și ce reguli trebuie să urmați de contabilitate pentru „coloana vertebrală“ a site-ului, se pare a fi dat seama. Este timpul cel mai interesant, să ia răsfățat munca noastră mai devreme și reface complet structura site-ului.

  În cazul în care pentru a începe schimbarea structurii:

  Am avertizat că o mulțime de muncă, cel mai bine este să ia o săptămână, cu un număr mare de pagini pe lună, sau mai mult.

  Acum, să trecem rapid peste tot în lista de puncte. De la 1 la 7 se poate face lent, nu „otrava“ din ea nu va.

  Odată ce toate elementele de pe al 7-lea inclusiv, va fi gata de la 8 mii la 11 mii trebuie să pună în aplicare câteva ore, poate o zi, maxim două, pentru a evita problemele cu indexare.

  Ultimul punct al 12-lea vă puteți petrece într-o lună, nu este la fel de importantă ca și ceilalți.

  Sunt mai mult decât sigur că aveți mai multe întrebări decât răspunsuri la acest sfat pentru a face cunoștință cu descrierea mai detaliată a ceea ce se întâmplă pe exemplul site-ului „uchebke WordPress». Dupa ce a citit toate vor deveni clare.

  Lista de verificare „Structura uchebke WordPress site-ul„- modul în care procesul de schimbare a structurii

  Intr-un articol anterior, am condus la teoria descris modul în care ar trebui să fie schimbat structura site-ului, acum arata cum sa întâmplat de fapt. Ați putea fi capturi de ecran utile și utilizați șabloanele.

  Afișează toate titlurile de pagină și URL-ul într-un fișier separat.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Formarea pagini suplimentare, rubrici.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Modificați URL-ul vechi la cel nou în Eksele.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Pe baza adresei URL noi și vechi formează lista (notebook-uri), cu toate redirecționări.

  Elaborarea unui plan clar de acțiune, după toate lucrările pregătitoare care urmează să fie făcut.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Rezultatele obținute de site-ul „uchebke WordPress» în prima lună după schimbarea structurii site-ului

  Nu știu de unde să înceapă, poate voi începe cu re-indexarea paginilor de către motoarele de căutare. Aceasta este probabil întrebarea cea mai emoționantă și mai interesant este modul în care motoarele de căutare ar reacționa la schimbarea structurii unui site.

  Google Reindexați noua structura site-ului

  Ceea ce vreau să vă spun, Google a făcut față cu această sarcină destul de repede. Aproximativ o săptămână și jumătate toate paginile au fost reindexat. Imediat după re-indexare a simțit impactul noii structuri, traficul a devenit mai stabil și a crescut cu aproximativ 20%. Cred că nu este o schimbare a structurii puternic afectată, deoarece creșterea conținutului (plus 24 de pagini cu text sub titlurile). În timp ce pe de altă parte, în momentul unei Potrivit trafic până au fost observate coloane la toate foarte competitive (doar o lună, nu este suficient pentru cheile VC).

  Pentru a reindexați noua structură de Yandex site-

  Cât timp Yandex indexare a noii structuri a site-ului dvs.? Pot să spun că mi 170 de pagini pe lună au fost doar 147 în index (restul Yandex robotul umblat, dar nu a fost încă în căutare). A fost în mod clar de trafic surpare evident pentru câteva zile, și apoi o creștere bruscă, care continuă să încânte.

  Yandex a avut o mare schimbare a structurii site-ului, mulțumindu-mi o creștere a traficului în prima lună la 40%, comparativ cu luna precedentă. Graficele sunt prezentate mai jos.

  Modificarea structurii site-ului, adăugarea de „pesmet“

  Câteva zile mai târziu, pagina pe care Google are deja pereproyti a trebuit să emită un aspect proaspăt.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Yandex luni mai târziu și nu sa deranjat pentru a evalua adăugarea de „pesmet“, deși poziția site-ului a crescut în mod substanțial.

  Creșterea traficului totale si fiecare motor de căutare separat

  Graficul de mai jos prezinta dezvoltarea site-ului pe tot parcursul anului, linia verticală indică modificarea structurii de timp, ce să spun, a se vedea pentru tine (plus 40% în prima lună).

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Noua structură a site-ului este foarte multumit Yandex. Google, deși nu atât de clar, a reacționat pozitiv la ea.

  Structura corectă a site-ului, exemplul sub formă de diagrame un exemplu real

  Se poate concluziona doar o singură structură a site-ului are un rol foarte important în promovarea site-ului. Dacă știți că aveți o structură de rău, aduna puterea de a schimba, veți obține un răspuns imens. Nu poți face în mod independent, liber profesionist, sau contactați-mă, experiența pe care am în această privință.

  Trimite acest link: