sughiț De ce nou-născuți, care fac de multe ori copilul nou-născut

Ce se întâmplă dacă copilul de multe ori sughiț?

Un nodul mic, adus de la spital, provocând altele numai afecțiune și încântare. La început, copilul mănâncă și doarme doar pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, în continuare, ca dezvoltarea copilului, părinții se confruntă cu probleme legate de îngrijire. Cu siguranță toate tinerele mame si tati se confruntă sughiț copil. Acest fenomen îi sperie de obicei, deoarece copilul de multe ori în timp ce încă plânge. Cum de a ajuta copilul dumneavoastră și ce trebuie să faci?Lupta cu sughițuri

Acum există mai multe metode și mijloace pentru a opri sughit, care folosesc adesea noi părinți. Iată câteva dintre ele:

 • Dă apă. Uneori, copilul poate fi poprit din cauza a ceea ce vrea să bea. Acest lucru este destul de firesc, prin urmare, în acest caz, problema este eliminată rapid de sticla cu apa.
 • Pentru a încheia cu căldură. Da, uneori provoacă sughiț dureroase pot deveni organism banal hipotermie copil, de aceea este important să vă asigurați că copilul nu peremerzal. Amintiți-vă, nou-născuții sunt vulnerabile la fluctuațiile de temperatură, astfel încât o ușoară adiere rece se poate transforma în viitor pentru copil.
 • Schimbarea mamelonul. Având în vedere diversitatea acestor articole pentru copii părinții sunt adesea aleși de aceste manechine care sunt frumoase aspect atractiv, acesta nu ia în considerare caracteristicile lor. Mameloanele sunt diferite, ele devin de multe ori motivul pentru înghițirea de aer, și că copilul sughiț, astfel încât acestea ar trebui să fie cumpărate doar în farmacii.
 • Pentru a oferi odihnă. Uneori, motivul pentru care sughiț pentru copii, este un zgomot puternic, care a însoțit vizita invitații la nou-născut. Sistemul nervos al copilului primele câteva zile / săptămâni de vârstă este încă foarte sensibil, la fel sunt oaspeții frecvente în camera copiilor pot provoca anxietate și de anxietate a copilului.
 • Schimbați poziția în timp ce hrănire. Poziția greșită a copilului în timpul de hrănire, poate provoca convulsii Icahn, asa ca mama mea ar trebui să acorde o atenție deosebită acestei probleme. Puteți obține sfaturi de la un medic pediatru, dar ca regulă, procesul de învățat încă în spital. Rețineți că, atunci când alimentarea unui nou-născut trebuie să fie într-o poziție înclinată, dar nu și pe orizontală.
 • Nu supraalimenta. Adesea mesele prea copioase poate provoca sughiț în copil. Prin urmare, este important să nu se supraalimenta copilului. Dacă ați început să observați că după ce a hrănit copilul este expus la atacuri - trage concluzii și de a reduce doza de lapte sau formula.

Ce sa nu faci

Uneori, mame în dorința lor de a ajuta copilul poate face ceva prostesc, care apoi duce la consecințe nedorite. Iată câteva exemple de modul în care să nu facă în cazul în care un sughiț nou-născuți.

 • Sperie copilul. Toată lumea este familiarizat cu truc vechi de frică? Adulții încearcă adesea să sperie sughițare om, sincer crede că acest lucru va ajuta. Cu toate acestea, nu este necesar să se experimenteze pe copii. Fright poate duce la faptul că, ulterior, va bâlbâi serios. În plus, această metodă nu contribuie la încetarea atacului, dimpotrivă, nou-născut începe să plângă chiar și cu frică.
 • Grudnichka se agită. Uneori, mamele au început să pop un copil și se agită, în speranța că va fi purtat și uita de sughit. Nu o fac. Faptul că nou-născut sughiț de multe ori de la overfeeding, și distracție activă poate duce la scuipatul excesivă micul dejun înghițit.

În cazul în care copilul nu se oprește sughituri

Uneori, sughiț cauzate de motive patologice. Este normal ca în cazul în care copilul sughiț timp de 15 minute, pentru că este un astfel de moment trebuie continuată contracția diafragmei. Cu toate acestea, dacă observați că nou-născut a fost suferă aproximativ o jumătate de oră sau mai mult - suna medicul.

Motivele pot sunt mult mai profunde. acesta poate fi de multe ori o indicație a unei boli grave, astfel încât să nu întârzie vizita la specialist. Deci, dacă vedeți că:

 1. nou-născut sughiț peste o jumătate de oră;
 2. proces este însoțit de un țipăt puternic și plânge.

Nu încercați să utilizați tot felul de remedii populare pe copil. Consultați clinica și să ceară o examinare aprofundată. Amintiți-vă, în astfel de situații, timpul este împotriva ta.

metodele tradiționale

Există mai multe metode și instrumente care pot fi folosite ca sughiț pentru copii de a opri și de a preveni apariția acesteia. De exemplu, după hrănire este întotdeauna să se asigure că copilul a apărut eructatii. Ea a preveni pe deplin atacul ulterior și are efecte benefice asupra digestiei a nou-născutului.

De asemenea, există o altă metodă prin care puteți opri rapid sughițuri: ar trebui să se scurgă sub limba copilului câteva picături de suc de lămâie sau o infuzie puternică de musetel, care pot fi găsite în aproape orice farmacie. Cu toate acestea, amintiți-vă că ar trebui să se recurgă la acestea, în cazuri rare, utilizarea prea frecventă a unor astfel de agenți pot provoca consecințe negative.

Nu este nevoie să recurgă la ultimă instanță, în cazul în care copilul plânge și sughiț atâta timp cât acesta poate fi un simptom grav. În această situație, pentru a înțelege cauzele și pentru a oferi un ajutor eficient poate doar medic calificat.

Sughitul la sugari

Chiar și ca o femeie gravidă se simte de multe ori frecvente, tremuraturi ritmice copil. Dar, în consultare cu ea a explicat fericit, acest fenomen nu este nimic ciudat. sughiț singurul eveniment de copii tipice. Dar, după naștere continuă: copilul este încă atât de slab încât orice minut provoca iritații ale oscilațiilor diafragmei. Prin urmare, faptul că nou-născutului de multe ori sughiț nu ar trebui să sperie mama.Având cărți citite inteligent, după ce a ascultat sfatul prietenilor, multe femei cred că, dacă un copil urmărește un sughiț, este exact un semn al unei boli grave, care are nevoie urgentă de a trata toate pastilele posibile care vor intra sub braț. Nu intrați în panică: pentru copil de a face acest lucru în mod obișnuit. Aproape că nu produce disconfort, chiar un pic amuzat de copil.

Înainte de a lua măsuri, asigurați-vă că pentru a identifica de ce începe un sughiț la copii. Aproape sigur aveți unul dintre aceste cazuri.

Să ne amintim că, în astfel de cazuri, am sfătui să fac bunica. Hrana pentru animale, da niște apă, înfășurați. Acesta este principalul motiv pentru care a existat un sughiț - fiziologice:

Aici, la o dată este clar ce să facă după probleme, soluția este evidentă. Este mult mai ușor să vă asigurați că aceste motive nu sunt pur și simplu vin: asigurați-vă că copilul nu este congelare, asigurați-vă că, după hrănire el nu este foame. De multe ori, multe mame nu-l observa la lui uituceală sau neglijenței.

Nu mai puțin frecvente sunt alte motive pentru care copilul sughiț de multe ori - extern:

 • sunete puternice
 • orbi
 • mișcări ascuțite
 • lucruri teribile
 • oameni sau enervant neplăcute
 • noi prietenii

Orice ar putea aduce un copil de echilibru, iar acest lucru la rândul său, va afecta starea lui nervos. Deci, începe un sughiț. În acest caz, este mai bine pentru a da copilului un pahar de apă, puțin de a calma și de a elimina sursa de iritare. Adică, opriți luminile, imprimare persoana „greșit“ din cameră, să ia o jucărie înfricoșătoare. La câteva minute după sughițuri trec, nou-născut se relaxeze.

De asemenea, nu există motive foarte frecvente de ce un sughiț nou-născuți. Acestea includ compresia nervului, efectele de hipoxie după perioada de sarcină, și altele. De obicei, acestea sunt ele însele, dar, în cazul în care copilul este sughiț foarte mult timp, este mai bine pentru a vedea un medic.

Ei bine, cel mai frecvent motiv pentru care copilul sughiț - un proces de alimentare incorectă. Aceasta este ceea ce trebuie făcut cu atenție și cu precauție, astfel încât nou-născutului nu a fost rănit. De ce, de obicei, copiii sughiț după o hrănire? Împreună cu mâncarea, ele înghit de multe ori unele de aer, ceea ce constituie bule și afară. Această chestiune se numește regurgitare.

Dar, înainte de a se intampla acest lucru, copilul este în piept nu este poziția foarte confortabil. Wall pune presiune asupra diafragmei, care este comprimat ușor și începe să scadă. Începe sughiț. De multe ori să vină mamele înșiși: acestea sunt efectuate în mod necorespunzător în procesul de hrănire. Desigur, alimentele sunt digerate lent, stomacul nu va mai pune presiune asupra diafragmei, sughiț se oprește. Cu toate acestea, viitorul este mai bine să-și amintească ce să facă, așa că nu a început.

Încercați să urmați câteva sfaturi în timpul hrănirii, în cazul în care copilul este de multe ori sughiț dupa masa:

 • Hraneste copilul tau la un unghi aproape vertical
 • În timpul de alimentare este de multe ori mai bine să ia pauze, astfel încât copilul a reușit să rateze mâncarea și nu se grăbesc prea mult
 • Dupa ce a mancat un pic-l țineți în aceeași poziție - verticală
 • Nu-l lăsa să mănânce prea des: este suficient pentru a efectua alimentarea la fiecare 2 ore, dar în așa fel încât copilul mănâncă.

În cazul în care nou-născut încă sughiț după ce mănâncă, să-l facă o burtă de masaj blând: mangaindu-l într-o mișcare circulară. Trebuie să o faci încet și ușor, astfel încât să nu aducă disconfort copilului.

Așa cum am menționat anterior, în cazul în care copilul piept mic Hiccup, nu e înfricoșător. Se întâmplă pentru toată lumea și nu este așa, de ce nu ar trebui să intre în panică. Tratamentul nu este de multe ori este necesar. Cu toate acestea, există o serie de semne care însoțesc sughițuri care semnaleaza probleme:

 • Frecventă regurgitare, repetate
 • tuse persistentă
 • iritabilitate nervoasa
 • temperatură
 • activitate excesivă, agitație

În cazul nou-născuți prezintă oricare dintre aceste simptome, atunci când sughiț, încercați pentru a vedea rapid un medic pentru a afla dacă totul este în regulă cu el. Pat sughiț o zi, timp de aproximativ 10-30 de minute în fiecare oră, iar acest lucru este considerat normal. În cazul nou-născutului continuă să facă acest lucru pentru mai mult timp, în mod similar, ar trebui să vă faceți griji. monitoriza îndeaproape starea și starea de sănătate a copilului dumneavoastră, și va crește puternic și sănătos.

Sughitul la nou-nascuti - ce să fac?

În viața fiecărui părinte vine un moment în care acestea sunt mai întâi se confruntă cu fenomenul sughițuri pentru copii.

Chiar înainte de a face ceva, este necesar să se stabilească cauza sughiț la nou-nascuti.

 1. Principalul motiv pentru acest fenomen este numit pediatri legătură slabă între creier și diafragma.
 2. Al doilea motiv poate fi numit supraalimentare: sughiț la nou-nascuti se observă după hrănire excesivă. În plus, copilul poate înghiți alimente, cu o mulțime de aer, care determină contracția diafragmei, care rezultă în sughițuri observate.
 3. De multe ori motivul pentru apariția sa la nou-nascuti poate fi hipotermie banală. El explică acest lucru prin faptul că sistemul nervos al unui copil este destul de imperfectă, iar mecanismele de termoreglare nu sunt încă pe deplin depanate.
manifestări

Multe mame se întreabă de ce copilul nou-născut sughiț lung și de multe ori. Trebuie remarcat faptul că durata acestui fenomen cu nimic legat și pot fi diferite. In medie, un copil sughiț timp de 15 minute. Cu toate acestea, acest proces poate dura până la o oră. În acest caz, este necesar să se ia măsuri care vor opri sughit.

Dacă sughiț în copil a apărut prima dată, părinții, de obicei, nu știu ce să facă și cum să-l trateze. Respectându sfaturi subscrise, puteți preveni acest fenomen.

 1. Când sughit sunt rezultatul de a manca prea mult, mama ar trebui să păstreze controlul asupra produselor alimentare și pentru a reduce cantitatea de porții.
 2. Dacă un copil înghite o mulțime de aer atunci când alimentarea dintr-o sticlă, astfel încât acesta a ieșit, este necesar să se reproșeze copilul în brațe în poziție verticală la regurgitare. În acest caz, copilul trebuie să fie presat pe burta mamei.
 3. În cazul în care alăptează este necesar să se monitorizeze copilul corectitudinea de captare piept. În acest caz, ar trebui, în același timp, apuca mamelonul cu areola. În această situație, pentru a scăpa de sughiț ajută de schimbare a poziției în timpul firimituri de hrănire.
 4. În cazul în care sughițuri la nou-născut a început deja, atunci acesta poate fi vindecat într-un mod simplu: da doar copilul un pic puțină apă sau atașați-l la piept ca atunci când hrănire. După câteva înghițituri a făcut problema să dispară de la sine.
 5. Destul de des, copilul sughiț din cauza hipotermie. În această situație, trebuie să poarte șosete copil.
 6. În cele mai multe cazuri, acest fenomen nu provoacă neplăceri firimituri de mult, astfel încât să nu faci nimic, trebuie doar să-l aștepte.
profilaxie

Fiecare mama, care aderă la câteva reguli simple în fiecare zi, se poate face firimiturile ea nu a apărut niciodată sughiț. În cazul în care copilul este hrănit cu biberonul. atunci trebuie să monitorizeze în mod constant starea mamelonului pe sticla. În cazul în care gaura din ea mult mai mult - cumpăra o suzeta cu un debit mai mic. Acest lucru va reduce probabilitatea de sughiț după hrănire.

Evitați copii hipotermie, verificați întotdeauna că este temperatura corpului și a membrelor.

După hrănire, așteptați până când copilul srygnet, ținându-l în brațe pe verticală.

Astfel, Hiccup nu este nici o patologie care necesită tratament. Cu toate acestea, în unele cazuri (rar) poate fi un simptom al unei boli complexe, care este însoțită de o tulburare a sistemului nervos și activitatea creierului. În astfel de cazuri, în cazul în care acest fenomen se produce frecvent, ușor de înțeles fără un motiv bun, ar trebui să contactați medicul pediatru. Dar, de obicei, aproape toți părinții sunt pe cont propriu pentru a face față cu sughiț la nou-nascuti, fără a recurge la ajutorul medicilor specialiști.