Tampoane Femeile și secretele lor

Dacă femeile cunoștea toate secretele tampoanelor de igienă feminină, probabil, utilizarea lor nu implică un astfel de caracter periculos și, uneori, ceea ce duce la boli fatale.Tampoane Femeile și secretele lor

tampoane igienice pentru femei

Chiar și cu utilizarea de zi cu zi pe termen lung, există cazuri de aplicare incorectă a igienei în timpul ciclului menstrual. Aceasta conduce la o varietate de procese inflamatorii, șocului toxic, reacții alergice, care pot dezvolta în cele din urmă într-o problemă, cum ar fi infertilitate.

  • Unul dintre miturile asociate cu tampoane igienice pentru femei, susține că mai absorbanta său, vă mai poate ține în organism. De fapt, o utilizare lungă a instalațiilor sanitare duce la o perturbare a mucoasei vaginale, apariția unor micro traume, și deschide ușa pentru a intra infecții grave virale (herpes, papillomovirusnoy, stafilococ, streptococ, E.).
  • Foarte des femei, introducerea tamponul in vagin, se tem că atunci când scoateți firul se poate rupe. Teama că un corp străin este pierdut, acesta va trebui să recupereze și chirurgical nefundamentată: puterea de frânghie, care este legat la tamponul reține greutate este de 5 kg.


realitate

Puteți găsi întotdeauna o opțiune convenabilă. Într-adevăr, astăzi există o mare varietate de femei Tampoane igienice.

Tampoane Femeile și secretele lor

De multe ori în farmacii și lanțuri de retail pot fi găsite tampoane interne feminine cu tampoane feminine effektom.Eti fitoterapeutice se presupune că au proprietăți medicinale împotriva eroziunii, o varietate de boli fungice, afte. chisturi, hemoroizi și probleme urinare. Pentru că astfel de produse de igienă nu pot numai alergii, dar, de asemenea, arde. În plus, este inacceptabil să se utilizeze tampoane igienice, chiar și ca măsură preventivă, indiferent de ciclul menstrual.

Tampoane Femeile și secretele lor

Cel mai adesea, toate situațiile care apar cu privire la utilizarea tampoanelor, precizate în manual. Citind cu atenție, puteți evita multe dintre complicațiile și de a face protecția zilelor critice cât mai confortabilă și în condiții de siguranță.