Studiez ecologia, cum să cred, este o profesie bună

Ocupația ceva bun, asta e doar societatea mai ales acum nu este necesar. Am studiat, de asemenea, ecologia în urmă cu 10 ani, dar acum lucrez în calculatoare, deoarece perspectivele pentru mediu - nr. de cele mai multe specialitate nu funcționează din cauza colegii mei, chiar și unele dintre fete stabilit: cine - în ekoinspektsiyu care - ecologist la companie. Dintre ei știu despre atitudinea față de mediu - ca oameni care nu înțeleg de ce avem nevoie, dar nu ar interveni. Teoretic, un ecologist poate atinge succesul în înot independent - în calitate de auditor, expert, o persoană publică, care primesc sprijin din fonduri caritabile. Unii chiar au lucrat. Dar, în general, specialitatea „Ecologie“ prevede, IMHO, o formare de bază bună chimie, un calculator, conform legilor. Cel puțin, am făcut acest lucru. Deci, ce sunt câteva modalități de a deschide, iar curba de învățare este încă timp petrecut bine, IMHO.Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Studiez ecologia, cum să cred, este o profesie bună

mediu de locuri de muncă - unul dintre cele mai importante și populare în țările, în cazul în care protecția mediului este tratat cu atenția cuvenită. Serviciul de mediu este de gardian al sănătății oamenilor, angajate în protecția florei și faunei, conservarea formațiunilor naturale și a comunităților ecologice. Ecologistii caută să păstreze planeta pentru urmașii noștri îndepărtați pentru a păstra intestinele noastre, pământ, biosferă și atmosfera de consecințele pe termen lung ale atitudinilor barbare ale persoanei.

Dar, în același ecologiștii au, uneori, pentru a depasi rezistenta rigid la acțiunile lor din partea tuturor celor care vor obține un câștig financiar de moment. provocând daune ireparabile planetei.

Noi ecologiștii au un timp de greu. Deoarece nu există nici o politică de stat unificat de conservare și protecție a resurselor naturale a resurselor.

Prin urmare, ecologiștii reale sunt deținute în profesia de patriotism pur și conștient pentru sine motto-ul: dacă nu eu, atunci cine?

Sunt, de asemenea, primul ecologist de educație - -ekolog economist. Chiar și el lucrează la specialistul poziția Departamentului Mediului privind întreprinderea responsabilă în orașul nostru pentru depozitele de deșeuri. Ekologm obișnuită de lucru în țara noastră nu sunt recunoscători. Dacă lucrați, numai în întreprinderile mari, la scară mică, aceste poziții nu sunt recomandate. Este interesant de a ajunge la sfârșitul unor proiecte de mediu, dar cei dintre noi un pic. Servicii de mediu demn de ordine numai pe obiecte de mari dimensiuni, cum ar fi NTMK, dar ei obține cu greu. Din întregul grup, cineva care lucrează la inginer TB, cineva implicat în propriile lor proiecte, dar, practic, toate au părăsit industria, deoarece nici bani și plină de satisfacții, pe cap niciodată pat. Compania va introduce unele inovații - muncitori a făcut blestem.Studiez ecologia, cum să cred, este o profesie bună

Multe locuri de muncă pot fi atribuite bun, întrebarea este dacă vă puteți permite o mulțime în viață - hrană, îmbrăcăminte, copii 2 sau mai multe sau 1 - primul, restul pe un bun, de călătorie. În opinia mea, femeile ar trebui să caute un loc de muncă pentru suflet, iar bărbații sunt mai bine platiti. Deci, într-un fel sa întâmplat în societate.

Sunt de acord cu tot ceea ce profesia este subevaluat în special în întreprinderi, de ce este ecologist trebuie să dovedească întotdeauna necesitatea lor. Despre el amintesc când este vorba de testul de control. Cu toate că lucrarea are suficientă. Am încercat tot timpul pentru a compara ceea ce este diferența dintre, să zicem energie, mecanica si ecologie. Și știi, am ajuns la concluzia că ecologist nu funcționează mai puțină aglomerație. La urma urmei, în cazul în care energia (mecanic), toate echipamentele de la instalația funcționează în mod normal, reparații la nivel mondial ceea ce este planificat la un moment dat, a făcut un plan de cheltuieli, ceea ce face 8:00? CORECT nas -kovyryaet sau carti de joc pe kompe.No ce ecologist trebuie să raporteze în mod continuu pe activitatea desfășurată, și nici un inginer de putere în timp ce salariile sale sunt de 1,5-2 ori mai mult. Dar ecologist pentru a câștiga la fel de mult ca și trebuie să lucrăm pe mai multe site-uri și responsabilitate sancțiuni mult mai mari, nu este mic, dar regulamentele de punere în aplicare a organizațiilor de supraveghere impun raskhodov.Na semnificativ faptul că modul în care regizorul sunt reticente, iar apoi atunci când faci ochii rotunzi fine și în jurul ecologist acuzat , spune el și ce-ai făcut în tot acest timp? Eu cred că este necesar să se schimbe stereotipurile.

Dacă vă decideți să deveniți ecologist, te sfătuiesc să învețe cum să design - face MPE, DWGNDL, tot EMP, etc. și vei fi fericit. Dar acest lucru este un design de mediu. Unul dintre avantajele ecologist este că se poate lucra în aproape orice sector industrial (metalurgie, construcții de mașini, marile lanțuri de retail, industria alimentară, materiale stroitielnyh de producție, să nu mai vorbim de industria petrochimică. Uită-te la tine în regiune, care sunt companiile dvs., desigur, că plătească mai mult în companiile de petrol și gaze în industrie, și apoi există tot restul (producția de materiale de constructii (ciment, var, cărămidă și plante din beton), industria alimentară (cârnați. grăsime, cereale și așa mai departe. . Plantele).

Dacă aveți astfel de întreprinderi în regiune este mică, perspectivele vă malo.Na Urali, cum ar fi dezvoltarea metalurgiei, în nord companiile -neftegazovye în jurul industria alimentară Moscova -multe, în regiunea Krasnodar -pischeprom, decid astfel, alegerea este a ta.

Funcția este excelent, chiar și în țara noastră! Dar nu în fiecare regiune, provincie, teritoriu. Dacă aveți o metropolă mare, cu o mulțime de plante, atunci esti norocos. Dar, în cazul în care cele două societăți din oraș, în zadar studiat. Prin urmare, în cazul în care există o perspectivă de a crește, studiul asupra sănătății. Dar dacă nu aveți, este mai bine tradus într-o altă profesie.

Există o întrebare interesantă? Cere-i la comunitatea noastră, vom găsi cu siguranță răspunsul!

Împărtășiți experiența și cunoștințele, câștiga recompense și reputația, face prieteni noi si interesante!

Pune întrebări interesante, să calitativ răspunsurile și să câștige bani. Mai mult ..

Statistici Proiect lunare

Noii membri: 7071

Subiecte create: 31249

Lasă un răspuns: 87301

Punctele acumulate de reputație: 1305286

Conexiunea la server.