Structura site-ului ce este

Cum crezi că semnificația în promovarea site-ului este structura? Cred că acest concept este foarte important, eu sunt sigur că pe structura sa depinde foarte mult, așa că am decis să scrie articolul de astăzi despre gândurile sale cu privire la acest subiect.Care este structura site-ului?

Site-ul constă dintr-un set de obiecte, care este, este un sistem complex, iar caracteristica principală a sistemului este de funcționare integrală. Sistem - acest lucru nu este un set de elemente individuale, precum și un set de obiecte interconectate.

stare sistem se caracterizează prin structura sa, și anume compoziția și proprietățile elementelor, conexiunile și relațiile dintre ele lor. În cazul în care structura sistemului este rupt, sistemul nu mai funcționează corect, sau poate înceta să funcționeze cu totul.

Vorbind despre structura, este posibil să se tragă o analogie cu biblioteca. Ce este o bibliotecă? Pur și simplu pune - este un număr mare de cărți colectate într-un singur loc. Dar, dacă adăugați la toate aceste cărți grămadă dezordonată, apoi găsiți dreapta va fi foarte dificil.

Biblioteca diferă de această structură ordine heap. Cărțile sunt aranjate în ordine alfabetică de subiect, și așa mai departe. D. Cunoașterea structurii este ușor de a găsi cartea. Se face căutarea convenabil pentru bibliotecari și cititori.

Același lucru este valabil cu site-ul. Structura bine conceput face ușor pentru vizitator, ajutându-l să navigheze pe site-ul dvs. și pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie. Dar este important nu numai pentru vizitatori, aceasta contribuie la o mai bună indexare de către motoarele de căutare.

Așa cum am scris în articolul „Etapele de creare a site-ului.“ Structura este la exterior sau interior și logic sau fizic.

Fizică arată relația dintre folderele și fișierele care se află pe server. Această structură nu este vizibilă pentru vizitatori, dar aceasta depinde de viteza de descărcare, sarcina pe server.

necesare extern în primul rând pentru vizitatori. Ar trebui să-l ajute în căutarea de informații. Se crede că numărul optim de clicuri pe care utilizatorul face pentru a ajunge la pagina dorită este de trei. Deci, atunci când planificați structura site-ului ar trebui să se bazeze pe acest număr.

În cazul în care informația este greu de găsit, iar vizitatorul părăsește site-ul, atunci resursa va avea un comportament de factori săraci și, în consecință, să scadă în motoarele de căutare.

Structura site-ului ce este


elemente structurale

Deci, ceea ce este este format structura site-ului? Există mai multe elemente cheie.

Acest element important este prezent pe orice site. Meniul poate fi simplu sau pot conține elemente secundare. Aceste elemente crește numărul de clicuri necesare pentru a accesa pagina dorită, dar pe de altă parte, împărțirea în sub-secțiuni pentru a ajuta naviga cantitatea mare de conținut.

Numărul meniului, de asemenea, este diferit. Site-ul poate conține meniuri orizontale și verticale. Numărul lor depinde de volumul de informații, tipul și scopul site-ului, într-o anumită măsură, de tipul de motor, normele standard.

De exemplu, majoritatea blog-uri tematice create pe WordPress CMS, au o structură similară meniu: orizontală principal, care este, uneori, duplicat de mai jos și meniul de categorii principale. Magazinele online au structura lor cea mai mare parte tipic.

Harta site-ului

Următorul element important al structurii - Harta site-ului. Când am găsit un articol pe blog interesant, se deschide imediat o listă a tuturor articolelor pentru a vedea ce alte materiale interesante și utile au pe ea. Cred că mulți oameni fac același lucru. Astfel, harta site-ului - una dintre modalitățile cele mai convenabile pentru a găsi informații specifice.

perelinkovka

Caută acest site

Acesta este un alt instrument foarte util pentru conectarea paginii. În cazul în care un vizitator nu poate găsi manualul ceea ce vrea, el poate folosi de căutare automată. Acesta poate fi pus în aplicare în diverse moduri. Site-urile create pe WordPress motor, Joomla, Drupal, au propriul lor instrument de căutare built-in, dar poate fi instalat pe module de căutare site-ul de la Yandex sau Google. Această opțiune ajută nu numai vizitatorii, dar, de asemenea, webmaster. De exemplu, am instalat pe modulul de blog-ul meu de la Yandex și să-l utilizați pentru a ajusta link-urile interne.

Sper că acum ați înțeles ce este - structura site-ului. În cazul în care toate elementele sunt configurate în mod corespunzător, atunci vizitatorul pentru a naviga cu ușurință și de a găsi materiale necesare.

Ne vedem în următoarele postări de pe blogul kviter.ru!

Mai multe sfaturi pentru a citi despre acest subiect:

Structura site-ului ce este

Structura site-ului ce este

Optimizarea site-ul dvs. cu ajutorul datelor de circuit: URL

Bună ziua, dragi cititori! În articolul de azi vreau să vorbesc despre o altă metodă de optimizare a unui site web, care se bazează pe schema, care este de obicei numit date: URL.

Structura site-ului ce este

Design receptivă și versiunea mobilă

Mai recent, în urmă cu doar 10 ani, web designeri pentru a crea site-uri web pentru a viza anumiți utilizatori o lățime medie a ecranului monitorului. În primul rând, cel mai frecvent rezoluția a fost de 800 * 600.

Structura site-ului ce este

Lecții Adobe Muse

Ce hosting pentru a alege?

Toată lumea, pentru a crea un site web sau blog, la un moment dat se întreabă: „Ce gazduire pentru a alege?“ Compania ofera servicii de plasare a resurselor de pe Internet sunt acum foarte mult, dar.