Suspensie Diagnostice cu mâinile lor

Suspensie Diagnostice cu mâinile lor

Refrenul „în picioare ferm pe picioare“, poate fi aplicat la suspendarea mașinii. În cazul în care suspensia este în stare de lucru, înseamnă că mașina - stă ferm pe drum, acesta gestionează și îndeplinește funcțiile sale cu mișcarea compactă și robustă în spațiu. În cazul defectării unuia dintre elementele de suspensie, nu este acea stare convenabilă, în cel mai rău - o oportunitate pierdută de a gestiona aparatul. Și acest lucru este - un pericol pentru siguranță directă personal pentru șoferi și incadrand alți participanți la trafic. Prin urmare, de fapt, să sprijine în starea tuturor elementelor suspensiei de lucru - cheia pentru o mișcare sigură. Da, și mișcarea mașinii în general.În ce fel se efectuează de diagnosticare a suspensiei vehiculului. Odată cu dezvoltarea industriei de automobile, a existat o mare selecție. Sau diagnostic al suspensiei de mâini. metoda populara dovedit vechi. Sau service auto în cazul în care există echipamente pentru a diagnostica suspensie, făcând posibilă de a discerne orice parametru al oricărui sistem de suspensie. Bună circumstanță poate fi considerat că, în cazul repararea componentelor suspensiei atunci când a efectuat un diagnostic complet al suspendării gratuit.

Diagnosticare de suspensie include o pereche de piese de echipament. Munca lor este diferită, dar caracteristicile cheie ale suspendării capacității de lucru a parametrilor care le iau și să demonstreze. Diagnostic prin calculator se efectuează în prezența unor sisteme electronice de control, și, de regulă, în prezența tuturor dispozitivelor posibile. Iar cei care încă nu au o mașină în unitatea de comandă electronică și componentele electronice ale diferitelor sisteme de control al suspensiei.Trebuie să alegeți cea mai bună opțiune, care este diagnosticul de suspendare liberă, adică, cu propriile sale mâini. Shaker pentru diagnosticul de suspensie - metoda de diagnostic nu este considerat un succes. Diagnosticare de suspensie la standul include întreaga condiție tehnică de funcționare. diagnostic Poster nevoie doar pentru a trece de inspecție de stat a mașinii.


Diagnosticul de suspendare poate fi făcută în aproape orice stație de service. Un plus important ca, deși sistemul de frânare pe un design care nu este inclus în suspensie, nu va fi de prisos să efectueze verificarea și a componentelor sale, plăcuțe de frână și discuri.


Conform traditiei, primul pentru a diagnostica suspensia față. Este asamblat o parte esențială a nodurilor și a dispozitivelor de control al mașinii. Ea suferă mai mult decât suspensia spate ca prima are grijă de toată frumusețea suprafeței drumului.

1. Ar trebui să înceapă cu o inspecție vizuală a cauciucului antere și cazuri. Dacă rupt aspirator de praf, aceasta înseamnă că unitatea, pe care a acoperit, care are nevoie de reparare sau înlocuire.

2. Diagnostice de contracte amortizoare pentru a verifica scurgerile de ulei la corp.

raid ulei pe carcasa amortizorului este considerat a fi regula, dungile de petrol a raporta erori.

3. Verificați bobine este inspecția vizuală pentru prezența de găuri, și înălțimea de aterizare a corpului auto.

4. articulații sferice testate într-o situație incertă de un mount. Fluctuațiile puse în aplicare cu susul în jos nu este obligat să furnizeze mingii corporale joc de mână.

5. bucșe în inspecție vizuală nu ar trebui să fie la deformarea, cu o gaură sau de detașare. Apăsând unitatea montura silențios nu este necesară pentru a da o reacție semnificativă.

6. sprijină stabilizatori de sprijin superior sprijină, gravitația - nu trebuie lyuftovat în timpul acumularea.

7. Verificați tija de direcție este ținută într-o pereche cu un partener. Ea produce o mișcare de conducere la stânga și la dreapta și o a doua controale de mana criticilor camuflate vârful prezenței. După diagnosticarea suspendare apare publicul a stării elementelor sale cheie.

puteți lua o decizie cu privire la înlocuirea sau repararea unui popor sau din alte părți, pe baza rezultatelor de diagnostic primite. Prin urmare, orice conducător auto poate efectua cazul - denumit suspendarea de diagnosticare prin mâinile.