sughiț nou-născuți de ce și ce să facă

Uneori, chiar și un astfel aparent banal ca un sughiț este îngrijorătoare părinți. Cel mai adesea sughiț nu este un semn de orice boală, și oferă un disconfort copil.De ce există un sughiț la nou-născuți

Ca adult, proces nou-născut Icahn este cauzată de contracții ale mușchiului diafragmei care separă cavitatea abdominală și toracică ca răspuns la stimularea nervului vag. Tendința de a sughiț frecvente la sugari din cauza imaturității sistemului nervos și ca o consecință a excitabilitate sale excesive ca răspuns la stimuli externi sau interni. Cu sughiț vârstă de expunere scade.

Cele mai frecvente iritanti care cauzeaza sughiț la nou-nascuti:

sughiț Deseori nou-născuți după hrănire, care pot fi cauzate de ingestia de aer sau de supraalimentare.Caracteristici ale sughiț la nou-nascuti

sughiț nou-născuți de ce și ce să facă
Sughitul la nou-nascuti așa cum sa menționat mai devreme, nu este diferit de sughiț la adulți: există un sunet distinctiv și de reducere bine marcat în abdomen și piept. În cazul în care copilul nu mai prezintă nici un semn de anxietate sub formă de plâns, vărsături, regurgitarea grele, nas, albastru in fata sau degetelor, nu trebuie să se îngrijoreze.

Cum de a elimina sughiț nou-născutului

Se întâmplă ca sughiț, deși nu este însoțită de nici un simptom mai alarmante încă interferează cu copilul și apoi mama vrea să ajute în cazul în care:

  • sughiț frecvente;
  • Acesta durează mai mult de 15 minute;
  • previne Hiccup respectă somn și nou-născut trezie (interferează cu somnul sau perturba somnul).

În aceste cazuri, este necesar să se identifice și să elimine iritant care cauzează sughiț. Aici sunt cele mai frecvente cauze ale sughiț și cum să le rezolve:

Ce altceva citeste acest articol: