Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Aplicarea se amestecă tencuiala de pe perete fără utilizarea farurilor - aceasta este o sarcină foarte interesantă și laborios. Pentru a lucra a fost efectuat în mod eficient, trebuie să respecte cu strictețe normele și cerințele de bază pentru pregătirea suprafeței pentru aplicarea de ipsos, precum și alegerea materialelor de construcții. Numai în acest mod poate fi afișat pe perete perfect aliniate, indiferent de cvadratura camerei și tipul acesteia.Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Acolo unde este cazul, fără a semnalizatoare ipsos

Comparând costul lucrărilor pentru echipa care lucrează cu faruri și fără, metoda de aplicare a tencuielii este mai scump, fără balize. Acest lucru se datorează faptului că utilizarea semnalizatoarelor este un punct de referință definit pentru lucrători, care afectează nu numai calitatea, ci și asupra performanței.

pereți de aliniere fără balize pot fi relevante pentru acele camere care nu necesită suprafață perfect netedă a pereților: în garaj, în țară, în camerele din spate. Sau tencuirea pereților de gips-carton, pentru că o astfel de suprafață este inițial netedă.

Consiliul. În cazul în care pereții din ipsos fără semnalizatoare efectuate cu propriile sale mâini, economisește bani suficient de mare nu numai pentru salarii și salarii, dar, de asemenea, să cumpere materialul necesar.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

ipsos pereți Tehnologie

Activitățile legate de aplicarea amestecurilor de ipsos, fără faruri întotdeauna cu mult praf, foarte murdar, necesită o atenție specială și abilități. De aceea, pentru a pune în aplicare le folosesc adesea o echipa de profesionisti. Costul de tencuiala depinde de domeniul de aplicare și forma suprafeței.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

lucrările pregătitoare

Primul lucru ce trebuie să faceți - este de a elimina cu atentie toate decoratiunile vechi și pereți. Pereții trebuie să fie pentru a curăța foarte fundație și se usucă bine.

Dacă peretele este o cărămidă, apoi pentru cel mai bun cuplaj cu rosturi de ipsos între cărămizi adânci 1-2 cm.

Pe o suprafață netedă de beton este necesară pentru a face incizii. Veți avea nevoie de un ciocan și fișier. Inciziile trebuie să fie suficient de adâncimea frecventă de cel puțin 2 mm.

Pentru lemn suprafețele trebuie să montați șipca. În acest scop, stinghie subțiri sau resturi de placaj special. Materialul ambalat pe perete de-a lungul diagonalei.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Pereții sunt curățate de praf și murdărie. Caramida sau de perete din lemn suprafețele trebuie să fie udate cu apă. Pentru aceste scopuri, foarte convenabil de a folosi un pulverizator de grădină, sau să utilizați o mătură.

ziduri de beton prelucrate în mod necesar grund. Dacă peretele este compus din spumă sau cărămidă de siliciu, este necesar să se utilizeze o penetrare mai mare grund. Toate lucrările suplimentare cu privire la aplicarea amestecului ipsos trebuie efectuată după peretele este complet uscat.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Prepararea ipsos

În cazul în care tencuiala este preparat nu din componentele individuale, și de a folosi un amestec uscat, gata făcute, este necesar să se respecte cu strictețe instrucțiunile producătorului. Ca un exemplu, putem considera prepararea cel mai popular amestec ipsos Rotband. Pentru un sac de amestec uscat cu o greutate de 30 kg, necesitatea de a prepara 18 litri de apă caldă.

Recipientul se umple orice convenabil de apă, apoi du-te la culcare șapte mistrii amestec uscat. Toate se amestecă bine, apoi umple restul de tencuiala, și totul se agită din nou, cu ajutorul construcției mixer. Trebuie să facem tot ce este posibil pentru a pregăti tencuiala nu are cocoloașe. Subiect compoziție pregătită să stea timp de 4-6 minute și apoi totul se agită din nou.Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Consiliul. Preparată cu propriile lor mâini soluția trebuie utilizată în decurs de o oră. În cazul în care experiența dvs. nu permite încă atât de repede efectua tencuieli pereți, fără faruri, primul lot de amestec este mai bine să se frământă în cantități mai mici.

După prepararea soluției procedează la aplicarea tencuielii pe perete fără utilizarea de balize. Procesul tehnologic presupune aplicarea mai multor straturi pe unul pe altul.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Depozitează un prim strat - „obryzg“

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Pentru a aplica primul strat ar trebui să aibă un plasture special consistență ușor mai groasă de smântână. Layer obryzg pentru zidărie este de aproximativ 5 mm, -10 mm pentru lemn.

Pe mistrie recruta lot de ipsos și se aplică amestecul nostru pe suprafața peretelui într-o ordine aleatorie. Aruncarea cu doar o perie, dar, în orice caz, nu toată mâna. La soluția este pulverizată în toate direcțiile, leagăn nu este necesar să se facă mult mai mult.

De asemenea, a folosit o metoda numita „patare“ atunci când este aplicat pe primul strat. Capacitatea este adus la perete, spatula dactilografiat ipsos gata și uns uniform pe perete. După ce soluția este acoperită pe suprafață, nu este nevoie să-l aliniați cu atenție. Este necesar doar pentru a îndepărta porțiunile proeminente ale tencuielii.

Sfat! După ce ați terminat lucrul și secțiunea selectată a peretelui este tencuita, trebuie să fie foarte atent spală toate instrumentele.

Aplicati un al doilea strat pe perete „primer“

A doua etapă de lucru, fără a farurilor ipsos - este aplicarea unui strat sub denumirea „sol“. Pentru a face acest lucru, se prepară un plasture special sub formă de pastă. Munca poate începe numai după ce primul strat de tencuială este bine uscat. Dorința de a verifica următoarele: presele deget suprafata tencuite, iar în cazul în care nu se schimba forma, stratul este complet uscat.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

arunca mortar la perete, încercând ca cele mai bune zone goale pot fi reparate. Apoi, tencuiala se întinde de regulă de la podea și finisare tavan. Excedent eliminat imediat. Dacă alinierea apar zone goale, acestea trebuie să completeze apoi soluția rămasă și apoi nivelat regula.

Finish netezime este ajustat cu ajutorul unor instrumente speciale - mistrie. lider pe suprafața în direcție verticală și orizontală.

Aplicați al treilea strat „panning“

Pentru a aplica un al treilea strat final de tencuială pe perete, este necesar să se prepare o soluție care seamănă cu cremă pentru consistența sa. Al treilea strat este destinat pentru a elimina chiar și cele mai mici imperfecțiuni care pot rămâne după aplicarea celor două straturi anterioare. Grosimea tencuiala nu este mai mare de 2 mm. La amestec a avut cel mai bun cuplaj cu suprafața, trebuie să fie diluat în mod corespunzător. Pentru a face acest lucru, toate componentele uscate sunt cernute printr-o sită fină și se amestecă bine cu apă, până la dispariția completă a cocoloașe.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Deja perete tencuit este umezit cu apă. Mistrie aplica un strat foarte subțire de ipsos. Regula cu atenție aplatiza tencuielii prin mișcări circulare sau ondulatoriu. Plutitoare efectua, fără a aștepta uscarea completă a peretelui.

Consiliul. În orice stadiu al tencuirea pereților cu propriile sale mâini este important să se controleze calitatea lucrărilor. În acest scop, cel mai bine este de a utiliza regula.

Cu cât mai bine cu pereții ipsos

Pentru a alinia suprafața pereților interiori ai casei, fără utilizarea de cel mai bine este de a farurilor utiliza var, var, argila sau amestecul de ciment-var. În cazul în care pereții de lemn, soluția poate fi de a adăuga un pic de ipsos.

Pentru pereții exteriori ai clădirii cel mai bine este de a folosi var sau var-ciment mortare. pereți de reparare deja tencuiți efectuate anterior prin intermediul unor amestecuri de ciment.

Varul ipsos gatiti foarte simplu. În acest scop, o găleată de amestec de var ia cinci găleți de nisip. Nisipul trebuie adăugat treptat, astfel încât să nu formeze cocoloașe, și ar putea, în orice moment pentru a verifica calitatea de ipsos terminat.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

Pentru a prepara var-lut tencuială trebuie amestecat una galeata de ciment trei găleți de pasta de var și se adaugă șase găleți de nisip. Dacă amestecul a fost foarte gros poate fi un pic - puțină apă razvezti.

tencuială de ciment utilizate pentru finisarea pereților exteriori ai clădirii, se prepară după cum urmează: una galeata de ciment amestecat cu nisip cinci găleți și puțină apă adăugând, frământat la starea de aluat moale.

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini, fără semnalizatoare video de

concluzie

Tincuire fără a utiliza semnalizatoare, experții recomandă să utilizați numai pentru dependințe non-rezidențiale. Deoarece este o modalitate de a contribui la realizarea unei bani și economie substanțială de timp menținând în același timp o suprafață suficient de înaltă calitate terminat.

Discutați despre articol pe forum