Tencuirea pereților cu propriile sale mâini fără tehnologie semnalizatoare și instrucțiuni pas cu pas

Tencuirea pereților cu propriile sale mâini fără tehnologie semnalizatoare și instrucțiuni pas cu pas

Nivelarea pereți ipsos fără balizele sunt utilizate pe scară largă chiar și acum 30 de ani, este diferit de performanța de lucru cu utilizarea lor sunt după cum urmează:

 • economisind timp, astfel încât nu este nevoie să se aștepte până când soluția sa intarit fixarea semnalizatoare de poziție;
 • balize de instalare crește în mod necesar grosimea tencuielii, ceea ce duce la o rată de curgere crescută a soluției;
 • fără a instala ghidul de balize este aproape imposibil să se alinieze suprafața pereților de înaltă calitate, care este principalul minus și determinarea.

Stuc fără tehnologie semnalizatoare implică aplicarea unei soluții și nivelare regula „cu ochiul liber“. Prin urmare, pereții de rigips cu mâinile lor fără semnalizatoare efectuate în zonele în care este necesară o calitate înaltă (depozite și barn), sau ca un strat dur pentru a ascunde capabil ulterioare nereguli minore de finisare. tencuitor profesionale folosesc astfel de tehnologii în depozite, finisare suprafete mici (stâlpi, conducte, etc.), și șoproane lucrătorii temporari suficient de pereți netezi cu schimbări mari, sagging și movile. Luați în considerare cazul modului de a alinia perete cu tencuiala fără balizele.

efectuați tehnologia pași

 1. Pregatirea suprafetei. Curățarea pereții finisajul vechi și fără strat de preparat pentru tencuieli:
  • în cărămidă pentru a îndepărta excesul de soluție și înzorzona cusături;
  • pe beton sau tăciune cauza crestături și se taie în jos nereguli mari;
  • pentru a fixa plase din ipsos de lemn având ≤ 4 cm sau coase șindrile de lemn înclinate, elimina urmele de antiseptice de prelucrare a mucegai;
  • indiferent de materialul pentru a îndepărta murdăria, petele de ulei, praf și amorsat cu primeri specifici;
  • scoate tot gunoiul pe podea în jurul perimetrului în intersecția de pereți, care va colecta soluția căzută pentru reutilizare;
  • închide switch-uri și prize electrice.
 2. Verificarea stării planeitatea pereților. Efectuează regulă lung. Se pune pe perete cu un creion sau creta zonele marcate cu lumen.
 3. Soluția se prepară prin amestecarea unei părți ciment M500 cu trei porțiuni de nisip fin spălat și o cantitate mică de clei PVA sau gata de utilizare în amestec. Se agită amestecul ar trebui să fie un burghiu cu o duză specială. Consistența ca și cremă groasă.
 4. strat primar. Soluția a fost aplicată pentru a separa benzi verticale de lățime de până la 1 m. Charting realizate cu mistria ipsos oală de turnare sau larg într-o direcție de podea la tavan. Soluție alocată nivelate regulă ținându-l pe verticală. Mișcarea scurt zig-zag. Este deosebit de unghiuri de nivelare importante sub regula nu trebuie tăiat. Eliminarea umflaturi proeminente și adăugarea fosei soluția atinge obține o suprafață plană. Testul este efectuat de aceeași regulă.
 5. Al doilea strat este aplicat peste soluția lichidă după o setare scurtă înainte. De asemenea, se deplasează benzi înguste, se aduce nivelare de perete cu mistria.
 6. După aproximativ două ore de perete este adus la finisarea finală, suprafața este umezită cu apă și mișcări circulare polutorka netezite denivelări mici.

Tincuire fără balize este extrem de laborioasă, cu probabilitate de modificări repetate, astfel încât este mai bine să aleagă un mod dovedit și de încredere - în conformitate cu balize din ipsos.