Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Segmentul instrument in AutoCAD (Autocad)

În această lecție veți afla mai multe despre cum să atragă un segment în AutoCAD. Segment în AutoCAD - un instrument de bază. Folosindu-l puteți crea un segmente de linie separate, și linii întrerupte (adică, constând din segmente individuale).segmente de constructii in AutoCAD se face prin clic pe butonul mouse-ului stânga (vopsea). Astfel, ne-am stabilit punctul final în locurile corespunzătoare.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Pe „acasă“, în planare „Drawing“ peste instrumentul „Cut“. Nu vă grăbiți să faceți clic pe butonul, așteptați pentru un timp, iar programul va afișa un prompt (pop-up). Se va apela conține instrumentul de comandă. În cazul nostru, o echipă de „CUT“.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Cum de a construi un segment în AutoCAD?

Acum, faceți clic pe LMB pe butonul „Cut“, sau doar tastatura, începeți să introduceți segmentul de cuvânt (sau „_line“). Suficient pentru a imprima o „Neg“, iar programul va oferi segmentul de opțiuni. Pentru a apela comanda, apăsați «Enter» cheie.

Acum, uita-te la linia de comandă! Nu se solicită: _line primul punct. Ie Programul AutoCAD ne cere să specificați primul punct al segmentului. Pentru a face acest lucru, pune cursorul în locația dorită de pe ecran și să facă un clic LMB. Apoi, indică, de asemenea, un al doilea punct intermediar LMB. Și se taie în AutoCAD construit.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Cu toate acestea, acest segment al comenzii de execuție în AutoCAD nu se va termina. În continuare se va solicita să continue segmentele de construcție. În acest punct final al primului segment va fi punctul de plecare al doilea segment.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Acum vom învăța cum să împartă un segment în AutoCAD. În cursul construcțiilor poate anula un loc de muncă ultimul punct al segmentului, precum și a finaliza segmentul de construcții.

Anulați ultimul punct se poate face din meniul contextual. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul mouse-ului dreapta (RMB) și selectați acțiunea „Anulare“. În acest ultim punct construit eliminat.

Pentru a nu pierde timpul pe un meniu contextual, puteți folosi întotdeauna comanda litere tasta de apelare. În cazul nostru, litera „T“ (urmat de apăsarea tastei „Enter“) anulează construirea ultimelor puncte ale segmentului.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Pentru a finaliza construcția, selectați opțiunea „OK“ din meniul contextual. sau „Anulare“ sau apăsați tasta „Enter“ (de asemenea, „Esc“ poate fi utilizat).

De asemenea, în timpul executării comenzilor segmentului opțiune disponibilă este încă „închisă“, care este de a crea un segment într-un AutoCAD polilinie. Acesta devine disponibil în construcția de cel puțin două segmente. Și circuitul este destinat pentru primul punct de plecare secțiune și punctul final al ultimului segment. Chemat din meniul contextual prin apăsarea RMB. Puteți utiliza, de asemenea, o literă cheie „Z“ de pe tastatură.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Construcția exactă a liniilor și polilinii în AutoCAD.

Deci, alege instrumentul „Cut“. Și să solicite linia de comandă pentru a specifica primul punct al segmentului, introduceți coordonatele în ea, de exemplu, (10.10) și apăsați „Enter“.După cum se vede în figură, primul punct este construit într-un punct cu coordonatele x = 10mm și y = 10 mm de la origine.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Atenție! Între coordonatele X și Y este necesară pentru a pune o virgulă, ca punct percepută a programului ca separator între întreg și partea fracționară a numărului.

Punctul final al liniei să construiască la origine. Pentru a face acest lucru, introduceți valoarea (0.0) în linia de comandă. Și nu uitați să apăsați „Enter“.

Ce se întâmplă dacă avem nevoie pentru a construi un segment în AutoCAD, o lungime dată!?

Construim un prim punct (sper sa dat seama cum să facă acest lucru). Puteți seta punctul la întâmplare sau prin coordonate. Acum, să acorde atenție indicii în formă de câmpuri pentru a introduce valori. Cifra le-am evidențiat în roșu.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Dacă nu sunt afișate, trebuie să selectați „Input dinamic“. Pentru a face acest lucru, apăsați tasta F12. Sau, selectați pictograma din bara de stare.

Aceste câmpuri indică valoarea lungimii segmentului în AutoCAD și unghiul de înclinare a segmentului. În acest caz, lungimea câmpului este activată în mod implicit.

Acum, încercați să introduceți orice valoare a lungimii segmentului de tastatură, de exemplu, 20. Este afișată automat în tooltip. Acum apăsați „Enter“. Și se taie în AutoCAD, având în vedere lungimea de 20mm, construit.

Dacă știți unghiul de înclinare, o puteți introduce, de asemenea. Pentru a face acest lucru, după intrarea în lungimea segmentului în AutoCAD, faceți clic pe tasta „Tab“ de pe tastatură și de a intra în câmp pentru a introduce unghiul de înclinare a segmentului. Introduceți valoarea și apăsați „Enter“.

Deci, tu și am dat seama cum de a construi segmente din AutoCAD. în. inclusiv cum de a converti un segment al poligonului în AutoCAD.

Acum puteți construi segmente în AutoCAD folosind coordonate lungimi de sarcini segment in AutoCAD sau doar cu ajutorul mouse-ului.

Cum sa faci o săgeată în AutoCAD

Săgeata din AutoCAD - obiect care nu poate fi creat în mod automat cu o singură comandă. O astfel de entitate nu este încorporată în funcționalitatea programului. Cu toate acestea, există mai multe modalități de modul de a pune săgeata în desen AutoCAD.

Cum de a desena o săgeată în AutoCAD?

Primul mod - folosește desenul și editare comenzi pentru a trage o săgeată „de la zero“. În ciuda faptului că acest lucru nu este cea mai rapidă opțiune - este universală, deoarece puteți cere orice formă de săgeți.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

Pentru a desena un obiect, vă păstrați următoarele instrumente: comanda „Cut“ comanda „Mirror“ și comanda „Hatch“.

 1. Cu segmentul la Avtkoade preforme pentru direcția de egalitate.
 2. Pentru a obține o săgeată simetrică otzerkalte simbolul său. Pentru a face acest lucru, se aplică AutoCAD «Mirror» comandă.
 3. Folosind o trapă, se toarnă zona rezultată să picteze săgeată (a se citi mai în detaliu despre umplutura in AutoCAD).
 4. Prin schimbarea proprietăților liniei poate atinge grosimea dorită pentru săgeată (pentru a citi articolul „Grosimea liniei in AutoCAD»).
 5. Dacă săgeata sa transformat mare sau, dimpotrivă, mici, apoi utilizați instrumentul „Zoom“.

NOTĂ:

Aplicând metoda de mai sus, se recomandă obiectele primite închise în blocuri (pentru detalii, vezi „Blocuri AutoCAD»).

O modalitate rapidă de a obține o săgeată în AutoCAD

Ca o opțiune, nu să complot totul de la zero, este posibil ca bază pentru săgeată pentru a lua instrumentul „Size“.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

 1. În „adnotărilor“, pentru a alege „Size Line“, selectați tipul adecvat de săgeată și dimensiunea acesteia.
 2. Arbitrar pune dimensiunea desenului.
 3. „Explode“, utilizați instrumentul. Eliminați toate elementele care nu sunt necesare.
 4. Săgeata a fost mai ușor de utilizat - formularul de pe unitatea de bază.
 5. Comanda „Turn“ și „transferul“ va permite să specificați locația dorită și orientarea săgețile din desen.

O modalitate rapidă de a obține o săgeată în AutoCAD

În practică, de cele mai multe ori pentru a crea săgeți utilizând comanda „polilinia“ și proprietățile sale. Linie cu o săgeată în AutoCAD este creat în felul următor:

 1. Selectați comanda „polyline“. Specificați un prim punct arbitrar în desen, și apoi se referă la parametrul „lățime“.

Tăietura și cum să facă săgeata în autocad

 1. Mai întâi, definiți lățimea liniei în sine. Menționăm, de exemplu, de 5 mm - valoarea inițială pentru lățime și același - pentru o lățime finită polilinie. În continuare, setul punct de desen, stabilind astfel lungimea liniei.
 2. Apoi, continuând să efectueze construirea cu ajutorul unui comenzi polilinii, ne întoarcem din nou la proprietatea lățimii sale. În acest moment, vom forma o săgeată foarte direct. Deoarece lățimea valorilor inițiale ne indică, de exemplu, de 50 mm, iar lățimea în acest scop trebuie să fie 0 mm. Ca urmare, un viraj sageata complet, care va fi un obiect dintr-o bucata.

După cum puteți vedea, există modalități diferite de a crea o săgeată în AutoCAD. Care dintre ele pentru a alege - te decizi.

Dacă trebuie să utilizați foarte des această cifră, apoi să ia timp pentru a crea un bloc de „Săgeată“ și puneți-l pe paleta de blocuri din AutoCAD.