Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Dacă site-ul dvs. se află pe o pantă, este posibil să se facă o caracteristică frumoasă și originală a peisajului - terasa.

Dacă terracing important să se evalueze dimensiunile porțiilor, de obicei, terase nu depășesc 80 cm și o lățime de cel puțin 5 metri. Numărul lor depinde de mărimea unui teren de grădină, uneori, 2 sau 4 terase, zone mari pot fi mai multe.Efectuarea de pante terasate protejează solul de eroziune și alunecări de teren. Acesta poate fi eliberat fiecare dintre ele în mod individual, dar astfel încât toate împreună au privit armonios.

Mai întâi trebuie să uniformiza suprafața. Cum o faci? În primul rând, este necesar pentru a efectua înregistrarea vizuală pentru a estima numărul de terase și dimensiuni de proiecție. Apoi pantei este împărțit cu ajutorul cuie în jos, la intervale egale cu lățimea sescvioxid teraselor și deplasându-Yas pantă laterală printr-un nivel sunt puncte care sunt situate la același nivel ca și prima tijă. Separate-Laa la aceste puncte de sprijin cuie sunt linie, intersecta pantei exact pe orizontală. După terminarea operației, cu prima linie sunt transferate la următorul peg și ales-out direcția celei de a doua orizontală.

Apoi, după determinarea toate liniile de contur încep să se formeze terase. Suprafața sa, atunci când dumping trebuie făcut nu este orizontală, dar cu o ușoară pantă, panta inversă a dealului. Terasa în continuare a consolida peretele de sprijin.

Este necesar să se acorde o atenție la proiectarea pereților, deoarece acestea atrag atenția în primul rând.

ziduri de sprijin sunt: ​​lemn, beton, piatră, cărămidă.

Terasarea zona de tramvai pe pantă

ziduri de sprijin din lemn, uite, desigur, mai natural și frumos, dar viața lor este mică, mult mai mică decât pereții altor materiale. Dar prețul acestui material nu este la fel de mare. Face astfel de pereți din bușteni sau panouri. În cazul în care înălțimea peretelui de 1 metru, panourile și jurnalele au două picioare să părăsească sol și 1 metru creșterea deasupra ei. În consecință, diametrul și lungimea calculată la picături mai mici sau mai mari.

Cum se poate construi un zid de lemn. În primul rând, să sape un șanț mai adânc decât grinzi piesa de 10 cm, la sol și 20 cm mai mare decât diametrul lor. Apoi, în partea de jos este umplut cu moloz și cu atenție tamped. bare suplimentare strâns montate unul în celălalt. Între plăcile este fixat prin cuie sau de sârmă, iar partea de jos este umplut cu pietriș. Pe peretele lateral materialul obkladyvayut pentru acoperișuri interioare. Pe lângă șanțul este umplut cu beton, apoi a fost turnat și tamped sol. Pentru a proteja lemnul de umiditate, suprafața lor este calcinat sau tratate cu mijloace speciale pot fi de asemenea acoperite cu bitum fierbinte.

pereți din beton nu arata foarte frumos, și pentru a remedia problema, acestea sunt, de obicei lipiți gresie, țigle sau zona zoster.

Pentru construcția cofrajului perete de beton este mai întâi făcută din scânduri sau scânduri. Afară, este necesar să se facă o copie de rezervă, care poate rezista la greutatea betonului. În plus, rândul de jos al cofrare pune pietre mari, iar golurile sunt umplute cu ele pietriș. Apoi pietrele turnat un mic strat de beton. Acest proces continuă, stivuire roci straturi și umplerea lor cu beton până când se umple întregul cofraj. Nu trebuie uitat într-o înălțime de 5 cm de la nivelul solului pentru a pune conducta de scurgere pentru drenarea apei.zid de cărămidă arata foarte frumos, în cazul în care acestea sunt dispuse și un material calitativ bun. Astfel de ziduri sunt de obicei realizate în cazul în care casa este stabilită de o cărămidă, de asemenea. Pentru construcția sa este cel mai potrivit clincher cu rezistență ridicată și rezistență la umezeală.

În timpul construcției unui zid de cărămidă, similar cu beton, făcând fundație. În primul rând de zidărie este necesar să se facă găuri de drenaj cu o înclinație spre terasa inferioară. Grosimea acestui perete depinde de înălțimea sa, adică, peretele este, cu atât mai mare lățimea acestuia. Consolidarea peretelui de îngroșare partea inferioară a acesteia (rândurile 5-6) și o jumătate sau două cărămizi. Cărămizile sunt plasate pe soluție. O soluție de 1 parte ciment, 3 părți nisip fin și 3 părți apă.

Terasarea zona de tramvai pe pantă

ziduri de piatră - cele mai scumpe, dar, de asemenea, cel mai durabil. Pentru producția sa ia piatră brută tăiat sau spintecat. Este, de regulă, bazalt, cuarțit sau granit. Piatra pot fi dispuse pereți de diferite forme.

De-a lungul marginii superioare a peretelui pot fi plantate târâtor plante agățat tulpini care va acoperi parțial suprafețele verticale. Și atașarea la pereții firului, acesta poate fi un suport pentru alpinism specii. Pentru plantare, puteți folosi plante cataratoare în containere speciale, care sunt situate în cavitățile de ziduri de sprijin.

Terasarea zona de tramvai pe pantă

De-a lungul pereților pot fi plantate planta sfori, cum ar fi vița de vie iedera sau sălbatice, mazăre dulce sau Clematis.

Terasa poate fi decorat cu mici flori paturi, vaze sau florari. Se pare terasa foarte frumos, impletite, de exemplu, clematis violet, lângă care un strat de flori mici, cu flori portocalii, cum ar fi gălbenele.

Terasa este de obicei decorat cu compozitii florale, de obicei, de plante rezistente și flori. Ca și în paturi convenționale, sonda principală pentru a alege o combinație de culori de culoare și înflorire de timp.

Pe pantele teraselor este cel mai bine pentru a planta arbuști în care vor fi solul. Acest lucru poate fi un dracilă, trandafir, Euonymus, și așa mai departe. Nu arata rau pe terase arbuști ornamentali conifere.

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Fontane, cascade și mici cascade cascadă de la o terasa la alta, va fi un decor minunat de grădină.

Dacă peretele este prevăzut fără utilizarea mortarului, golurile dintre pietre sunt umplute cu pământ, baterea-l ferm. Rosturile dintre pietre, în acest caz, puteți planta, de asemenea, o plantă. Pe partea însorită poate fi plantate brumărele, Aubrieta cimbru sau pe partea de umbra va arata frumos Arabis, Saxifraga sau clopote.

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă

Terasarea zona de tramvai pe pantă