Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

Dacă aterizezi în țară se află sub o prejudecată, la fel ca în fotografie, nu au nevoie de disperare. Deoarece există o mulțime de moduri de amenajare a acestuia. Cea mai eficientă opțiune - este terasarea porțiune, care este crearea de traverselor orizontale - terase fortificate prin ziduri de sprijin. Prin această metodă, puteți ingenuu zona Zoned din grădină, care pot fi combinate într-una căi de design cu scări. Construcția de ziduri de reținere este diferită de înălțimea teraselor. limitele lor pot fi fie drepte sau curbe. Aspect obține destul de armonios. Terasa poate fi suplimentat cu oala original, cu o fantana in miniatura, plante de grădină decorative și de iluminat.Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

ziduri de fixare Decor


Mulți proprietari de zone suburbane cred că localizarea zonei sub panta este un proces foarte dificil de decor de design peisaj. De fapt, terasarea - un mod eficient de a proiecta site-ul pe o pantă, ceea ce face caracteristicile acestui teritoriu, cu vedere aparent inestetice beneficii excelente.

ziduri de sprijin

Până în prezent, cel mai eficient mod de terasare orice zonă suburbană se află pe o construcție specială pantă de reținere pereți, care sunt dispuse orizontal proeminențe încorporate ca structuri puternice. Orice astfel de proeminență ar trebui să fie o lungime de aproximativ 70 de centimetri, iar lățimea - aproximativ 4,5 m. Dacă aveți o suprafață mare în țară, atunci o astfel de reținere ar trebui să fie de cel puțin 3.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

fântâni de amenajare a teritoriului

ziduri de sprijin sunt adesea folosite o parte structurală care servește drept o bază importantă pentru majoritatea instalațiilor. Dacă aterizezi pe o pantă, pereții de reținere vor fi utile pentru a asigura terenul, pentru a preveni progresul acesteia. caracteristici de design, forma și decorarea peretelui de reținere depinde în principal de stilul de zona de grădină și încărcătura care este impusă acestora. Construi o astfel de structură poate fiecare grădinar cu mâinile.

ziduri de sprijin sunt:

  • Lumina -V o înălțime de un metru, ei au ridicat fără fundații;
  • de capital - are o înălțime de 3 metri trei, au nevoie de un pat de pietriș.

Construcția ultimă opțiune necesită o atenție deosebită, deoarece acestea vor trebui să susțină greutatea solului. Acestea ar trebui să aibă o lățime de aproximativ 23 de centimetri, iar grosimea fundației trebuie să fie de aproximativ 65 de centimetri, pe lângă creșterea grosimii bazei cu creșterea înălțimii de ziduri de sprijin. Sau veți avea o structură deformată, în curând va fi distrus.

Materialele necesare pentru construirea de ziduri de sprijin, cu propriile sale mâini:

Cererea pentru reținerea pereti din lemn este faptul că astfel de structuri se potrivesc în mod natural în terase de amenajare a teritoriului. Acest mod de terasare grădină pe pantele cu propriile lor mâini posibile opțiuni diferite de la rustic ordinare, care se încheie opțiunea strictă. Comparativ cu alte materiale, astfel de structuri sunt de scurtă durată, cu toate acestea, în cazul în care acestea sunt pentru a construi cea mai înaltă calitate și bine lemnul tratat, acestea sunt o lungă perioadă de timp va decora gradina ta.

Terasarea a site-ului pe o pantă cu ajutorul peretelui de reținere de cărămidă este o soluție excelentă în cazul în care gradina ta este decorat în stil Art Nouveau direcție stilistică - datorită culorilor contrastante și forme clare. Construiți un suport cu mâinile un pic mai greu decât versiunea anterioară, deoarece este necesar să se urmeze proiecția verticală a ambreiaje. Un astfel de perete poate fi făcută mai atractivă printr-o varietate de zidărie sau cărămidă culori, și aveți posibilitatea să oblitsevat gresie sau piatra decorativa.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

Alegerea plantelor pentru decor pantăBetonul este un material tradițional pentru astfel de lucrări - este un preț accesibil, putere și așa mai departe. Cel mai bun material pentru cei care iubesc toate construi cu propriile lor mâini. zid de sprijin din beton, datorită rezistenței crescute a materialului se poate face mai subțire. Dacă vă construi în avans pe un perete de plasă de metal, acesta poate fi oblitsevat folosind piatră naturală sau artificială.

porțiune Terasarea pe partea folosind diferite pietre este cel mai eficient unul, deoarece acest material este robust, durabil și aspectul atractiv. Acesta poate fi folosit ca granit si calcar sau gresie. În timpul spațiului de stabilire între pietre necesare pentru umplerea prin sol sau un amestec de sol, nisip și mortar de ciment. Pentru astfel de pereți și pietre naturale utilizate sau un amestec de beton și piatră sfărâmată; design-ul poate fi netedă sau aspră. Dar acest material este cel mai scump dintre toate opțiunile de mai sus.

Odată cu construirea de ziduri de sprijin din oricare din materialele de construcție în mod necesar trebuie să fie echipate cu mijloace de scurgere pentru evacuarea lichidului.

Alegerea plantelor

Dacă site-ul nostru pentru o terasă cu grădină pe panta este gata, puteți începe decorarea. Și acolo nu se poate face fără flori. Datorită diferitelor plante pot decora perfect exterior vedere la grădină, pentru că puteți crea o compoziție personalizată a veșnic verzi sau a soiurilor de plante cu flori. De asemenea, puteți fi în siguranță plantate pe aceste soiuri de fructe pante de arbori.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

spațiu Zonarea în grădină

Excelent aspect va da site-ul dvs. în plante erbacee țară, cum ar fi petunii și condurul doamnei. Sau poate fi folosit în arbuști sale decor, cum ar fi ienupăr cazaci, Spirea japoneză. În plus, puteți crea un canal de scurgere, unde vor participa la un mini-traverselor și cascade care mimează fluxuri naturale sau dacă o cascadă de mai multe iazuri mici, care sunt organizate la terasele din apropiere. Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți o suprafață mare în țară și sub terasarea rezervat spațiu suficient.

De asemenea, ziduri de sprijin pot fi decorate minuțios, de exemplu, plasarea lor la iedera capul veșnic verde, care în timp nu este convertit chiar și un design foarte frumos într-un gard viu sau covor verde.

Un punct important: pe o pantă este mai bine plantelor de plante, care sunt foarte întins pe pământ sistem de rădăcină puternic, care poate „ține“ solul. Din tufe puteți opta, de exemplu, la Derain, alpinism soiuri de trandafir, trandafir sălbatic. poate fi folosit de brad pitic de conifere și așa mai departe.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

Selectarea culorilor pentru porțiunea înclinată

Destul de frumos cautati terasa stil decorativ. Cu diferențe de înălțime de design de gradina peisaj va arata toate spectaculos și frumos.

Considerații importante atunci când porțiunea terasarea

O terasă pe de altă parte trebuie să se conecteze scara. Vedere pe scări pe care trebuie să ia în considerare înainte de a începe terase de proiectare. Scară obișnuită în pantă, în principal și pașii de înălțime trebuie să fie de aproximativ 8 centimetri până la aproximativ 28 de centimetri lățime. Materialul pentru scara din lemn pot fi, și piatră naturală. Puteți face acest lucru, și a făcut din beton, în timp ce lungimea și lățimea acesteia poate fi arbitrară.

Frumusete lasa deoparte pentru un moment și cred că despre partea practică a acestui aranjament, deoarece etapele ar trebui să fie cât mai convenabil posibil, în special în cazul în care va fi mersul pe jos în fiecare zi. Pași pentru a face cele mai multe nu alunecoase. În scări reci poziționate trebuie să fie echipate balustradă, și nu uita de iluminat pe timp de noapte.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie

Scări pentru porțiunea de pe partea

Fiecare terasa este un loc minunat pentru decorul în direcția stilistică dreapta. Și dacă panta este terasa foarte mare, este posibil la zona teritoriul grădinii. De exemplu, dacă, de obicei, la nivelul superior există o casă, zona de odihnă pot fi aranjate pe primul daune și cel mai mic poate fi luat în zona de recreere. Destul de original și, în același timp, o soluție elegantă ar fi construirea de punte de observație pe terasă, care ar trebui să se bazeze pe același nivel cu carcasa de bază.

În timpul planificării, crearea de terase pentru plantarea vegetației care trebuie luate în considerare astfel de caracteristică este faptul că doar o pantă grad poate „muta“ pe teritoriul caracteristicilor climatice de aproximativ 8 km în direcția în care fețele de pantă. Dacă se trasează o pantă de 20 de grade la nord, apoi situat în zona dvs. ar trebui să crească plantele, precum și în domeniu, aproximativ 180 km nord de gradina ta.

Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie
Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie
Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie
Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie
Terasarea de teren pe un deal cu mâinile lor fotografie
(2 Voturi 5.00 din 5)